Beylikdüzü OSB Mahallesi 3. Cadde No:3/5 Keleşoğlu Plaza Birlik Sanayi Sitesi, Beylikdüzü, İstanbul
20'lik Diş Çekimi
Beylikdüzü OSB Mahallesi 3. Cadde No:3/5 Keleşoğlu Plaza Birlik Sanayi Sitesi, İstanbul
Apikal Rezeksiyon
Özel Dentline Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cep Derinliği Azaltma
Çene Eklemleri Tedavisi
Çocuk Diş Tedavisi
İmplant
gü...r
Hande Hanım doğru teşhisi koyup en iyi tedaviyi uygulayan harika bir hekim. 3-4 hafta süren ağrılarımdan tek müdahalesi ile kurtuldum. Başarıları daim olsun :)
.....
Dişci korkusunun anlamsız oldugunu kendisi ile aştim,Hande Hanimin eli cok hafif ve hizli, insani rahat hissettiriyor, işinizin emin ellerde oldugunu bilmek cok guzel gercekten,doktorumuzum peşini birakamaz olduk,iyki tanışmışız cok tesekkurler..
.....
ilk olarak güler yüzlü olması tedavi öncesi sohbet ve detaylı bilgi vermesi onu tercih etmemdeki etkiydi dolgu yaptırdığımda hangi dişime yapıldığının bile farkında olmadım elli çok hafif ve güzel bir iş çıkartan hocamız teşekürler
.....
Hande Hanım mükemmel bir diş hekimi.Kendisi ilgili, işine hakim ve eli çok hafif. Tedavi süreci sıkıntısız bir şekilde ilerledi. Herkese tavsiye ederim.
.....
Kendimi emin ellere verdiğim çok rahatım çok teşekkür ederim ellerinize sağlık ben gerçekten memnun kaldım ..
.....
Dentline klinigin ilk hastalarından biriyim sanırım..Hande hanım işini gayet iyi yapan bir doktor ..Benim diş hekimi fobim vardı,sayesinde bunu aştım.Hastalarıyla çok iyi ilgilenen bir Doktor.. Güleryüzü sabrı ve elinin hafifliği gerçekten beş yıldızı hakediyor..Kendisine burdan bir kez daha teşekkür ediyorum ve kolaylıklar diliyorum
Hande Karasakal Arslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hande Karasakal Arslan, Diş Hekimi. Size Hande Karasakal Arslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Eti Estetiği, Cep Derinliği Azaltma, Tam Diş Protezi, Kanal Tedavisi, CGF (Concentrated Growth Factor) Uygulaması, Köprü Uygulaması, Overdenture Protezler, X-Ray, Lokal Anestezi, Kök Kanal Tedavisi.
Hande Karasakal Arslan adresi nerede?Hande Karasakal Arslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Beylikdüzü OSB Mahallesi 3. Cadde No:3/5 Keleşoğlu Plaza Birlik Sanayi Sitesi İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hande Karasakal Arslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hande Karasakal Arslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hande Karasakal Arslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hande Karasakal Arslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hande Karasakal Arslan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hande Karasakal Arslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Hande Karasakal Arslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri