Kulak Burun Boğaz Randevusu
Kulak Burun Boğaz Randevusu
Merdivenköy Mahallesi Nisan Sokak No:23, Kadıköy
Medical Park Göztepe Hastanesi
Nefes Problemi, Sinuzit, Septum Eğriliği ve Baş Ağrısı Şikayetleri ile Kliniğe Başvurdum. Detaylı Olarak Muayene Edildim. Uygun Görülen Ameliyat Sonrası, 26 Kasım Hastaneye Yatışım Yapıldı, 27 Kasım da Ameliyata Alındım. Sırasıyla Alt konka kırılması, Radyofrekans/plazma uygulaması ile konka küçültülmesi, Geniz Eti İşlemleri Yapıldı. Ameliyatın Üstünden Bir Hafta Geçti Hiç Bir Problemim Kalmadı. Artık rahat nefes alabiliyorum, ayrıca septorinoplasti olarak da çok iyi bir cerrahi işlem uygulandı. Çok Başarılı Bir Ameliyattı, Kendimi Gördüğüm de Tanıyamadım. Rinoplasti çok ince, özen gerektiren bir iştir. Kliniğe yatmadan önce her insan gibi doğal korkularım vardıi fakat hepsi yersizmiş şuan çok iyi anlıyorum. Çok Mükemmel, Düzgün ve Doğal Bir Burun ile Karşılaştım. Hande Senem Deveci Hocam'a ve Ekibine Çok Teşekkür Ediyorum. Çok İlgiliydiler. İşlerini çok güzel yaptılar. İnşallah Daha İyi Yerlere Gelmesi Dileğiyle.
öz....
Doktor hande hanim burun ameliyatıma girdi ameliyat oncesi ve sonrası gayet ilgili alakali ve sicak kanli bir doktor. Ameliyat ve ameliyat sonrasi tum süreçlerinde gayet ilgilendi . Burun ameliyatim skntisiz agrisiz ve sancisiz sorunsuz gecti . Istedigim sonucu aldığımi düşünüyorum. Kendisine cok teşekkür ediyorum.. doğal skntisiz guzel bir burnum oldu . Ulkemizde bole doktorlarin olmasi gurur verici. Ayrica ameliyatima hande hanim girdiği icin kendimi cok şanslı hissediyorum. Cok ilgi alakali ve güler yuzlu bir doktor olmasi ameliyat olmadan onceki tum kaygilarin silinmesine sebep oldu ve cidden guzel sonuçlar elde ettiğini düşünüyorum. Hande hanım'a cok tesekkur ediyorum.
tc....
Boğazımdaki gıcık ve koku alamama şikayeti ile internetten randevu alarak rastgele kendisine gittim. Kamera ile inceleme yaptı.BT çektirdi. Rahatsızlığım ile ilgili olarak detaylı bilgi verdi. İlaç yazdı. Bir ay sonra kontrole çağırdı. Çok ilgili hastasını önemseyen bir hekim. iyi ki ona denk gelmişim. Kendisine sonsuz teşekkür ediyorum.
sl...m
çok ilgili hastalarıyla ayrıca sıcak kanlı bir kişiliği var ameliyatımızda çok başarılı geçti teşekkürler senem hnm
Hande Senem Deveci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hande Senem Deveci, Kulak Burun Boğaz. Size Hande Senem Deveci tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kulak Burun Boğaz Randevusu.
Hande Senem Deveci adresi nerede?Hande Senem Deveci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merdivenköy Mahallesi Nisan Sokak No:23 Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hande Senem Deveci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hande Senem Deveci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hande Senem Deveci isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hande Senem Deveci, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hande Senem Deveci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hande Senem Deveci bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hande Senem Deveci ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hande Senem Deveci hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Hande Senem Deveci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Kulak Burun Boğaz Doktorları
Zeytinburnu Kulak Burun Boğaz Doktorları
Sarıyer Kulak Burun Boğaz Doktorları
Beylikdüzü Kulak Burun Boğaz Doktorları
Yalova Kulak Burun Boğaz Doktorları
Daha fazla (14)Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kadıköy bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kadıköy bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kadıköy bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kadıköy bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kadıköy bölgesinde SGK kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kadıköy bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kadıköy bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları