Yüz yüze ve Online olarak hizmet vermekteyim.
Daha dinamik
Daha hafif...
Daha mutlu
Hacettepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü 2014 mezunuyum. Lisans eğitimim boyunca mesleğin sadece zayıflatmaktan ibaret olmadığı, daha bir çok alana çok fazla yardımımız dokunabileceğini görerek mesleği daha çok sevdim.
Ana çocuk sağlığı, toplum beslenmesi, hastalıklarda beslenme gibi konularda eğitimimi tamamladıktan sonra çeşitli özel klinik ve merkezlerde çalıştım. Fiziksel aktivitenin beslenme kadar önemli olduğunu bildiğim için kendimde sporla ilgilenen bir birey olarak sporcu beslenmesi ile ilgili deneyimler kazandım. 2019 yılı itibariyle kendi ofisimi açtım.
Her şeyden önemlisi insanların motivasyonu. Danışanlarımın görüşmeler sonrasında mutsuz olmasından ziyade hafifleyerek çıkmaları için uğraşıyorum. Diyette yasak yoktur; ama miktarlar çok önemlidir. Sağlıklı ve yeterli bir beslenme bizi hem daha mutlu hem de bedenen daha iyi yapar. İstediğim ilk şey ''Hiçbir şey yiyemiyorum, aç kalıyorum'' cümlelerinin dışında ''Ben beslenmeyi öğrendim, artık ne yapacağımı biliyorum'' diyerek ayrılmaları. Diyetler hiçbir zaman sosyal hayatımızı kısıtlayacak biçimde olmamalı.
Önemli olan hedefe ulaştığımız zaman iyi hissetmek ve kazandığımız alışkanlıkları terketmemek.
Gülen yüzler görmek istiyorum.
Hedef ''Kaliteli Yaşam ve Sürdürülebilir Hedefler''
Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme
Çölyak Hastalığında Beslenme
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
Online Görüşme
Hande Hanım, her hafta düzenli kontroller ve spor programıma uygun listeleri ile yağ kaybetme sürecimde çok yardımcı oldu.
ay...z
Hande hanim guleryuzlu, işinde titiz ve her zaman çözüm odakli bir diyetisyen. Daha önce birkaç diyetisyenle görüşmeme rağmen bu sürdürülebilir olmamıştı. Kendi cabalarimla da sonuca varamamistim. Hande hanim sayesinde toplamda 10 kg verdim ve hiç aç kalmadan diyebilirim. Pozitif enerjisi ve ilgisi sayesinde çok güzel sonuçlar aldık. Bunların yanisira sağlıklı beslenme düzeni ile de sizleri çok güzel bilgilendiriyor. Destekleri için kendisine minnettarim. Herkese tavsiye ederim.
bk...s
Hande Hanim danisanlariyla bire bir harika bir sekilde ilgilenen, gerekli motivasyonu ve destegi her adimda saglayan mukemmel bir diyetisyen. Sabirla ve guler yuzuyle istedigim hedefe ulasmami saglamasinin yani sira yemekle olan iliskimi ve saglikli beslenme yontemlerini anlamamda yardimci oldu. Tum gorusmelerimizr hazir ve vaktinde gelmesi de danisanlarina olan saygisini gosterdi. Kesinliklie kendisini tavsiye ediyorum.
hü...s
Hande hanımla tanışmış ve 3 aylık bir diyet sürecini beraber tamamlamış olmaktan son derece mutluyum. Güler yüzü ve motive edici sohbetler ayrıca tatmin ediciydi. Süreci son derece keyifli ve ikna edici bir sonuçla tamamladık. Kendisinden danışmanlık almak bir ayrıcalık bence tavsiye olunur
f....b
Hande hanım sayesinde tahmin ettiğimden daha kısa bir sürede istediğimden çok daha iyi bir sonuç aldım. İlgisi, samimiyeti ve disipliniyle bana bu yolculukta eşlik ettiği için çok teşekkür ederim. İyi ki karşılaşmışız.
a....e
13 yaşındaki kızımı kilo problemi ve düzensiz beslenme alışkanlıkları için Hande hanımla tanıştırdım. Öncelikle kızımın zayıflamak istemesini sağladığı için teşekkür ediyorum. Telefonda ilk sorduğu soru ‘ kızınız kilo vermek istiyor mu? ‘ diye sordu.’ O istemezse hiçbir şeye zorlayamayız. Onun istemesi önemli’ demişti.
