Diş Hekimi Randevusu
Diş Hekimi Randevusu
Kocaeli, Kocaeli
kocaeli
d.....
Ben çok memnun kaldım kendisini çok seviyoruz. Dolgu işlemi yaptırdım kızıma diş çekimi oldu. Devam edeceğiz kendisiyle. İşlemle alakalı bilgilendiriyor kızım çok sevdi kendisini herşeyiyle çok memnun kaldık.
Ben Hande Hanım'ın herşeyiyle, güler yüzlü ilgisinden, anaçlığından, yaptığı işlemlerden çocuğa ve ebeveyne yaklaşımından çok memnunum Allah razı olsun kendisinden. Kızımın anestezi altında kök dişleri çekildi, bir tane krom yapıldı, dolgu tedavisi ve yer tutucular yapıldı. Her konuda girerken ayrı çıkarken ayrı ilgilendi. Çıktıktan sonra, çocuktan sonra, benim durumumu sordu pozitif enerjisini bana da yansıttı.
Hande Hanım'a şu an kanal tedavisi yaptırıyoruz çok ilgili alakalı, işinde uzman, temiz işçiliği var, güler yüzlü, iyi niyetli bir hekim. Bir çocuğumuza kanal tedavisi ve dolgu işlemi yapıldı diğer çocuğumu da getirirdim çocuğum iğne korkusu vardı başka doktor anestezi dedi ama çocuk artık rahatlıkla o koltuğa oturabiliyor iğne yaptırıyor. Herkese tavsiye edebileceğimiz işinde uzman, kendini geliştirmiş, çocuklara çok güzel yaklaşıyor, yaptığı işte güzel açıklamalar yapıyor. Sorunumuzun çözümünü bulabiliyoruz.
Çok iyi bir doktor gerçekten, çocukların dilinden anlıyor, biz korkuyorduk nasıl olur diye ama çocuk psikolojisinden anlayan bir doktor. 6 yaşındaki çocuğuma kanal tedavisi, dolgu işlemleri yaptı çocuk da hiç sıkıntı çekmedi gayet gülerek oynayarak gitti.
i̇....
Detaylı bilgi vermesi, güler yüzü, samimiyeti ve randevumuz olmadığı halde bayram öncesi bizi zor durumda bırakmayıp oğlumun 2 dişindeki çürüğü tedavi ettiği için kendisine çok teşekkür ederim. Biz doktorumuzu çok sevdik ve herkese tavsiye ederiz, iyi ki varsınız Hande Hocam...
c.....
Oğlum ve kızım için Elif Hanım'a gidiyoruz. Araştırmalarım sonucu yorumları dikkate alarak kendisine gitmeye karar verdim. Oğlum diğer diş hekimleri ile çok problemliydi. Kesinlikle dolgu yaptırmıyordu. Hande Hanım'da bu durumu yaşamadık. Çok güleryüzlü, ilgili ve samimi bir hekim. Çocuklarla iletişimi çok güzel. Hem oğlum hem de kızım için dolgular yapıldı. Aynı zamanda ben de kendisine dolgu yaptırdım. Açıklaycı, bilgi aktarıcı bir hekim. Hem hastaya yaklaşımı hem de mesleki başarısı son derece güzel.
z.....
İki kızım için de Hande Hanım'a gidiyoruz. Çürükleri sebebiyle ulaştık. Dolgu yapıldı. Çok canayakın, ilgili bir doktor. Çocuklara yaklaşım tarzı ve iletişimi çok güzel. Bir abla sıcaklığı ile davranıyor. Yaptığı tedavilerden çok memnunuz. Aileden biri gibi oldu bizim için.
f.....
Genetik olarak diş yapımız bozuktu. Kızımın da dişlerinde sorunlar vardı. 6 hafta süren bir tedavi süremiz oldu. Dolgu ve diş çekimi yapıldı. Atel konuldu. Tedavi çok rahat ve başarılı geçti. Hande Hanım çok güleryüzlü ve ilgili bir doktor. Kızıma yaklaşımı da çok güzeldi. Bizi de tedavi süreci ile ilgili detaylı bilgilendirdi. Çok memnun kaldık.
Kızım 8 yaşında, çürükleri olmasına rağmen doktora gitmeyi reddediyordu. Daha önce farklı doktorlara da gittim ama kesinlikle ağzını açmıyordu.Hande Hanım'ın kızıma yaklaşımı çok güzeldi. Sen benim ne yapacağımı bilmediğin için korkuyorsundur diyerek yapacağı işlemleri tek tek anlattı. Ağzını açmadığında benim vaktim var, sen kendini hazır hissedene kadar bekleyebilirim diyerek çok güzel yaklaştı. 4 dolgu, diş çekimi yapıldı. Alt ve üst dişlere aparey takıldı. İletişimi çok kuvvetli ve sabırlı bir hekim. Kızımın çok büyük bir fobisi olmasına rağmen bu korkusunu Hande Hanım'la kırdık. Muayenehaneleride çok temiz steril. Bende genel diş bakımına gittim. Diş temizliği yaptırdım. Eli çok hafifti.
y.....
Kızımın dişindeki çürük sebebiyle gittik. Gittiğimizde başka dişlerinde de çürük görüldü. Normalde kızım diş hekiminden çok korkar ve gitmek istemez. Hande Hanım'ın güleryüzü ve sevecen yaklaşımı sayesinde bu korkuyu yendi. 4. dolgumuzu yaptırdık. Devam edeceğiz tedaviye. Kızım işlem esnasında herhangi bir ağrı ve acı hissetmeden tedaviye devam ediyor. Çocuğuma karşı yaklaşımı ve kurduğu iletişim çok hoşuma gitti.
Hande Özyürek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hande Özyürek, Diş Hekimi, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti). Size Hande Özyürek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu.
Hande Özyürek adresi nerede?Hande Özyürek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kocaeli Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hande Özyürek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hande Özyürek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hande Özyürek hangi dilleri konuşuyor?Hande Özyürek ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Hande Özyürek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hande Özyürek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hande Özyürek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hande Özyürek hakkında ne düşünüyor?Toplam 41 hasta / danışan, Hande Özyürek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri