2018 yılında İzmir Ekonomi Üniversitesi (%100 İngilizce) Psikoloji bölümünden mezun oldum. Sizlere daha iyi yardımcı olmak ve anlamak adına eğitimlere katıldım. Aldığım eğitimler;
-Aile Danışmanlığı
-Çocuk Değerlendirme ve Dikkat Testleri Uygulayıcı Sertifikası
-Çocuk ve Ergenlerde Projektif Çizim Testleri
-Çocuk Cinsel İstismarda Psikolojik Değerlendirmeler ve Tedavi Modülleri
-Psikolojik Travma, Krizle Mücadele ve Yas Danışmanlığı
Şu anda kendime ait olan danışmanlık merkezinde, yüz yüze ve online terapi vermekteyim.
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Frostig Görsel Algı Testi
Gessell Gelişim Testi
GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi
Psk. Hande Eşmelioğlu
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çözüm Odaklı Terapi
i̇....
Yoğun derecede kaygı bozukluğum vardı bu vesileyle internetten bularak Hande Hanım'la görüşme sağladım. Sonrasında online olarak görüşmelerimizi gerçekleştirdik ve hala daha devam ediyoruz. Kendisi benim yolumu aydınlatan, farklı açılardan ayna tutan birisi oldu. Her konuda yüzde yüz desteğini gördüğüm birisi. Hande Hanım'a çok teşekkür ederim. Kendisiyle uzun süreler çalışmaya devam edeceğimi düşünüyorum.
h....u
Hande hanımın iletişimi tedavi sürecine olan yaklaşımı durumumla ilgilenmesi sempatisi önerileri ve yaklaşımı çok iyiydi kendisiyle online seans yaptık çok memnun kaldım tedavi sürecime Hande hanımla devam etmeye karar verdim gerçekten alanında kendini iyi geliştirmiş bir psikolog herşey için teşekkür ediyorum herkese tavsiye ediyorum
Biraz fazla alkol tüketimi ve yalnızlık duygusu nedeniyle hocamla görüşüyoruz. Şu ana kadar gayet güzel sonuçlar alıyorum. Teşekkür ederim.
Hande Eşmelioğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hande Eşmelioğlu, Psikoloji. Size Hande Eşmelioğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Gessell Gelişim Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi.
Hande Eşmelioğlu adresi nerede?Hande Eşmelioğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Vali Murat cad. İstasyon mah. No:15 Daire:5 Kat:3 Uşak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hande Eşmelioğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hande Eşmelioğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hande Eşmelioğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hande Eşmelioğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Hande Eşmelioğlu hangi dilleri konuşuyor?Hande Eşmelioğlu ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hande Eşmelioğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hande Eşmelioğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hande Eşmelioğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hande Eşmelioğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Hande Eşmelioğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hande Eşmelioğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Hande Eşmelioğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.