y....k
İlgi ve alakası çok hoşuma gitti. Sınav stresim için seanslar yapmıştık ve bu seanslar sayesinde hem stresimi kontrol edebilmeyi hem de hayata farklı bir bakış açısıyla bakabilmeyi öğrendim. Destek ve yardımları için çok teşekkür ederim :)
e....a
Bir arkadaş aracılığıyla yollarımız kesişti Hande Hanım’la.14 yaşındaki kızım için Hande Hanım’dan yardım aldık.Kendisi ne yapacağını,karşısındakini anlayabilmek için nasıl yaklaşacağını gayet iyi bilen ve süreci iyi yöneten bilinçli bir danışman oldu bizim için.Neredeyse ilk seansta bile farkını gördük.Çok verimli bir süreç oldu.Kendisiyle tanıştığım için hem kendi adıma hem de kızım adına çok memnun oldum.Kesinlikle doğru bir adres.
Hande hanımdan online terapi hizmeti aldım. Değerlendirme seansından önce gizlilik, terapi kuralları vs belirlemesi değerlendirme seansında bu noktaların üzerinden özellikle geçmesi online terapinin güvenirliği konusunda beni ikna etmişti. Yaşamımdaki genel streslerle mücade etmekte zorlanıyordum. Kendimi her yönüyle tanımak için terapi desteği aldım. İletişim becerileri, sınırlar, güven ve uzmanlıgı ile süreçten memnun oldugumu söyleyebilirim.
2p...
6 yaşındaki kızım bana sürekli aynı şeyleri tekrarlatıyordu.Akıllı beni anlayan bi çocuk ama Duymayla ilgili bi a normallık sezdim. Kbb ye gidip duyma testıne kadar herseyını yaptırdım ve temiz çıktı. Bu durumu nasıl atlatacağımı düşünürken tesadüfen kızımın kolejinde Hande hanım çocuklara metropolitan testi yapıyor ve kızımın aslında duyu merkezınin uyarırması gerektıgını söyleyip bize kitap öneriyor. Bi testle kızıma teshişi koyuyor kitabı evde çalıstırdık ve işimiz o kadar kolaylaştı ki anlatamam. Kızım şuan sınıfta başarılı çocuklardan biri Asla unutamacağım gerçek psıkologlardandır..
Uzm. Kl. Psk. Hande Tümsa
Erken yaşlarda yapılan gelişim takipleri sonucunda çocuklarımızın güçlü ve geliştirilmesi gereken yönlerini öğrenebiliyoruz . Verdiğim öneriyi dikkate alıp birlikte çalışmalar yapmanızın sonucunu aldığınızı duymak çok güzel. Memnuniyetiniz benim için çok değerli. Teşekkür ederim olumlu geri bildirimleriniz için.
Sağlıcakla kalın
Merhaba,
Hande Hanımı oturduğum bölgeye yakın psikolog ararken buldum. Yaşım dolayısıyla bilgisayar üzerinden görüşmek istiyordum. Pandemi döneminde eşimi kaybettiğim için psikolojim iyi değildi. Yaklaşık 1 yıl sonra destek aldım. Hande hanım empatik yaklaşımı ile bana eşlik etti. Eşimin kaybı ile başvurduğum süreçte bir çok sorunum olduğunu fark ettim. Hepsinin üzerinden birlikte geçtik. Geç kalınmış bir başvuruydu belki de. Şimdi eşimi güzel anılarla anıyorum. Ayrıca sosyal hayata da döndüm daha huzurluyum. Bir uzman olarak Hande hanım size , beni Hande hanım gibi bir uzmanla tanıştırdığı için doktor takvimine teşekkür ederim.
ya...
Hande hanım siz herseyden önce empati yapabilen mükemmel bir kişiliksiniz.Bir anne olarak benim duygularımı anlayıp bana öyle ait yaklaştığınız için çok içten size minnettarım çok teşekkür ederim .Kalbinizle ilerliyorsunuz ve çok başarılısınız .Bilgi yolundaki ışığınız hep aydın olsun .Tesekkuler
Ortak tanıdıklar vasıtasıyla iletişim kurduk. Depresyon ve sosyal ortamlardan kaçınma gibi sebeplerden dolayı başvurdum. Şu ana kadar gayet güzel şekilde ilerledik. İletişimimiz de bir sorun olmadı. Etkili bir şekilde dinlemesi ve düşüncelerimi dikkate alması en beğendiğim özelliklerinden. Tavsiye ederim.
Hande hanıma pandemi döneminde yaşadığım zorluklardan ötürü başvurdum. Daha önce de depresyon tanım vardı. Psikiyatrist ile tedavimi sürdürüyordum. İlaç tedavisinin yanına psikolog ile görüşmemin iyi olacağı söylenmişti. Hande hanıma sosyal medya aracı ile ulaştım. Kaygılarım çok şiddetli iken seanslara başladık yaklaşık 2 ay süren görüşmelerimiz sonucunda seanslarımızı bitirme kararı aldık. Terapi sürecinde işbirliği çok önemli. Ben üzerime düşen görevleri yaptım Hande hanım da bana destek oldu. İlk defa bir terapistten destek almıştım. Hande hanımdan ve süreçten oldukça memnunum. Şimdi kaygılarımla basa çıkabilir ve bilinçli bir hale geldim. En beğendiğim özelliği mesleğini layığı ile yaptığını düşünüyorum. Alanında uzman güler yüzlü olması terapi sürecimi kolaylaştırdı
Kendisine buradan bir kere daha teşekkür ederim. Memnun kaldığım İçin rahatlıkla tavsiye edebilirim.
Hande Tümsa isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hande Tümsa, Psikoloji. Size Hande Tümsa tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Psikoterapi, Çift Terapisi.
Hande Tümsa adresi nerede?Hande Tümsa şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hande Tümsa isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hande Tümsa online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hande Tümsa isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hande Tümsa, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Hande Tümsa isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hande Tümsa bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hande Tümsa ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hande Tümsa hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Hande Tümsa hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu