Mansuroğlu mahallesi, 286 sokak, no:28, b1 blok, kat:1, daire:1, toki evleri,, İzmir
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Aile İçi İletişim Sorunları
Psk. Hande Uçar
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Anne Baba Ayrılığı
Doğum Terapisi
Doğuma Hazırlık Eğitimi
Doğuma Hazırlık ve Nefes Çalışmaları
Psk. Hande Uçar
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Psk. Hande Uçar
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
Ebeveyn Danışmanlığı
Nefes Terapisi
Otistik Çocuklar İçin Özel Eğitim
Otizm Değerlendirme Ölçeği
Psk. Hande Uçar
Otizm Erken Tanı Tarama Testi (M-CHAT)
Projektif Testler
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı
Psk. Hande Uçar
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Çocuklarda Uyku Problemleri
İlişki Terapisi
Şefkat Odaklı Terapi
Şema Terapi
m....e
Hande hanımdan eşim ve çocuklarım ile ilgili olan iletişim bozukluğu için seans aldım. Şimdiden bana çok iyi geldi. Kendimi daha iyi ve bir şeyleri halletmiş hissediyorum. Süreç benim için çok güzel ilerliyor. Farkındalık kazandım. Çevremdeki herkese tavsiye ediyorum. Yolu başarılar ile dolsun.
i.....
İki yıldır sahip olduğum kaygılı düşüncelerden takıntılı davranışlardan ve temizlik ile ilgili davranışlarından yaklaşık dört ayda kurtuldum. Her haliyle iyileşmeme ve sağlıklı olmama sebep oluyor, güler yüzü ve sevecen yaklaşımı ile tüm olumsuzluklara rağmen bana umut kapısı oldu diyebilirim. Dilerim herkese de bir ışık olur. Gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.
ö.....
Hande hanım ile çocuğum için ergen terapisine başladık. Profesyonel ve sevecen yaklaşımı ile çocuğumun kendisine açılmasını sağladı. Ebeveyn olarak bize olan yaklaşımını çok sevdik. Süreç o kadar güzel ilerledi ki ilerleyen zamanda bile herhangi bir problemin ve olumsuz durumun üstesinden geleceğimize inandırması çok iyi hissettiriyor.
e....b
Hande hanımla terapi sürecimiz o kadar güzel gidiyor ki mutlu ve kendinden emin ne istediğini bilen ve kararlı biri olarak seanslardan çıkıyorum. Kendimle yüzleşiyorum ve bana çok iyi geliyor. Beni yargılamadan sorunlarım ile başa çıkmama yardımcı oluyor. Danışman arayanlara kendisini tavsiye ediyorum.
Hande hanımla çalışmaya başladığımızdan beri süreç o kadar güzel ilerledi ki motivasyonumuzu hep yüksek tuttu. Oğlumda gerçekleşen yeme bozukluğu davranışı ile kendisine başvurdum, bu konuda araştırmalarım sonucunda kendisi ile çalışmaya karar verdim ve sonuçtan çok memnunum, bizi hiç yanıltmadı. İyi ki yollarımız kesişti. Her zaman her saatte yanımızda oldu.
d...
Hande Hanımı yaklaşık 3 senedir tanıyorum. Aile içi çatışmalarda çocuğumuza yaklaşımını konuşmuştuk. Yaklaşımı ve önerileri oldukça başarılı ve samimi. Tanıştığımızdan beri hem kızımda hem ailemizde olumlu yönde çok yol aldık. İyi ki hayatımızda Hande Hanım.
d...
Kızım 13 aylıkken tanıştık Hande Hanım ile ve kızıma nasıl davranmam gerektiğini öğrendim. Beslenme alışkanlığı geliştirme, tuvalet eğitimi, kreşe alışma süreci gibi konularda destek aldım ve çok faydasını gördüm. Kesinlikle tavsiye ederim.
p...
Sosyal medya üzerinden ulaştım.
5 yaşında kızım için yemek yeme bozukluğu sebebiyle görüştük.
Kendisi alanında çok bilgili ve kızıma yaklaşımı da çok içten ve samimiydi, tavsiye ederim.
s...
Hande Hanım'a uygulama üzerinden ulaştık. 4 yaşındaki oğlumun grup içerisinde oluşan olumsuz birkaç hareketi vardı. Bir de kardeşimiz vardı, onunla ilgili destek almak istedik. Yolculuğumuz kendisi ile yeni başladı ama gayet güzel gidiyor. Gayet ilgili, terapi saatleri dışında da destek sunuyor. Aklımıza takılan her şeyi sorabiliyoruz kendisine. Tavsiye ediyorum.
e...
Yaşadığım duygu durum dengesizliği dolayısıyla Hande Hanım’a başvurdum. Kendisine sosyal medya üzerinden ulaştım. Duygularımı aşırı seviyede yaşıyordum üzüntümü aşırı sevincimi aşırı bir şekilde ve bu durum benim sosyal hayatımı ve işimi fazlasıyla etkilemeye başlamıştı. Kendisiyle bir yıl boyunca terapi sürecim devam etti. Ve şu anda artık duygularımı kontrol altına alabiliyorum. Herhangi bir durum olduğunda gene kendisiyle iletişime geçmekteyim ve her zaman bana yardımcı olmaya devam ediyor. Kendisinden çok çok memnun kaldım herkese tavsiye ediyorum.
Hande Uçar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hande Uçar, Psikoloji. Size Hande Uçar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Çocuk Gelişim Testi, Psikoterapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Denver Gelişim Tarama Testi.
Hande Uçar adresi nerede?Hande Uçar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mansuroğlu mahallesi, 286 sokak, no:28, b1 blok, kat:1, daire:1, toki evleri, İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hande Uçar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Hande Uçar uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Hande Uçar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hande Uçar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Hande Uçar hangi dilleri konuşuyor?Hande Uçar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hande Uçar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hande Uçar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hande Uçar hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Hande Uçar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hande Uçar hangi sigortaları kabul ediyor?Hande Uçar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar