Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Psk. Hande Uçar
Mansuroğlu mahallesi, 286 sokak, no:28, b1 blok, kat:1, daire:1, toki evleri,, Bayraklı, İzmir

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi

Psikoloji Randevusu +99 daha fazla

Mansuroğlu mahallesi, 286 sokak, no:28, b1 blok, kat:1, daire:1, toki evleri,, İzmir

Psk. Hande Uçar

Psk. Hande Uçar lisans eğitimini Yaşar Üniversitesi Psikoloji Bölümünde tamamlamıştır. Lisans eğitimi boyunca hastanelerin psikiyatri servislerinde, psikolojik danışma merkezlerinde ve sosyal hizmetler kurumlarında staj yapmıştır. Eğitim süreci sonrasında psikolojik danışma merkezlerinde, anaokullarında, beceri gelişim merkezlerinde, oyun gruplarında ve özel kolejlerde psikolog olarak görev almıştır. Bununla birlikte alanında uzmanlaştıracak eğitimleri yine alanında yetkin uzmanlardan uygulamalı bir şekilde almıştır ve süpervizyon almaya devam etmektedir. 0-6 yaş çocuk, aile danışmanlığı ve yetişkin üzere çeşitli eğitimler almıştır ve almaya devam etmektedir. Bir çok seminer, konferans ve panele katılım sağlamıştır. Meslek hayatı boyunca 0-6 yaş çocuk, otizm, gelişim geriliği, oyun terapisi, yetişkin terapisi, travma, depresyon, kişilik bozukluğu, anksiyete, çift terapisi ve aile danışmanlığı gibi bir çok alanda danışanlar ile çalışma fırsatı bulmuştur. Şu anda yüz yüze ve online olarak çocuk, yetişkin, aile ve çift danışmanlığı alanlarında danışanlarına hizmet vermektedir.

Röportaj

Konum: Psk. Hande Uçar Psikoloji Randevusu

Hande hanımdan eşim ve çocuklarım ile ilgili olan iletişim bozukluğu için seans aldım. Şimdiden bana çok iyi geldi. Kendimi daha iyi ve bir şeyleri halletmiş hissediyorum. Süreç benim için çok güzel ilerliyor. Farkındalık kazandım. Çevremdeki herkese tavsiye ediyorum. Yolu başarılar ile dolsun.

I
Konum: Psk. Hande Uçar Psikoloji Randevusu

İki yıldır sahip olduğum kaygılı düşüncelerden takıntılı davranışlardan ve temizlik ile ilgili davranışlarından yaklaşık dört ayda kurtuldum. Her haliyle iyileşmeme ve sağlıklı olmama sebep oluyor, güler yüzü ve sevecen yaklaşımı ile tüm olumsuzluklara rağmen bana umut kapısı oldu diyebilirim. Dilerim herkese de bir ışık olur. Gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.

Ö
Konum: Psk. Hande Uçar Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri

Hande hanım ile çocuğum için ergen terapisine başladık. Profesyonel ve sevecen yaklaşımı ile çocuğumun kendisine açılmasını sağladı. Ebeveyn olarak bize olan yaklaşımını çok sevdik. Süreç o kadar güzel ilerledi ki ilerleyen zamanda bile herhangi bir problemin ve olumsuz durumun üstesinden geleceğimize inandırması çok iyi hissettiriyor.

Konum: Psk. Hande Uçar Bireysel Terapi

Hande hanımla terapi sürecimiz o kadar güzel gidiyor ki mutlu ve kendinden emin ne istediğini bilen ve kararlı biri olarak seanslardan çıkıyorum. Kendimle yüzleşiyorum ve bana çok iyi geliyor. Beni yargılamadan sorunlarım ile başa çıkmama yardımcı oluyor. Danışman arayanlara kendisini tavsiye ediyorum.

Konum: Psk. Hande Uçar Oyun Terapisi

Hande hanımla çalışmaya başladığımızdan beri süreç o kadar güzel ilerledi ki motivasyonumuzu hep yüksek tuttu. Oğlumda gerçekleşen yeme bozukluğu davranışı ile kendisine başvurdum, bu konuda araştırmalarım sonucunda kendisi ile çalışmaya karar verdim ve sonuçtan çok memnunum, bizi hiç yanıltmadı. İyi ki yollarımız kesişti. Her zaman her saatte yanımızda oldu.

Hande Hanımı yaklaşık 3 senedir tanıyorum. Aile içi çatışmalarda çocuğumuza yaklaşımını konuşmuştuk. Yaklaşımı ve önerileri oldukça başarılı ve samimi. Tanıştığımızdan beri hem kızımda hem ailemizde olumlu yönde çok yol aldık. İyi ki hayatımızda Hande Hanım.

Kızım 13 aylıkken tanıştık Hande Hanım ile ve kızıma nasıl davranmam gerektiğini öğrendim. Beslenme alışkanlığı geliştirme, tuvalet eğitimi, kreşe alışma süreci gibi konularda destek aldım ve çok faydasını gördüm. Kesinlikle tavsiye ederim.

P

Sosyal medya üzerinden ulaştım.
5 yaşında kızım için yemek yeme bozukluğu sebebiyle görüştük.
Kendisi alanında çok bilgili ve kızıma yaklaşımı da çok içten ve samimiydi, tavsiye ederim.

Hande Hanım'a uygulama üzerinden ulaştık. 4 yaşındaki oğlumun grup içerisinde oluşan olumsuz birkaç hareketi vardı. Bir de kardeşimiz vardı, onunla ilgili destek almak istedik. Yolculuğumuz kendisi ile yeni başladı ama gayet güzel gidiyor. Gayet ilgili, terapi saatleri dışında da destek sunuyor. Aklımıza takılan her şeyi sorabiliyoruz kendisine. Tavsiye ediyorum.

Yaşadığım duygu durum dengesizliği dolayısıyla Hande Hanım’a başvurdum. Kendisine sosyal medya üzerinden ulaştım. Duygularımı aşırı seviyede yaşıyordum üzüntümü aşırı sevincimi aşırı bir şekilde ve bu durum benim sosyal hayatımı ve işimi fazlasıyla etkilemeye başlamıştı. Kendisiyle bir yıl boyunca terapi sürecim devam etti. Ve şu anda artık duygularımı kontrol altına alabiliyorum. Herhangi bir durum olduğunda gene kendisiyle iletişime geçmekteyim ve her zaman bana yardımcı olmaya devam ediyor. Kendisinden çok çok memnun kaldım herkese tavsiye ediyorum.