Psk. Hande Uçar lisans eğitimini Yaşar Üniversitesi Psikoloji Bölümünde tamamlamıştır. Lisans eğitimi boyunca hastanelerin psikiyatri servislerinde, psikolojik danışma merkezlerinde ve sosyal hizmetler kurumlarında staj yapmıştır. Eğitim süreci sonrasında psikolojik danışma merkezlerinde, anaokullarında, beceri gelişim merkezlerinde, oyun gruplarında ve özel kolejlerde psikolog olarak görev almıştır. Bununla birlikte alanında uzmanlaştıracak eğitimleri yine alanında yetkin uzmanlardan uygulamalı bir şekilde almıştır ve süpervizyon almaya devam etmektedir. 0-6 yaş çocuk, aile danışmanlığı ve yetişkin üzere çeşitli eğitimler almıştır ve almaya devam etmektedir. Bir çok seminer, konferans ve panele katılım sağlamıştır. Meslek hayatı boyunca 0-6 yaş çocuk, otizm, gelişim geriliği, oyun terapisi, yetişkin terapisi, travma, depresyon, kişilik bozukluğu, anksiyete, çift terapisi ve aile danışmanlığı gibi bir çok alanda danışanlar ile çalışma fırsatı bulmuştur. Şu anda yüz yüze ve online olarak çocuk, yetişkin, aile ve çift danışmanlığı alanlarında danışanlarına hizmet vermektedir.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Psk. Hande Uçar
Mansuroğlu mahallesi, 286 sokak, no:28, b1 blok, kat:1, daire:1, toki evleri,, Bayraklı, İzmir

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi

Psikoloji Randevusu +99 daha fazla

Mansuroğlu mahallesi, 286 sokak, no:28, b1 blok, kat:1, daire:1, toki evleri,, İzmir

Röportaj

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Nisan ayından bu yana Hande Hanımdan danışmanlık hizmeti almaktayım. İlk seansımı internetten araştırarak ve doktor takvimi yorumlarını okuyarak almıştım. Kendisi hakkında yazılan her şey gerçekten doğru. İlk başlarda çok kötü durumdaydım, hem psikolojik hem de fizyolojik ağrılarım çok fazlaydı. Tedavimiz devam etmekte şu an hem psikolojik olarak hem de fizyolojik olarak çok iyiyim. Normal şartlarda düzenli bir şekilde devam edecek biri değilim ama siz bıraksanız da Hande Hanım sizi iyi etmeden bırakmıyor. Hande Hanım'ı herkese tavsiye eder, kendisine sonsuz minnetimi sunarım.

R

Psk. Hande Uçar’a sosyal medya üzerinden ulaştım. Kendisine evlilik ve ilişki sorunları sebebiyle başvurdum. Seans sürecimden çok memnun kaldım. Hande Hanım oldukça profesyonel ve samimi bir yaklaşım sergiledi, bu da sürecin daha etkili olmasını sağladı. Kendisi, yaşadığım zorluklara yönelik gerçekçi ve uygulanabilir çözümler sundu.
Kesinlikle çevreme tavsiye ederim.

Hande Hanım ile kızım için oyun terapisti arayışı sürecinde tanıştık. Sınır-kural ve dikkat eksikliği tanısı ile başvurduk kendisine. Kendisine sosyal medya üzerinden ulaştım. 3 aydır kendisi ile çalışıyoruz. Hande Hanım'dan öncesi ve sonrası diye bir gerçek var şu anda. Kendisinin tüm ilgisi, güler yüzü, yardımları ve sabrı içinde çok memnunuz. Kendisi o kadar samimi ve sıcakkanlı ki enerjisi kızıma geçti, iletişimi çok güçlü. Kızımla ilişkimiz fazlasıyla güçlendi. Semptomları yok denecek kadar azaldı. Hande Hanım bundan sonra hayatımızda hep olacak. İyi ki sizi tanıdık Hande Hanım. Herkese tavsiye ederim.

P

Hande Hanım'a tavsiye üzerine ulaştım. Kendisinden çift terapisi alıyoruz. Eşimle aramızda uzun süredir iletişim sorunları vardı. Artık kendimizi ve ilişkimizi tıkanmış hissediyorduk. Hande Hanım ilk seanstan itibaren çok önemli noktalara değindi ve iletişim kurma biçimimizi nasıl geliştirebileceğimizi açıkladı. Seans süresince, birbirimize karşı daha anlayışlı ve açık olabileceğimizin farkına vardık. Şu anda eşimle yaşadığımız problemlere karşı daha sakin ve yapıcı bir şekilde yaklaşıyoruz. Hande Hanım sayesinde farkındalığımız arttı. Kendisi çok değerli ve alanında çok başarılı bir uzman. İyi ki yollarımız kesişti. Hande Hanım'ı herkese tavsiye ediyorum.

