Psk. Dan.
Hande Arslan
Psikolojik Danışma ve Rehberlik,
Gaziantep 1 adres
Sarıgüllük, Türkan Ocak, Zübeyde Hanım Blv. D:apt. No:222, 27060 (Masal Parkı Karşısı), Şehitkamil, Gaziantep
Sarıgüllük, Türkan Ocak, Zübeyde Hanım Blv. D:apt. No:222, 27060 (Masal Parkı Karşısı), Gaziantep
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Evlilik Danışmanlığı
Eğitim Danışmanlığı
Ön Görüşme
ö...
Yakınımın tavsiyesi üzerine Hande Hanım ile tanıştım. Yaşadığım yas sürecinden sonra geçirdiğim panik ataklarla baş edemediğim için destek almaya karar verdim. Hande Hanım'ın yaklaşımı ve uyguladığı yöntemlerle süreci daha sağlıklı bir şekilde atlattık ve yasın olumsuz etkilerini en aza indirdik. Hande Hanım'ın etkili dinleme becerisi beni çok etkiledi. Şu anda yakınlarıma da tavsiye ediyorum.
Hande Arslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hande Arslan, Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Aile Danışmanlığı. Size Hande Arslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Aile Terapisi, Oyun Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Danışmanlığı, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Ön Görüşme, Ebeveyn Danışmanlığı, Evlilik Danışmanlığı.
Hande Arslan adresi nerede?Hande Arslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sarıgüllük, Türkan Ocak, Zübeyde Hanım Blv. D:apt. No:222, 27060 (Masal Parkı Karşısı) Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hande Arslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Hande Arslan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Hande Arslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hande Arslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Hande Arslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hande Arslan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hande Arslan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Hande Arslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Hande Arslan hangi sigortaları kabul ediyor?Hande Arslan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.