ci...n
çerkezköy de diş doktoru ararken tavsiye üzerine 03.02.2021 tarihinde, uzun süren araştırmalarım sonucu dr. handan yaraşır Hocaya plak tedavisi olmaya karar verdim. Karar vermeden önce plak tedavisi uygulayan bir kaç ortodonti uzmanıyla daha görüştüm. Ancak handan Hocanın muayene etme tarzı bile diğer hekimlerden farklıydı Ayrıca net bir biçimde size tedavi planlamanızı, neler yapılacağını sürecin nasıl işleyeceğini vs anlatıyor. Klinikten çıktığınızda aklınızda soru işaretleri kalmıyor. Şu an ortodontik tedavimin sonuna geldik. Sonuç gerçekten de tam hayal ettiğım gibi dişlerim harika artık çekinmeden gülümsüyorum Kendisine ve ekibine sonsuz teşekkürler.. Plak tedavisi düşünüyorsanız vakit kaybetmeden gidin derim.
Handan Yaraşır isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Handan Yaraşır, Diş Hekimi.
Handan Yaraşır adresi nerede?Handan Yaraşır şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gazi Mustafa Kemalpaşa Mahallesi Cambazlar Sokak No:5-7 Yılmaz Plaza Çerkezköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Handan Yaraşır isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Handan Yaraşır online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Handan Yaraşır isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Handan Yaraşır bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Handan Yaraşır ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Handan Yaraşır hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Handan Yaraşır hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.