Telefonla konuşturdum ve kızım ikna oldu. Kızım 3 ay gibi bir sürede 6 kg kaybetti. Arada tüketmek istediği şeyleri birlikte ayarladılar ve o da tüketti. Hande hanımla tanıştığımız için memnunum.
d.....
Hande hanım ile 2022 Mart ayında tanıştım. Ben o zaman kadar kiloları ile tansiyon ilacı ile mutlu mesut yaşayan bir kişi idi. Kardiyoloğum kilo verirseniz tansiyon ilacını kesin bırakırsınız deyince ben de neden olmasın deyip Hande hanım ile çalışmaya başladım. Sonuç; 10 ayda 20 kilo verdim, tansiyon ilacını bıraktım. Kendisi gerçek anlamda çok bir diyetisyen ve çok iyi bir insan. Siz motivasyonunuzu kaybetseniz de o buna izin vermiyor. Aç kalmıyorsunuz, normal menüler ile kilo veriyorsunuz. Ne zaman destek isteseniz 7/24 cevap veriyor. Ayrıca her anlamda yanınızda oluyor. Eğer sağlıklı ve fit bir insan olmak, normal menüler ile sevdiğiniz sağlıklı yiyecekleri yiyerek kilo vermek istiyorsanız, en doğru adres burası. Kendisi ile tanıştığım için kendimi şanslı hissediyorum. Teşekkürler sevgili diyetisyenim...
o.....
Hande hanımla yaklaşık 3 ay önce tanıştık. 2023 yılına dair planlarımdan biri kendime bakmaktı. Daha doğrusu Hande hanımın tabiriyle kendime zaman ayırmak. Yaklaşık 10 kg kilo kaybı hedefim vardı. 2 bck ay gibi bir sürede de ulaştık ve şu an koruma ayındayız. Sosyal hayata uyarlayabildigim, tatilde devam edebildiğim bir listem vardı. Öyle olunca yine diyetisyenimin tabiriyle ödev olmaktan çıkıp bir alışkanlık şekline getirmeye çalıştım. Umuyorum tekrar eski sayılarıma ulaşmayacağım.Güleryüzü ve ilgisi için burdan da kendisine teşekkür etmek isterim.
gö...e
Bir süredir kendi çabalarım ile kilo vermeye çalışıyordum fakat bu konuda çok başarılı olduğum söylenemez taki bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Hande hanım ile tanışana kadar , yaklaşık 8-9 ay görüşmenin sonunda hiç zorlanmadan en önemlisi aç kalmadan 35 kg verdim. Güler yüzü , tatlı dili ve pozitifliği ile güven veriyor. Ayrıca danışmanını motive etme konusunda da çok iyi. Çok verimli bir diyet süreci geçirdim emeklerinden dolayı Hande hanıma teşekkür ederim.
as...n
Kilo vermek amacıyla başlayan programda önce sağlıklı ve düzenli beslenmeyi öğrendim sizden. Çok yemek yiyen biri olmamama rağmen ne yediğini değerlendirmeyen biri olduğumu gördüm. 4 aylık süreçte desteğiniz, samimiyetiniz ve tüm ilginize teşekkür ederim. İyi ki sizinle tanışacak bu programı gerçekleştirdik.
Hande Erdoğmuş Ilgaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hande Erdoğmuş Ilgaz, Diyetisyen. Size Hande Erdoğmuş Ilgaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Çocuk Beslenmesi, Sağlıklı Beslenme, Metabolik Hastalıklarda Beslenme.
Hande Erdoğmuş Ilgaz adresi nerede?Hande Erdoğmuş Ilgaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çankaya mahallesi Cinnah Caddesi no: 47/2 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hande Erdoğmuş Ilgaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Hande Erdoğmuş Ilgaz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Hande Erdoğmuş Ilgaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hande Erdoğmuş Ilgaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Hande Erdoğmuş Ilgaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hande Erdoğmuş Ilgaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hande Erdoğmuş Ilgaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 49 hasta / danışan, Hande Erdoğmuş Ilgaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diyetisyenler