Hacı Saki Mah. Çimen Sok. A PLUS PLAZA Kat :13 No:58 (Dünyam Hastanesi Arkası), Kayseri
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
p.....
Hande hanıma çocuğumuzun öfkeli davranışları sebebiyle başvurduk. Eşimde bende çok memnunuz Kayseri de Pedagog arayan herkese önerebilirim.
m....
Hande hanımı Kayseri Pedagog arayışlarımız sonucu bulduk. çocuğumuz hırçın ve öfkeli davranışları çekilmez duruma gelmişti. Şu an 8.seanstayız süreç gayet iyi gidiyor. Her şey için teşekkürler
c.....
Oğlumla ilgili uzun zamandır kaka tutma kakasını kaçırma ile ilgili uzun zamandır problem yaşıyoruz. Kendimizce birçok önlem almaya çalıştık psikiyatriste gittik ve ilaç yazdılar sadece biz de bu ilgisizlikten ve sadece ilaçla bir tedavi olacağını istemediğimizden memnun kalmadığımızdan psikolog arayışına girdik ve Hande Hanımı bulduk. Daha sonrasında düzeldiğini düşündüğümüzden vazgeçtik fakat keşke vazgeçmeseymişiz ne kadar geç kaldığımızı düşündük. Daha sonrasında oğluma okuldaki problemlerde yaşanınca anne babası olarak artık bizimde psikolojik açıdan sağlamlığımız zayıfladığını düşündük. Hande Hanımdan randevu talebi oluşturduğumuzdan beri büyük bir tedirginlikteydik geç kaldığımızı düşünerek. Fakat Hande hanım ile ilk görüşmeyi gerçekleştirdiğimizden beri içimiz o kadar ferahladı ki. Bize önemli olanın buraya adım attığınızdan andan itibaren oğlumuz için neler yapabileceğimizi önemlidir cümlesi kurduğumuzdan beri bizi ne kadar iyi anladığını ve gerçekten iyi bir sonuç alacağımıza inancımız daha da artmış oldu. Sadece oğlumuza değil bize de destek vermişte olması Hande hanımın işine karşı büyük bir özveri ile yaklaştığının bir göstergesi bence.Bunları buraya yazmamdaki sebepte çevremde de bu durumu yaşayan aileler var fakat çoğu kişi gelmekten ya çekiniyor ya da bizler gibi kendilerince çözüm bulmaya yoluna gidiyor. Bir uzmandan destek almak hayatınızı hem kolaylaştırdığı gibi ebeveyn olmanın sorumluluğunu yerine getirmek insana bir huzur veriyor bence. Hande hanımdan oğlumuzda bizde çok memnun kaldık. Böyle bir dorun yaşıyorsanız Hande hanımı şiddetle tavsiye ediyorum.
f....ş
Hande hanımı daha önceki danışanlarında birisi tavsiye etmişti. Oğlumuzda kuralları dinlememe ve tek başına oynamama sürekli yanında birisini isteme gibi sorunlar vardı. 9 seans oyun terapisi aldık ve şu an eskiye göre çok iyi kesinlikle öneririm.
c....y
Çocuğumuz son zamanlarda oldukça agresif ve şımarık tavırlar içerisindeydi ve bu durumla baş edemez noktaya gelmiştik. Ben ve eşim çalıştığımız için ailecek zaman geçiremez iletişim kuramaz olmuştuk. Okuldaki öğretmenleri çocuğumuzun uzman desteği alması gerektiğini söylediler. Bizde gerek çevremizden gerekse sosyal mecralar üzerinden yaptığımız çeşitli araştırmalar sonucu Hande hanıma ulaştık.Hande hanımın işine duyduğu sevgi ve özverisiyle birlikte çocuğumuzla kurduğu iletişim bizi çok memnun etti. Hande hanımdan aldığımız uzman desteği sayesinde çocuğumuzun başta agresifliği olmak üzere şımarık tavırlarının yerini de uysallık ve sakinlik aldı. Yanlızca çocuğumuzun hayatı üzerinde değil eşim ve benim hayatıma da önemli bir dokunuş yaptı. Artık daha planlı ve mutlu olabilmek adına ailecek zaman geçirmeye ve birbirimize zaman ayırmaya daha çok özen gösteriyoruz. Hande hanımın kesinlikle alanında başarılı bir psikolog olduğunu düşünüyorum ve herkese tavsiye ediyorum bize kattığınız herşey için teşekkürler Hande hanım
Hande Şahin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hande Şahin, Psikoloji. Size Hande Şahin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Online Terapi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri, Çocuklarda Uyku Problemleri, Çocuklarda Yeme Problemleri, Filial Terapi, Oyun Terapisi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi.
Hande Şahin adresi nerede?Hande Şahin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hacı Saki Mah. Çimen Sok. A PLUS PLAZA Kat :13 No:58 (Dünyam Hastanesi Arkası) Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hande Şahin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hande Şahin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hande Şahin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hande Şahin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Hande Şahin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hande Şahin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hande Şahin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hande Şahin hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Hande Şahin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.