Hande Hanım'dan 3 kez farklı deri hastalıkları konusunda randevum oldu ve 3'ünde de verdiği tedavi yöntemleri doğru çıktı ve kısa sürede yaralarım geçti. Tedavisinde doğru kararı vererek hastalığımın iyileşmesini sağladı. Balıkesir'de gittiğim diğer doktorların geçiremediği siğil tanısını Hande hanım sayesinde atlattım. İşinde çok başarılı, nazik ve güleryüzlü bir doktor.
n....k
Kendisine uyuz hastalığı şüphesiyle gittim. Cildime bakmadı bile sadece evet uyuz deyip ilaç verdi. Verdiği ilacı kendisine gelmeden kullandığımı söyledim ama bi daha kullan dedi. Onun verdiği ilaçla yine geçmedi başka bir doktora gideceğim. İlgisiz biri
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
çok ilgili ve saygılı bir hanımefendi .rahatsızlığımla ilgili detaylı bir inceleme ve açıklama yaptı. sonuçlarımı almam için çok yardımcı oldu başarılar diliyorum.
Hande Ersöz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hande Ersöz, Dermatoloji.
Hande Ersöz adresi nerede?Hande Ersöz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Mah. Turgut Reis Cad. Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hande Ersöz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hande Ersöz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hande Ersöz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hande Ersöz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hande Ersöz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hande Ersöz hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Hande Ersöz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.