2007-2008 yılları arasında Bursa Acıbadem Hastanesinde çalıştı. 2008-2009 yılları arasında Balıkesir İvrindi Devlet Hastanesinde mecburi hizmetini tamamladı. 2009-2021 yılları arasında tekrar Acıbadem Bursa Hastanesinde çalıştı.
2010 yılında katıldığı Hipnoz Eğitimleri ile birlikte insan psikolojisi ve bedensel hastalıklar arasındaki yakın ilişki ile ilgilenmeye başlamasıyla birlikte psikoterapi ve hipnoz alanındaki eğitimlerine başlamış oldu. 2013- 2014 yılları arasında Virginia Satir Çift ve Aile terapisi Eğitimine katıldı. 2014-2015 yılları arasında Sağlık Bakanlığı onaylı 450 saatlik Aile Danışmanlığı eğitimini tamamladı. Lewis Aron' un İlişkisel Psikanalize giriş, Spyros D. Orfanos'un İlişkisel Psikanalizde Klinik Uygulamalara Giriş, Leslie S. Greenberg' in Duygu Odaklı Terapi, Judith Schoenholtz-Read' in Bütüncül İlişkisel Grup Şema Teorisi atölye çalışmalarına katıldı. 2017 yılında Psikoterapi Enstitüsü' nde 11.Dönem Hipnoz Eğitimini ve 3 yıl süreli 864 saat teorik- formülasyon-süpervizyon içerikli Bütüncül Psikoterapi Eğitimini tamamladı. 2018 yılında Bağlanma Terapisi eğitimine, 2020' de İmge Terapi eğitimine katıldı. Bireysel iyileşme ile birlikte grup çalışmaları yolu ile toplumsal iyileşmeyi ve topluma hizmeti de amaç edinen Dr.Hande Çelik Mehmetoğlu 2019 yılında 6 yıl sürecek olan Abdülkadir Özbek Enstitüsü Psikodrama eğitimine başladı ve halen devam ediyor. 2021 yılı içinde Psikoterapi Enstitüsü tarafından düzenlenen Çocuk Oyun Terapisi eğitimini tamamladı. 2021 yılında istifa ederek Acıbadem Bursa Hastanesinden ayrıldı. 2021 Eylül ayından itibaren beden ve ruh sağlığı alanında çocuk, ergen, yetişkinlerle çalışmak üzere muayenehanesinde çalışmaya başladı. Halen TAHUD ( Türkiye Aile Hekimleri Uzmanlık Derneği) , Psikoterapi Enstitüsü Derneği, Hipnoz Derneği, Bursa Koza Lions Kulübü Derneği aktif üyesidir.
Aile Hekimliği Randevusu
Louisa Duss
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Uzm. Dr. Hande Çelik Mehmetoğlu Muayenehanesi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Psikoonkoloji
Sorunlu Aile İlişkileri Terapisi
WISC-4 Zeka Testi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Yas Terapisi
Çocuk ve Ergen Terapisi
re...
Gerçekten Hande hanım benim hayat anlayışım hayat felsefemi duygu ve düşüncelerimi farklılaştıran benim için çok önemli biri oldu böyle bir doktor ile tanıştığım için çok mutluyum hayatımın dönülmez noktasından hipnoz tedavisi ile beni çevirdi şimdi hayatım daha güzel çok minnettarım Hande hocam
c....y
Çocuğumuz için oyun terapisi öncesi aile görüşmesi gerçekleştirdik. Doktor hanım işini profosyonel yapan, ses tonu ve mimikleriyle kişiyi çok rahatlatan biri. Çok ilgili.
s...
Hastaligimla ilgili sıkıntılı dönemlerimde kendisinden destek aldım. İlaç kullanmama gerek kalmadan etkili hipnoz teknikleriyle cok fayda gördüm. Naif, tatlı dilli, işinde oldukça iyi bir doktor. İyi ki diyorum.
c.....
Nazik, içten, iyi hissettiren kesinlikle bu iş için yaratılmış huzur veren bir doktor. En zor dönemlerimde oldukca fayda gördüm. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
ay....
Hande Hanım'a oglumuzun okuldaki uyumsuzluğu,evde ise hırçın ve öfke dolu davranışlarını cözebilmek için basvurmustuk. Her görüşme sonrası daha iyiye gitti her şey. Daha sonrasında bizde anne baba olarak dahil olduk seanslara. Öncelikle daha ilk görüşmede sizi sarıp sarmalayan sıcacık samimi bir kalbi var. Mesleki birikim ve tecrübeside ayrıca güven veriyor. Ofisi benim için mutluluk dükkani gibi . Her gittiğimde daha huzurlu ve mutlu bir şekilde ayrılıyorum . İyi ki tanımışız Hande hanımı. Çocuklarımız başta olmak üzere hepimizin şifacısı olur kendisi . İyiki varsınız hocam
c.....
İletişim ve yaklaşımı çok iyi. Sorunları yüzeysel değil köküne inerek çözüyor. Bu zamana kadar yaşadığım sorunlarin hepsi için farklı yaklaşım tarzı ile çok fayda gördüm. Herkese tavsiye ederim.
ş.....
Ben çok karşıydım olur mu buda ne falan derken inanın bu tercihi verdiğime çok mutluyum kendiniz bazen çözemiycemiz noktaya gelebiliyoruz.kararım üzerine araştırırken Hocam hande Çelik Mehmetoğlu karşıma çıktı hemen müracaat ettim konuştum yanında çalışan bayanda sağ olsun çok ilgili konuşması seni candan dinlemesi beni okadar mutlu isettirdiki iyi ki Hocamı gitme kararımı vermişim beni ve kızımı okadar mutlu ettiki anlatamam.
Başka bir arkadaşımın memnuniyeti üzerine sınav kaygısı için başvurduk.Iyiki Hande hanımı tercih etmişik,biz de aynı memnuniyetle devam ediyoruz.
ay...e
Ergenlik surecindeki oğlumun öfke problemini çözebilmek için Değerli hocamızdan terapiler alıyoruz.Hersey harika ilerliyor.İşinde uzman ve titiz. İnsana verdiği değeri ve şevkati gözlerinden okuyabilirsiniz.Hocamıza sevgiler
Hande Hanım işinin ehli kişiliği ve sakinliği ile güven veren bir doktor. Eşimle aramızdaki anlaşmazlıklar nedeni ile terapiye gittik. İletişim sorunlarımızın neden kaynakladığı ve bu konuda çözümleri net bir şekilde görmemizi sağladı. Evliliğim sayesinde kurtuldu. Kendisine çok teşekkür ederim.
Hande Çelik Mehmetoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hande Çelik Mehmetoğlu, Aile Hekimliği, Aile Danışmanlığı. Size Hande Çelik Mehmetoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Aile Hekimliği Randevusu, Randevu, Evlilik Öncesi Danışmanlık, Evlilik Danışmanlığı, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Evlilik Terapisi, Cinsel Terapi, Bağımlılık Terapisi, Aile Danışmanlığı, Çift Terapisi.
Hande Çelik Mehmetoğlu adresi nerede?Hande Çelik Mehmetoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Akpınar Mah. 367.sok. No:2 Efe Plaza Kat 3 D:55 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hande Çelik Mehmetoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hande Çelik Mehmetoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hande Çelik Mehmetoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hande Çelik Mehmetoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Hande Çelik Mehmetoğlu hangi dilleri konuşuyor?Hande Çelik Mehmetoğlu ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hande Çelik Mehmetoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hande Çelik Mehmetoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hande Çelik Mehmetoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Hande Çelik Mehmetoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hande Çelik Mehmetoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Hande Çelik Mehmetoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.