• Ağustos - Eylül 2016: Buket Adanç Beslenme Danışmanlığı ( Gönüllü Staj )
• Ekim - Kasım 2016: Ege Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Beslenme Hizmetleri Müdürlüğü ( Kurum Stajı )
• Kasım - Aralık 2016: Dokuz Eylül Üniversite Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nevvar Salih Işgoren Çocuk Hastanesi ( Çocuk Stajı )
• Aralık - Ocak 2017: Ege Üniversitesi Eğitim Araştırma Çocuk Hastanesi ( Çocuk Stajı )
• Şubat - Mart 2017: Ege Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi ( Gastroenteroloji - Endokrinoloji - Kardiyoloji - Genel Cerrahi - Erişkin Stajı )
• Mart - Nisan 2017: Buket Adanç Beslenme Danışmanlığı ( Stajyer Öğrenci)
• Nisan - Mayıs 2017:Ege Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi ( Onkoloji - Nefroloji - Nöroloji – İç Hastalıkları- Erişkin Stajı)
• İstanbul Medipol Üniversitesi/17
Normal randevu
Sporcu Beslenmesi
Zayıflama Diyetleri
s....
Saglıklı beslenmenin yanında saglıklı birsekilde de kilo vermek ve enerjiminde yüksek kalması daha yolun başında olsam da kendimi şimdiden mutlu hissediyorum. Teşekkürler
de...n
Hande Hanımın pozitif enerjisi ile sizi diyete yakınlaştıran kaçamak yapmaya bile kıyamamanıza sebep oluyor.Hayatımdaki ilk diyetim ve 1.5 ayda 8.5 kilo verdik kendisiyle vermeye devam ediyoruz İYİ Kİ HANDE HANIM;)
ca....
Hande hanım gerçekten kişiselleştirilmiş bir hizmet sunuyor. Öyle ki sedef hastalığım olduğunu öğrendikten sonra hangi besinlerin tetikleyici olduğu, hangi besinlerin faydalı olduğuna kadar geniş bir diyet listesi sundu. Ayrıca referans aldığım kişinin 20 ye yakın kilo vermiş olması da önemli bir seçim kriteriydi.
gu...n
Kilo vermek amacıyla Hande hanım ile görüştüm güzel bir başlangıç yaptık.kendisjnin yakınlığı ve samimiyeti çok hoştur
on...u
Bu kadar kibar ve bu kadar sevecen başka bir diytsyn daha bulabilirmisiniz bilmem :)
İlk gorusmemizden son görüsmemize dek herdaim ilgili davranması ve bunun yapmacıklıktan uzak olmasi beni memnun etti. Bu işi nekadar süredir yaptığını bilemiyorum ancak görüştüğümüz süre icerisinde her turlu diyet yada konu dışı konusmalarda profesyonelce davranması ayrıca hoşuma gitti.
Durumumu ve beklentimi açıkça anlattım, ulasabileceginiz hedefi soylediginde inanmamistim ilk başta ama gözle görülür birşeyler olunca isinde iyi biri olduğunu anladim.
Tekrardan kendisine teşekkürlerimi iletiyorum ve gönül rahatlığıyla bu yazıyı okuyanlara önerebiliyorum :))
""5 haftada 6 kilo ""
oz...e
Kan değerlerimin düşük olmasından şikayet edip kendi yaptığım diyetle zayıflayamıyordum Hande hanımla tanıştıktan sonra 2 ayda 7 kilo verip sağlıklı beslenme listesiyle kan değerlerim normale döndü çok teşekkür ederim herkese Gönül rahatlığı ile tavsiye ederim
ha...s
Bir aydır Hande hanımla çalışıyoruz ve ben kendisinden oldukça memnunum. Diyete başladığımdan bu yana hayatımda birçok şey değişti ve ben bu durumdan oldukça mutluyum. Online diyet hakkında önceleri acabalarım vardı fakat hiç düşündüğüm gibi olumsuz olmadı. Kendisiyle hemen hemen hergün görüşme halindeyiz ve ailenizden biri gibi oluyor zamanla. Herkese tavsiye ediyor başarılarının devamını diliyorum.
as...1
Çok memnun kaldım, kalmaya da devam ediyorum. Sıkmadan aynı yiyeceklere sabit bırakmadan kilo verdiriyor. Başarılarının devamını dilerim
ah...g
Hande Hanımla instagram üzerinden online diyet sayesinde tanıştık. Kendisi bu konuda oldukça iyi diyebilirim. Pes etme,durma noktalarımda her zaman bana destekçi oldu. Onun sayesinde kilo verdim ve sağlıklı bir beslenme oluşturdum. Herkese tavsiye ederim
zy...c
Gerçekten işinin başlarında olmasına rağmen kendini çok iyi bir şekilde geliştirip farklı durumlar ortaya koyarak kilo vermek yerine sağlıklı yaşama hayat felsefesi edinmiş bir diyetisyen var karşımda .ilgisi samimiyeti içtenliği telefondan bile belli oluyor bir diyetisyenden fazlası :))
Hande Şükran Guven isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hande Şükran Guven, Diyetisyen. Size Hande Şükran Guven tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Zayıflama Diyetleri, Online Diyet, Randevu, Normal randevu, Online Danışmanlık.
Hande Şükran Guven adresi nerede?Hande Şükran Guven şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kazım Karabekir Cd. No:11 K:1 D:1 İzmir
- Bayraklı İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hande Şükran Guven isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hande Şükran Guven online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hande Şükran Guven isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hande Şükran Guven, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Hande Şükran Guven hangi dilleri konuşuyor?Hande Şükran Guven ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hande Şükran Guven isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hande Şükran Guven bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hande Şükran Guven ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hande Şükran Guven hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Hande Şükran Guven hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler