20'lik Diş Çekimi
Diş X-Ray
Ekstra Kök Kanal Varlığı ve Pulpa Anatomisi
Estetik Porselen
Dentaglobal Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Kök Kanal Tedavisi Tekrarı (Retreatment)
Lamina Uygulamaları
• Lazer Destekli Endodontik Tedaviler,
• Direkt ve İndirekt Kompozit Lamina
• Endokron
me....
Eli çok hafif. Hep korkulan kanal tedavisi hiç sıkıntı çekmeden rahatça yapıldı. Sonrasında diş taşlarımı da temizledi. Bütün tanıdıklarıma tavsiye edicem. Buradan da teşekkür ederim :))
me....
Kanal tedavim ve dolgu işlemim için uzun araştırmalarım sonucunda Hande hanıma muayene olmaya karar verdim. Sorunum ön dişlerimde olduğu için Çok endişeliydim ve estetik kaygısı yaşıyordum. Öncelikle ilgili ve güleryüzlü ekibi karşıladı. Hande hanıma endişelerimden ve beklentilerimden söz ettim. Açıklayıcı ve bilgilendirici görüşmemizden sonra tedavi sürecim başladı, yinede beklentimi çok yüksek tutmadım ancak tedavim bittikten sonra bu kadar iyi sonuçlanacağını beklemiyordum. Ayrıca belirtmeliyim kesinlikle maddiyatı gözetmeyen ihtiyaçtınız olmayan işlemleri redden dürüst ve güvenilir bir doktor. Tanıdıklarıma güvenle tavsiye edebileceğim bir diş doktorum oldu. Teşekkürler Hande hocam :)
Çok güleryüzlü, diş fobim olmasına rağmen üç dolgu yaptı. Konuşurken muahbbet ederken 45 dakika içinde bütün işlemi bitirmişti. Yaptığı işlem hiç acı hissetirmedi anestezi uygulmadan yaptı. Ben anestezi yapılmasını isterdim ama gerek olmadığını söyledi. Gerçekten de eli çok hafifti. Herkese tavsiye ederim kendisini.
z.....
Çok iyi bir doktor memnun kaldım. Diş ağrısıyla gittim kendisine. Şansıma iyi bir doktordu. İletişimi iyiydi, ben kist ameliyatı da yaşadım. O dönemde psikiyatrik sorunum da oldu Hande Hanım iyi geldi. Tavsiye de ediyorum kendisini.
y.....
Dolgu işlemi yaptırdım. Benim implant işlemim de vardı implant yaptırdım. Temiz ve hijyenik bir ortamı vardı. Hande Hanım her yönden çok iyi, kapıdan girişten itibaren bütün ekibine teşekkür ediyorum. Çok memnun kaldım ve kendisine referans da olurum. Ekibine sevgiler..
g.....
Araştırarak gittim. Gayet iyi bi doktor ben memnun kaldım. İki dişime kanal tedavisi yaptı. Çok da memnun kaldım. Kendisi pozitif bir insan. İyi bir doktor. Yakınlarımada tavsiye ederim.
t.....
Çok memnunum kendisinden, gittiğimiz zaman gereken ilgiyi yakınlığı gösterdi. İlgisinden sıcaklığından dolayı doktor korkunuzu yenebiliyorsunuz. Yaptığı dolgular güzeldi. Dişimde açıklık vardı doldurdu gereken her şeyi yaptı. Memnun kaldım kendisinden. Sıcak bir doktor, ilgili, işinde de başarılı, herkese de tavsiye ederim kendisini.
Çok çok memnun kaldım. İyi bir diş hekimi. İlgili ve işini yaparken bilgilendirmesi çok hoşuma gitti. Kanal tedavisi yaptı. Çok memnunuz. Sağolsun her zaman güleryüzlü ve ilgili. Herkese de tavsiye ederim.
g.....
Gitmiş olduğum klinikte yönlendirildim kendisine. Dolgu işlemi yaptırmıştım ve memnun kaldım. Hastaya karşıda ilgili bir doktor. Herkese tavsiye ederim kendisini.
Araştırarak gittim kendisine. Güleryüzlü bir doktor, samimi. Tüm yaptığı işlemlerden memnun kaldık. Tedavimize hala devam ediyoruz. Herkese de tavsiye ediyorum. Kendisini seviyoruz.
Hande Çınar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hande Çınar, Endodonti, Diş Hekimi. Size Hande Çınar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Bakımı, Diş Bakımında Lazer Tedavisi, Diş X-Ray, Ağız Koruyucusu, Lazerli Diş Bakımı, Lokal Anestezi, Diş Ilacı Kullanımı, X-Ray, Randevu, Zirkonyum Porselen Kronlar.
Hande Çınar adresi nerede?Hande Çınar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adalet Mahallesi, 2131/10. Sk. 3A İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hande Çınar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hande Çınar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hande Çınar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hande Çınar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hande Çınar hangi dilleri konuşuyor?Hande Çınar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hande Çınar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hande Çınar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hande Çınar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hande Çınar hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Hande Çınar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.