Konyaaltı Psikoloji Merkezi
Uncalı Mahallesi 1221 Sokak Altıngül Konakları 12 / A Blok Kat : 1 Daire : 6, Antalya

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Psikoloji Randevusu +49 daha fazla

ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi

Konyaaltı Psikoloji Merkezi

Lisans eğitimimi İstanbul Aydın Üniversitesi psikoloji bölümünde tamamladıktan sonra 2017 yılında Bakırköy ruh ve Sinir hastalıkları hastanesi psikiyatri Yatılı servisinde Stajyer psikolog olarak stajımı tamamladım. Staj sürem boyunca psikiyatri servisindeki hastaların görüşmelerine ve Vizitlere katılarak rehabilitasyon süreçlerini gözlemleme fırsatı buldum. Lisans eğitimim devam ederken pedagojik formasyon eğitimimi de İstanbul Aydın Üniversitesinden alarak formasyon kapsamında Bahçelievler Aka kolejinde stajyer PDR öğretmeni olarak görev yaptım. Mesleğe adımımı attığım ilk yıllarda bir çok uzman hocanın eğitimlerine katılarak alandaki yetkinliğimi artırmaya yönelik çalışmalarda bulundum. 240 saatlik bir eğitim alarak Bütüncül Oyun Terapisti olmaya hak kazandım. 2018-2020 yılları arasında 5 anaokulunun psikologluğunu yaptım. Görev sürecim de çocuklarla birebir görüşmeler ve sorun tespitleri yaparak veli görüşmeleri, veli seminerleri düzenledim. Çocuklara yönelik gerekli testleri uygulayarak gelişimlerini yakından takip ettim. Okul öncesi öğretmenlerine yönelik alaniçi eğitim kapsamın da bir çok eğitim vererek çocuklara ve velilere daha faydalı olmaları konusunda koçluk yaptım. Şu anda aktif olarak kurucusu ve sahibi olduğum Konyaaltı Psikoloji Merkezi'nde yetişkin/çocuk-ergen alanların da danışanlarıma hizmet vermekteyim.

Röportaj

Konum: Konyaaltı Psikoloji Merkezi Randevu

Hande Hanım çok ilgili, çok dikkatli ve anlayışlı biri. Ona kendimi ifade ederken hiç zorluk çekmiyorum. Kendisi benim solmuş umutlarımın yeniden yeşermesini sağladı.

Konum: Konyaaltı Psikoloji Merkezi ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi

Aktif olarak sohbete katılan susup sadece dinleyen değil ve o sohbette bende farkındalıklar yaratan aydınlanmamı sağlayan güzel bir görüşme oldu.

Konum: Konyaaltı Psikoloji Merkezi Bireysel Terapi

Çocuğumuzun kaygı problemi sebebiyle başvurduk ve Hande Hanım ile tanıştık. Beni ve eşimi dinledikten sonra seanslara başladık. İlk görüşmemizden itibaren kızımıza hemen kendini sevdirdi ve güven sağladı. Sonrasında uyguladığı uzman yöntemler ile kısa zamanda seanslar etkisini gösterdi ve sorunun üstesinden geldik. Hande Hanım alanında gerçekten çok başarılı. Ayrıca Konyaaltı Psikoloji Merkezinin fiziki şartları açısından da çok memnun kaldık. Personel çok cana yakın ve güler yüzlü. Wc, bekleme odası ve terapi odaları gayet temiz ve düzenli.

R

Anksiyete bozukluğu için gittim. 7 seans oldu gideli. İlerleme kaydettik. Sürecim güzel geçiyor. Psikiyatriste de gidiyorum. Doktor tavsiyesi ile başvurdum. Hande Hanım alanında yetkin. EMDR metodunu uyguluyoruz. Travma odaklı çalışıyoruz. Memnunum kendisinden.

Oğlum için başvurduk. Oyun terapisi aldı. 2-3 ay gittik. Şu an ara verdik, tekrar başlayacağız. Seanslar çok güzel ve verimli geçti. Hande Hanım'ın yaklaşımları çok iyiydi. Uzmanımız çok tatlı, güler yüzlü ve bilgili birisi. Ne sorarsam beni aydınlatıyor ve açıklıyor. Kendisini çok güzel geliştirmiş. Çok memnunuz.

Dışarı çıkmak istemiyordum, içime kapanmıştım. Seanslar sonrasında normale döndüm. 4-5 seans aldım. Sürecim şu an bitti. Spora başladım. Kendimi iyi hissediyorum. Tavsiye üzerine gittim kendisine. Hande Hanım iyi birisi. Memnun kaldım.

Konum: Konyaaltı Psikoloji Merkezi Oyun Terapisi

Hande hocama oğlum için gitmiştik. İçine kapanık bi çocuktu. Sadece 6seansta bu işi çözdü. İlk seansımızla son seansımız arasında öyle güzel farklar vardı ki... bu gözle görülür değişim bizi öyle mutlu etti ki.. yolumuz sizin gibi insanlarla kesiştiği için çok şanslıyız. Siz ve ekibiniz harikasınız seviyoruz sizi.

Son derece memnun kaldık. Kendisi bu konuda çok yetkin birisi. Her türlü sorunda başvurabileceğimiz bir insan. 10 seans kadar kızım için görüşme sağladık. İstediğimiz değişimleri elde ettik. Ergenlikle ilgili sorunlarımız vardı sıkıntılarımız geçti. Aldığımız danışmanlık hizmetinden ziyadesiyle memnun kaldık.

Biz memnun kaldık. Allah'a şükür çocuğumda düzeldi. Hande Hanım güler yüzlü, sıcakkanlı, sevecen ve çocuklarla iletişimi iyi bir uzman. İstediğiniz her şeyi kendisine sorabiliyorsunuz. 6 aya yakın çocuğum için görüşme sağladık. Seanslardan sonra daha olumlu oldu. Söylediği yönde biz ilerledik. Çocuğumdaki değişiklikler yavaş yavaş belli oldu. Yönlendirmeleri doğru tespitlerdi. 3 ay sonra bana bildirin herhangi bir şey olursa her zaman dönüş yapabilirsiniz dedi.

Konum: Konyaaltı Psikoloji Merkezi EMDR Terapi

Özellikle travmalar üzerindeki çalışmalar çok etkili çok memnun kaldım. Yıllardır yenemediğim travmamı Hande hanım sayesinde yendim. Genel olarak da şu an ki yaşadığım süreçlerle ilgili özellikle tepkilerim terapinin başındaki ve sonundaki ben ile çok farklı. Çok memnun bir şekilde terapiyi sonlandırdık