Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Randevu +6 daha fazla

Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)

El Rehabilitasyonu

Ergoterapi

Samsun Ergoterapi Merkezi
Esenevler Mahallesi İsmet İnönü Bulvarı Kazım Yüksel Apartmanı Daire:8 kat:1, Atakum, Samsun

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk

Randevu +11 daha fazla

Beckman Oral Motor Değerlendirme

Down Sendromu Psikiyatrik Ergoterapi

Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)

Ergoterapi Randevusu

Esenevler Mahallesi İsmet İnönü Bulvarı Kazım Yüksel Apartmanı Daire:8 kat:1, Samsun

Samsun Ergoterapi Merkezi

Hande Çelik, Samsun’da doğmuş üniversiteye kadar olan eğitimini Samsun’da tamamlayarak 2015 yılında Üsküdar Üniversitesi Ergoterapi bölümünü kazanmıştır.

Klinik gözlemler ve alanında uzman hocalar tarafından eğitimler alarak 4 yıllık lisans eğitimini yüksek onur derecesi ile tamamlamış ve 2019 yılında ergoterapist olarak mezun olmuştur. Mezun olduktan hemen sonra yüksek lisans eğitimine başlamıştır. 2021 Eylül ayında Nörobilim yüksek lisansını, Aralık ayında Ergoterapi yüksek lisansını tamamlayarak Nörobilim ve Ergoterapi alanlarında uzmanlığını almıştır. Lisans ve yüksek lisans eğitimleri haricinde duyu bütünleme, floortime, beslenme terapisi, çocuk yogası üzerine eğitimler almış olup pediatri alanında bütüncül yaklaşım ile çalışmalarını sürdürmektedir.

Konum: Samsun Ergoterapi Merkezi Randevu

Hande hocamla ilk tanıştığımız zamanlar oğlumuz bizi her anlamda çok zorluyordu. Kreşe başlamıştık fakat o kadar zor bir süreç geçiriyorduk ki bi destek almamız gerekiyordu. Hande hocamızla yollarımız kesişti ve iyi ki de kesişti. Yeniliği, uyum sürecini, bir başkasıyla vakit geçirmeyi asla kabul etmeyen her şeye ön yargı ile yaklaşan oğlumla daha ilk seansta dünya kadar yol kat ettik. Hande hocamızın samimiyeti güler yüzü bizlere ve oğlumuza yaklaşımı o kadar güzeldi ki sadece çocuğumuzun değil bizim de kalbimize dokundu. İlk seanstan sonra kreşe gittiğimizde neredeyse herşey çözülmüş, sihirli bir değnek değmiş gibiydi. Oğlumuzun öğretmenine destek aldığımızı söylediğimizde "lütfen her kime gidiyorsanız devam edin, muhteşem gelişmeler var" demişti ve biz gerçekten derin bir oh çekmiştik. Çünkü bize neredeyse çocuğunuz uyum sağlayamıyor okuldan alın demişlerdi. İkinci seanstan sonra ev içerisinde ki durumlarımız bile değişti artık daha sakin, daha uyumlu, koşullara daha çabuk adapte olan bir oğlumuz vardı. Tabii ki bizde ebeveynler olarak Hande hocamızdan çok şey öğrendik ve böyle de devam etmeyi düşünüyoruz. Herşey için muhteşem hocamız Hande hanıma, bu harika ev ortamında ki sıcaklığı taşıyan kuruma, bizi karşılayan çayını kahvesini eksik etmeyen Handan hanım a çoook teşekkür ederiz iyi ki karşılaştık iyi ki yollarımız birleşti..ve umarım böyle de devam eder..

Konum: Samsun Ergoterapi Merkezi Ergoterapi Randevusu

Değerlendirme seansı için gittik ve çok memnun kaldık. Her konuda net tespitler yaptı ve nasıl ilerlememiz gerektiğini çok güzel şekilde anlattı. Hem çocuğumuzla hem de bizimle olan iletişimi çok iyiydi. İyi ki yollarımız kesişmiş.

Konum: Samsun Ergoterapi Merkezi Randevu

Kısa bir zamanda bile kızıma çok şey kattıgüler yüzlü çocukla iletişime geçişi çok iyi bizleri yönlendirmesi olsun karşılaştığımız zor durumlarda nasıl bir yol izlememiz gerektiğini anlatması olsun harika ev konforunda cici bir ofisi var kendisine çok teşekkür ediyorum

Konum: başka bir yer Diğer

Oğluma duyusal hassasiyetleri nedeniyle terapiye başlarken ilk tanıştığım ve ilk terapimizi aldığımız uzman. Her an sorularımıza cevap vermesi , beni yönlendirmesiyle alanında bulunmayacak çocukları ve işini seven vicdanlı terapistlerden.Seanslarını ödevleriyle destekleyerek çok daha hızlı yol almamıza yardımcı oldu . Her yaş grubuyla çalışabilir . Oğlum 1,5 yaşında iken tanıştık kendisiyle bu yaştaki grupla çalışmak çoğu terapist için çok zordur ama Hande hanımın tecrübesi gereği hiç zorlanmadan oğlumla iletişim kurabilmesi bizim için mutluluk vericiydi . Bütün çocuklara dokunabilmesi dileğiyle …

Hande Hanım alanında çok iyi uzman bir danışman. Bizim özel eğitime giden ikizlerimiz var, gittiğimiz kurumda görev yapmıştı Hande Hanım öyle tanıdık ve inanılmaz iyi geldi çocuklara. Uyum sağlamaları yoktu, en büyük problemimiz konuşmaları yoktu ergoterapiyle çok sakinleştirdi, çocuklar da konuşma başladı. Burdan ayrıldığı için devam edemedik yoksa asla bırakmazdık kendisini. Çocuklara çok güzle davranıyor, seans sürecinde bütün etkinliklerde kenarda oturup komut vererek değil onlarla birlikte yapıyordu, kan ter içinde çıkıyordu seanstan. Çok ilgiliydi, en ufak değişimi çocukların tepkisinden direkt anlıyordu kesinlikle öneriyoruz kendisini.

Ö

Hande Hanım'dan gayet memnunum, çocuğumun gelişiminde çok faydalı oldu, ergoterapi anlamında çevremdeki ihtiyacı olan herkese öneriyorum. Kendisi mükemmel bir insan benim çocuğum travmatik bir çocuk olduğu için ergoterapiye ihtiyacı vardı. Duyu bütünleme anlamında çok faydası oldu. Daha sakinledi, daha anlamlı göz teması kurmaya başladı, daha kendini bilen bir çocuk haline geldi, destek almaya devam ediyoruz.

Benim kızım otizmli bir çocuk otizm sonrası dikkat dağınıklığı ve hiperaktivite bozukluğu vardı. İlk işe başladığı kurumdan tanıyoruz Hande Hanım'ı haftada 3 gün ergoterapi ders aldık. Biz şu an Göktürk'ten İstanbul havaalanından Hande Hocamız için haftada iki gün Ataşehir'e kendisi için geliyoruz, benim kızım başka hiç kimseyle çalışmıyor. Hande Hanım işini severek, özveriyle yapıyor, dünya tatlısı bir insan. Alanında en iyilerden biridir. Kızımın aşırı derece korkusu vardı basamak atlayamıyordu, rampa çıkamıyordu, vücut farkındalığı yoktu, adımını çok boş atıyordu, geç yürüdü. Şimdi vücut farkındalığı arttı, sallanmadan daha dengeli yürüyor, el göz vücut koordinasyonu, konuşması, sosyal yönde iletişimi, disiplini çok çok arttı. Bütün olarak bizi bir sonraki adıma taşıdı.

Ben Hande Hanım'dan her konuda çok memnundum bizimle iletişimi, çocuğumla iletişimi her konuda o kadar pozitif, o kadar ilgili, hiç böyle bir insansal karsılaşmamıştık. Kendisini çok seviyoruz, çok memnun kaldık. Benim çocuğumda denge sorunu vardı, çocuğumun kendine olan güveni, insanlarla olan iletişimi arttı, denge problemi, yeme alışkanlıkları, uyku düzeni her konuda çok faydası oldu. 2.5 yıla yakın devam ettik. Hala iletişimdeyiz.

Hande Hanım bize umut, ışık oldu, iyi ki karşılaştık kendisiyle. Oğlumuz 18 aylıkken başladık Hande Hanımla. Oğlumda uyaran eksikliği vardı ergoterapi tarafından birçok şeyde etkisini gördük sadece oğlum değil oğlumuzu büyütürken birçok şeyi öğrendik, davranışlarımızda da vardı sıkıntılarımız şimdi 5 yaşındayız devam ediyoruz. Oğlum kendisine dokundurmuyordu insana da dokunmazdı şimdi Hande Hanım'ı görünce sarılıyor. Konuşmalarında gözle temasları çok faydasını gördük. Ödevlerimiz de oluyor, oğlumuz dışında bizim de sorumluluklarımız vardı, oğlumuza yapılması ve yapılmaması gerekenleri bize anlattı. Ev ortamında yapabileceğimiz şeyleri sunardı. Gerek gördükçe bir şeyler isterdi hep ödevlerimizi takip ederdi.

Ş

Hayatımızı değiştirdi çok çok memnunuz sayesinde çok iyi yerlere geldik, kızım artık etrafında ne olup bittiğinin daha farkında, en ufak mandaldan korkan kızımın asla korkuları kalmadı, severek gidiyor, Hande Hanım'ı görünce boynuna atlıyor, konuşmaları çoğaldı, ayakkabısını kendi bağlayamıyordu kendisi yapıyor, atlamak zıplamak gibi korkuları vardı hiçbiri kalmadı, kapıyı açmaktan korkuyordu şimdi korkusu kalmadı. Muhteşem bir insan Hande Hanım destek almaya devam ediyoruz.