Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra rehabilitasyon merkezinde ve danışmanlık merkezinde farklı yaş gruplarına bağlı danışanlarla çalıştım. Özellikle travma,anksiyete,sosyal anksiyete,DEHB,öfke
kontrolü, sınav kaygısı üzerine çalıştım.Çalışma alanlarıma bağlı olarak süpervizyon desteği aldım ve almaktayım. Şu an EMDR, Bilişsel Davranışçı Terapi ,Çift terapisi,Oyun terapisi, MMPI, Nöropsikolojik test envanterleri alanlarında hizmet vermekteyim. Aynı zamanda Eşkişehir Yaşam Paylaşım anaokulunda psikolog olarak görev almaktayım. İstanbul Rumeli Üniversitesinde Klinik Psikoloji Yüksek Lisansımı yapmaktayım.
Deliklitaş mah. Hamam yolu caddesi Işın sitesi 1. Blok no: 109 kapı no:2, Odunpazarı, Eskişehir
Deliklitaş mah. Hamam yolu caddesi Işın sitesi 1. Blok no: 109 kapı no:2, Eskişehir
Sümer mahallesi Mutluay Sok.No:3, Eskişehir
Gottman Çift Terapisi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Nöropsikolojik Testler
s....g
Son zamanlarda mutsuzdum seanslardan sonra düzeldim genel olarak iletişim becerilerim çok arttı duygularımı belli etmekte çok zorlanan birisiydim bunu aşmamda çok yardımcı oldu hande hanım
el...n
Hande hocamın bana katkısı büyük oldu. Kendimi çok kötü hissettiğim bir dönemde başladık ve süreçte varolan problemlerime farklı bir bakış açısı kazandırdı. Daha önce farketmediğim noktalara değindi. En güzeli de seanslarımız ilerledikçe bende olan iyi gelişime benimle beraber çok sevinmesiydi. Kendisi çok güven verdiği için tamamen kendimi de açabildim. İyi ki bu süreçte Hande hocama denk gelmişim.
o...
Anaokuluna giden kızım var. Hande Hanım, çarşamba günleri orada oluyor. O vesileyle tanıştık. Çocuğumun korkularıyla ilgili konuştuk. Çok verimli bir süreç geçirdik. Konuşurken sizi gerçekten dinlediğini ve anladığını hissediyorsunuz. Kesinlikle tavsiye ederim.
h...
Hande Hanım'a tavsiye üzerine ulaştım. Güven problemlerim ve yaşadığım özel travmalarla mücadele edemediğim dolayı başvurdum. Emdr tedavisi uygulamaktayız, uzmanım benim travma ve isteklerimi dinleyerek buna uygun bir tedavi olan emdr tedavisini gerçekleştirdi. Bu tedavi daha travma değeri düşük olan travmalarımda başarılı etki gösterdi. Süreç açıklayıcı ve rahatlatıcı ilerliyor. Hande Hanım'ın en beğendiğim özelliği sıcak kanlı olması olaylara bakış açısı ve yaptığı yorumlar rahatlatıcı sevecen olması.. Hande Hanım mesleğinde başarılı sevecen ve kibar bir uzman onunla çalışmaktan memnunum. Tavsiye ederim.
a...
Oğlum Hande Hanım'ın çalışmış olduğu kreşe gidiyor. Kendisi ile Oğlumun durumlarıyla ilgili gelişimiyle ilgili görüşmelerimiz oldu. Hande Hanım gayet ilgili güler yüzlü ve ebeveyn olarak konuştuktan sonra rahatlatarak bizi uğurladı. Hande Hanım'da en beğendiğimiz özellik bizimle gayet anlaşılır ve bizimle empati kurarak iletişime geçmesi. Tavsiye konusunda hiç şüphesiz ki tavsiye ederim.
s...
4 Yaşındaki kızımın gitmiş olduğu okulun psikoloğu olarak kendisiyle görüşmek istedik. Kızımızın bir sene önce kardeşi oldu, bu yüzden hiç ilgilenememiştim çok fazla ekrana maruz kaldı. Dil becerisi, ince motor becerisi, yer yön bilgisi gibi birçok beceriden geride kalmıştı. Hatta kimseyle konuşmak istemiyordu. Neler yapmamız gerektiği nasıl davranmamız gerektiği ile ilgili destek istedik ve gayet güzel açıklamalar da bulundu, tavsiyeler verdi ve biz uygulamaya çalışıyoruz. Gerçekten faydasını görüyoruz. En beğendiğimiz özellikler çok bilgili olması çocuğu çok iyi analiz etmesi buna göre de bizi yönlendirmesi Hande Hanım'ı herkese tavsiye ederim.
Arkadaşımızın tavsiyesi üzerine Hande hanımla oğlumun dikkat eksikliği ile ilgili onlıne olarak görüşmeye başladık. Güzel ilerlemeler katettik. Bize iyi geldiğini düşünüyorum.
Sınav stresinden dolayı Hande hocayla görüşmeye başladık.Henüz iki seans gerçekleştirdik ama oğluma çok iyi geldiğini hissediyorum.
d.....
Oğlumun konuşma yavaşlığı vardı. Bu durum okul tarafından sorun yapılıyordu ve hiperaktifliği vardı. Araştırarak Hamde Hanım'a ulaştım. Tek seans görüştük ama benim için ışık oldu. Oğlumun duygusal yanlızlık hissettiğini ve anlaşılmak istendiğini iletti. Aslında sorunun oğlumda değil okulda olduğunu görmem açısından farkındalığımı arttırdı. Beni bu konuda aydınlatan ve bu işin takipçisi olmamı sağladı. Hande Hanım çok sıcak ve ılımlı bir uzman. Bana çok güzel dokundu. Herşeyi açıkça anlatabildim. Birçok uzmana gittim ama Hande Hanım'ın verdiği sıcaklığı ve faydayı hiçbirinden görmemiştim. Benim gözümü açtı. Çok teşekkür ediyorum kendisine.
Oğlumun kaygı problemleri ve hiperaktive sebebiyle araştırarak ulaştık Hande Hanım'a. Gece uyku terörüde başlamıştı. Ortalama 7-8 seans aldık. Genel bir sakinlik durumu oldu ama bu okul ve ev hayatına yansımadı. Uyku teröründe biraz azalma oldu. Genel yaklaşımı ve ilgisi güzeldi. Seans sonraları bilgilendirme sağladı.
Hande Gezgin Taşpınar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hande Gezgin Taşpınar, Psikoloji. Size Hande Gezgin Taşpınar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu, Randevu, Yetişkin Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Psikoterapi, Çift Terapisi, Aile Danışmanlığı, Oyun Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi.
Hande Gezgin Taşpınar adresi nerede?Hande Gezgin Taşpınar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Deliklitaş mah. Hamam yolu caddesi Işın sitesi 1. Blok no: 109 kapı no:2 Eskişehir
- Sümer mahallesi Mutluay Sok.No:3 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hande Gezgin Taşpınar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Hande Gezgin Taşpınar uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Hande Gezgin Taşpınar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hande Gezgin Taşpınar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Hande Gezgin Taşpınar hangi dilleri konuşuyor?Hande Gezgin Taşpınar ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Hande Gezgin Taşpınar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hande Gezgin Taşpınar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hande Gezgin Taşpınar hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Hande Gezgin Taşpınar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hande Gezgin Taşpınar hangi sigortaları kabul ediyor?Hande Gezgin Taşpınar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Eskişehir Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Eskişehir Aile İçi İletişim Sorunları
Eskişehir Yaygın Anksiyete Bozukluğu