Lisans eğitimini Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünde üç yılda tamamlayan Hande Çabuk, Sakarya Üniversitesi'nden yüksek onur derecesi ile mezun olmuştur. İstanbul Aydın Üniversitesi'nde klinik psikoloji alanında yüksek lisansını yüksek onur derecesi ile tamamlamıştır.
Yıllardır çocuk, ergen, yetişkin, çift ve ailelere yönelik iyileştirici, geliştirici ve önleyici psikolojik danışmanlık hizmetleri vermektedir.
Mesleki çalışmalarının yanı sıra psikososyal örgüt analizi çalışmaları, çalışan bağlılığı, memnuniyet araştırmaları, endüstriyel psikoloji alanında farklı sektörlerde faaliyet gösteren kurumlara eğitim ve danışmanlık hizmetleri vermektedir.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 3 yaşındaki çocuklar
Nakit, Banka Havalesi

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu +25 daha fazla

Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 3 yaşındaki çocuklar
Banka Havalesi

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Hande hanım için kuralacak cümleler o kadar çok ki çok güler yüzlü anlayışlı tecrübeli başarılı. Birlikte çok yol aldık. Halada devam ediyoruz çok şey öğrendim kendisinden. İyi ki kendisiyle bu yola başladım. Bana çok iyi geldi. Başarıları daim olsun. Yolu hep çiçek bahçelerine çıksın. İyi ki var.

Konum: Psk. Dan. Hande Çabuk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

İki taraflı gönüllülükle geçen bu süreçte geçmişimle ilgili birçok durumda farkındalık kazanmayı öğrendim. Kısa sürede çok güzel bir sonuç elde ederek ilerliyorum. Hande Hocamla beraber kendime ve geçmişime şefkatle yaklaşmayı, mükemmelliyetçiliğimi kırmayı ve daha nice bilişsel esneklik öğrendim.

I
Konum: Psk. Dan. Hande ÇABUK Evlilik Terapisi

Hande hocayla tanışmamız tamamen tesadüf olmuştu
O dönem çok kötü,karanlıkta,yanlız,yönümü bulamama,duygusalkarışıklık,üzgün,kızgın,kararsız,hayattan vaz geçmiş olarak tanıştım hocamla eşimle boşanma öncesinde tanıştım herşeyden vaz geçmiştim çok kötüydüm paramparçaydım tanıştığımız da.
Sonra görüşmeye başladım her seansta farklı problemlerimi görüp üstesinden gelmeye çalıştık.Bazen nasıl yapıcam diye düşündüğüm çok şey oldu birlikte konuşarak çözdük çözüyoruz.

Problem analizleri beni dinlemesi bana yaklaşımları kafamdaki parçalanmış duyguları bulmama yardımcı olması beni çok mutlu etti.
Şuan Hande hoçamla tanıştığımız günleri kıyaslıyorum çok farklıyım diye bilirim.

Hala seanslara devam ediyorum ama diye bilirim ki bütün problemlerim çözülmüş olsa bile görüşmelere ara vermeyi düşünmüyorum.
Bence problemi olmayıpta görüşüle bilinesi hocam
Emeği ve yardımları için çok teşekkür ederim

Konum: başka bir yer Diğer

Bizim sürecimiz başlamadan önce çok fazla kaygılarım vardı hepsi gitti hayatımda başlamakta gecikmelerim hızlandı

Konum: Psk. Dan. Hande Çabuk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

bana en iyi gelen seylerden biri terapi sureci seans bittikten sonra kendimi kesinlikle daha iyi hissediyorum ve anlaşıldığımı dusunuyorum

Konum: Psk. Dan. Hande Çabuk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Sadece danışan odaklı olmayıp bir değişim çok değişimdir kavramıyla ilgisini,yardımını,güler yüzünü, içtenliğini yansıttığı için teşekkür ederim

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Kız arkadaşım ile yaşadığımız sorunlar nedeniyle şubat ayından beri online olarak hem bireysel hem çift seansları alıyoruz. Hem danışman hem de arkadaş oldu bize. Kendimdeki ve ilişkimdeki iyiye gidişi bariz bir şekilde hissediyorum. Hande işinde profesyonel ve alanında çok donanımlı. Plan ve program yaparken oldukça yardımcı oluyor. Görüşmelere tam zamanında bağlanıyor.

Konum: Psk. Dan. Hande Çabuk Aile Terapisi

Hande hanımın ilgisine ve biligisine güvenim tam. Çocuğumuz için geldik ve süreç ilerledikçe çocuğumuzun gelişimini görmek ve beraber takip ediyor olmak bizi çok sevindirdi. Ayrıca anne baba olarak bizlere kattığı farkındalıkla birlikte çocuğumuzla aile içi ilişkilerimiz artık daha güçlü. Tekrar desteği için Hande hanıma teşekkür ederiz iyi ki varsınız.

Konum: Psk. Dan. Hande Çabuk Yetişkin Terapisi

Üniversite sınavının hazırlık döneminde sürekli destek aldığım birisiydi. Sınav geçti ama biz hala kaldığımız yerden devam ediyoruz. Hayatım hakkında şimdiye kadar bilmediğim;hatalarımı,doğrularımı görmeye başladım. Tek bir bakış açısı yerine çok yönlü bakış açıları öğreniyorum. İnsanın kendine güvenini arttıran birisi. Neşesiyle,enerjisiyle,konuşmasıyla gerçekten insanın içini aydınlatan birisi. Kısa bir zamanda beraber çok yol katettik. Bu zorlu süreçte yanımda olduğu için bundan sonra da yanımda olucağını bildiğim için çok teşekkür ederim.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Çocuğumun tuvalet eğitimi için görüştük çok rahatlatıcı bir tavrı var. O görüşmeden sonra bana verdiği ipuçları ile çözüme ulaştık. Kendisine çok çok teşekkür ederim. Kesinlikle tavsiye ederim. Her alanda yardımcı olacak biri.