Ortodonti Randevusu
Hareketli Damaklık Tedavisi
Hareketli Ortodontik Tedavi
Invisalign Tedavisi
Uzm. Dt. Hande Başoğlu - Trabzon Ortodonti Kliniği
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Koruyucu Diş Hekimliği
Lingual Ortodonti
Ortodontik Tedavi
Uzm. Dt. Hande Başoğlu - Trabzon Ortodonti Kliniği
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Panoramik Röntgen
Sabit Ortodontik Tedavi
Sporcu Plakları
Çene Darlıkları Tedavisi
Çene Eklemleri Tedavisi
Çocuklarda Yer Tutucular
Uzm. Dt. Hande Başoğlu - Trabzon Ortodonti Kliniği
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
Uzm. Dt. Hande Başoğlu - Trabzon Ortodonti Kliniği
İlgilendiği alanlar; ortodontik tedaviler.
Kanal tedavisi, genel diş muayenesi gibi uygulamalar için lütfen randevu almayınız.
1990 yılında Trabzon'da doğdum. 2008 yılında Trabzon Lisesi’nden okul ikinciliği ile mezun oldum. Aynı yıl başladığım diş hekimliği eğitimini, Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde 2013 yılında tamamladım. 2014 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nin Ortodonti Anabilim Dalında uzmanlık eğitimine başladım. 2018 yılında “CAD/CAM Sistemlerinde Kullanılan Geçici Kron Materyallerine Uygulanan farklı Yüzey Pürüzlendirme İşlemlerinin Metal Ortodontik Braketlerin Bağlanım Dayanımına Etkisi” isimli tez çalışması ile Ortodonti Uzmanı unvanı aldım. 2018 yılı Eylül ayından itibaren özel Ortodonti kliniğimde hizmet vermekteyim. Mesleki hedeflerim, hastalara güzel bir yüz estetiği ve etkileyici bir gülüş kazandırmak, sağlıklı bir çiğneme ve konuşma için gerekli olan diş ve çene ilişkisini elde etmektir.
s....a
Arkadaş tavsiyesi ile diş teli için başvurdum. Tedavim devam ediyor. Her konuda çok iyi bir uzman. Çok memnunum kendisinden. Aşama aşama her şeyi detaylı bir şekilde anlatıyor. Hasta ile iletişimi çok güzel. İşinde başarılı, detaycı, titiz ve güler yüzlü bir uzman. Ben de herkese tavsiye ederim.
Profesyonel diş temizliği yaptırdım. Son derece memnun kaldım.
ş....a
Diş teli için başvurdum. Tellerimi taktı, tedavim güzel geçiyor. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum. Şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım. İyi bir uzman. Memnunum kendisinden.
d.....
Tüm ortodonti tedavi sürecinde her zaman güleryüzlü ve açıklayıcıydı.Randevu saatlerinde hiç beklemedim.En önemlisi de söylenen zaman dilimleri içerisinde tedavimin bitmesi oldu.
Kendisi gayet iyi birisi sıkıntım olmadı anlayışlı gerekli şeyleri anlatıyor iyi bir insan .Ben ortodonti için gittim tel taktırdım diş yamukluğum vardı. 1.5 yıldır tedavi görüyorum son aşamasına geldi süreç gayet iyi. Kendilerini tercih edebilirler.
Kendilerinden almış olduğum ortodonti tedaviden gayet memnunum.İlgili güler yüzlü gayet başarılı ilk önce tel tedavisi daha sonra plak tedavisi aldım ve memnunum.
ö.....
Kendisi gayet iyi bir doktor hastaları ile çok ilgili bir hanım efendi. Ben ortodonti açısından başvurdum bir arkadaşım tavsiye etti iyi ki tavsiye etmişler onun sayesinde iyi bir doktor ile çalıştım. Tel tedavisi aldım tedavimin sonuçlarına yakın tarihte olduğumu söyledi.
Doktorumdan ve tedavisinden memnunum cana yakınlığı yardım sever konusunda yardım ediyor. Tel tedavisi alıyorum. Yamukluk vardı tel tedavisi alıyorum 5-6 oldu başlayalı devam ediyoruz. Teşekkür ederim.
t.....
Kendisinden gittiğim seanslar da çok güzel ilgileniyorum.Dişlerim de çarpışıklık vardı diş teli takıldı gayet güzel ilerledi neredeyse sonuna geldim bu zaman gayet güzel gitti gayet güzel ilgilendi. Teşekkür ederim.
Kendisinden gayet memnunum tedavimin sonuna geldim gayet ilgili söylediği gibi iyi gidiyor. Ortodonti tedavi görüyorum plak tedavi alıyorum. 33 plak kullanıyorum 30.plaktayım ama Hande Hanım 10 plak daha alabileceğimi söyledi ona göre devam ediyorum.
Hande Başoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hande Başoğlu, Ortodonti, Diş Hekimi. Size Hande Başoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ortodonti Randevusu, Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti), Lingual Ortodonti, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler), Invisalign Tedavisi, Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler, Ağız Koruyucusu, Diş Beyazlatma, Erken Ortodontik Tedavi.
Hande Başoğlu adresi nerede?Hande Başoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İskenderpaşa mah. Gazipaşa cad. Ulusoy Apt. Kat:2 No:2/3 Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hande Başoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hande Başoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hande Başoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hande Başoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hande Başoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hande Başoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hande Başoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 47 hasta / danışan, Hande Başoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.