Evliliğimin zamanlarında çocuk düşündük falan. Eşimden kaynaklı olumsuz cevaplar aldık ve bununla ilgili tüp bebek tedavi sürecine girdik. 2. denemede ikizlere hamile olduğumu öğrendim ama 2 ay içerisinde kalpleri durdu. Bu olaydan önce yine bazı ailevi sebeplerden dolayı üzücü bir süreç geçirdik. Eşimle bu süreçler arka arkaya gelince çok zorlandık ve arkadaşımın referansıyla Hande Hanım ile tanıştık. Hem bana hem de eşime gerçekten empati kurarak konuştu. Yani psikolog değil de arkadaşmış gibi dertleşiyormuşum gibi hissettim. Sürecim hala devam ediyor ama 3 seansta bile bu kadar etkili olabileceğini düşünmemiştim. Hande Hanım'ı herkese tavsiye ederim.

Hande Hanıma tavsiye üzerine ulaştım. Kendisi sizi yargılamadan dinleyen, dinlerken empati kurmaya çalışan bir psikolog. Kendisinden danışmanlık hizmeti almaya başladığımdan beri olaylara mantık çerçevesinden bakabilmeye başladım. Başta panik atak ve depresyon için başvurdum ve bu durumlarım kısa süre içerisinde çözüme ulaştı. Obsesyon geliştirdiğim bazı durumlar aklıma geldiğinde verdiği örnekleri ve terapideki konuşmalarımızı hatırlayarak kendimi sakinleştirebiliyorum. Hande Hanım'ı herkese tavsiye ederim. Kendisi bana iyi bir yol gösterici ve rehber oldu. Başarılarının devamını diliyorum.

Hande Hanım'a sosyal medya üzerinden ulaştım. Kendisi ile online olarak görüşmekteyiz. Zor bir dönemden geçiyordum kendisiyle tanıştığımda. Hande Hanım sayesinde kendimi daha iyi anlamaya başladım. İnsan hayatında en önemli şey aslında kendisini tüm yönleri ile tanıması ve kabul etmesi. Ben Hande Hanım sayesinde kendimi tanıdım. İş hayatımda, günlük yaşantımda veya ilişkilerimde neyi eksik neleri fazla yaptığımı gördüm ve kendimi sevmeyi öğrendim. Bunların hepsini Hande Hanım sayesinde gerçekleştirdim. Kendisi beni tüm samimiyeti ve içtenliği ile bıkmadan dinliyor. Duygu ve düşüncelerini rahatlıkla ifade edemeyen biri olarak artık çok rahat bir şekilde kendimi ifade edebiliyorum. İyi ki Hande Hanım'ı tanıdım, iyi ki kendim için bu adımı attım. Herkese tavsiye ederim.

Hande Hanım ile öneri üzerine tanıştık. 9 yaşındaki kızım için kendisine gidiyoruz. Kızım içine kapanık, korkuları ve ağlama krizleri olan, sosyal fobisi ve kaygısı çok yüksek olan bir çocuk. Bu durum onun gelişimini son derece etkilemekte. Hande Hanım sayesinde bu durumlar yok denecek kadar azaldı. Hiçbir şeyi tek başına yapamıyordu. Şu an çoğu şeyi kendi başına yapıyor, ikili ilişkileri gayet güzel ilerliyor. Sürecimiz halen devam etmekte. Hande Hanımı gönülden tavsiye ediyoruz.

C

Bir arkadaşımın önerisiyle gittim Hande Hanıma. Anksiyete sebebiyle başvurdum. Beni çok iyi dinledi. Kendisi kesinlikle çok iyi bir dinleyici. Seanslarıma devam edeceğim.

Hande Hanım'dan uzun süredir danışmanlık hizmeti almaktayız. Kendisi ile öneri üzerine tanışma fırsatımız oldu. Çift terapisi olarak başlasak da süreç ilerledikçe eşim ve ben ayrı ayrı bireysel seanslarda aldık. Hande Hanım işini profesyonelce yapan bir uzman ve bize evliliğimizi kurtarma noktasında çok yardımcı oldu. İlk seansta gittiğimizde boşanma aşamasındaydık ancak şu an şimdi bir çocuğumuz var ve seanslara hala devam ediyoruz. Samimiyeti ve problem çözme odaklı yaklaşımıyla, kendimizin ve biz olduğumuzun farkına varmamızı sağladı. 3 yıl sonra yeniden aile olduk. İyi ki sizi tanıdık Hande Hanım. İçtenlikle tavsiye ediyorum.