Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mh., Kanuni Sultan Süleyman Blv, Yeşil Altınkent Sit., No: 12, Çankaya
Ozon Terapi Randevusu
Terleme Botoksu
Yüz Dolgusu
İple Yüz Germe
ş....y
Ben şilan. Hamde hocam mükemmel bir doktor. Her konuşmasıyla kendini bilgisini gösteriyo. Dolgu yaptırdım. Çok memnunum. Bende güven oluşturdu ve bağımlılık yaptı. Botoks zamanım gelsede bir an önce bilgilerinden faydalabilsem. Bi dip not. Çevresi sayesinde diğer sağlık sorunlarım için çözüm takvimi oluşturdu. İyiki gitmişim iyiki
em...e
Ben masseter botox yaptırmak için gittim. Gayet açıklayıcı şekilde bilgi verildi. Acısız bir şekilde işlem yapıldı. Cok memnunum . Doktorum cok tatlı ve bilgili biri.
nu...a
Çok tatlı ve eli hafif bir doktor. Dudak dolgusu ve alın botoksu için gidiyorum çok memnunum.Klinik çok hijyenik ve herkes çok ilgili kesinlikle tavsiye ederim
n....s
Hande Hanım'a ikinci defa botoks için gittim. Yüksek enerjisi ve güler yüzü ile size kendinizi çok rahat hissettiriyor. Diğer doktorlarda gözlemlediğim şu işlemde gerekli bu işlemi de yapalım gibi bir tavır içerisinde değil. Yaşınıza ve cilt tipinize göre çok güzel açıklamalar yapıyor , gereksiz hiçbir işlem yapılmaması ile ilgili sizi çok güzel yönlendiriyor. Klinik çalışanları da çok kibar insanlar. İçiniz çok rahat gidip işlemlerinizi yaptırabilirsiniz
Hande hanım çok enerjik ve ilgiliydi tüm sorularımı yanıtladı ilk kez botoks işlemi yaptırdım etkileri ilk günden belli fark ediliyor.
de....
Hande hanım ile ilk defa tanıştım :) burun dolgusu için gittiğimde bunun çok uygun olmayacağını (burnumdaki kemikten) ve detayları açıklamalarından dolayı beni hem muayene edip hem de rahatlattı. Daha sonrasında botoks yapmaya karar verdik. Süreç çok güzel ilerledi. Muayene yeri temiz ve güzeldi. Konumu da basitti. Hiç bir yan etkisi ve ya olumsuz bir süreç yaşamadım.Kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum :)
de....
Çok ilgili, pozitif ve her soruya detaylı açıklama. Ben botoks yaptırdım ve cok begendim. Hande Hocam süper…
z.....
Hande hocamın enerjisine ilgisine ve alakasına hayran kaldım aşırı profesyonel ve başarılı dudak dolgumu iyi ki sizde yaptırmaya karar verdim bundan sonra tek adresim sizsiniz çok teşekkür ediyorum Hande hocam. Ayrıca Ekibinin ilgi ve alakası kliniğin tertemiz olması muhteşem kesinlikle tavsiye ediyorum ve çok teşekkür ediyorum
s....a
Hande hanıma bugün dudak dolgusu için gittim. Tüm sorularımı en güzel ve en detaylı şekilde açıkladı ve rahatlamam konusunda aşırı motive edici tavırları vardı. Dudaklarım da çook güzel oldu şiş olmasına rağmen şimdi bile harika görünüyorlar.
kü...a
Hande hanımın önce güler yüzü herşeye değer o acıya bile dudak dolgusu yaptırdım ama kendi canı acımış gibi davranması ilgilenmesi çok önemli kesinlikle bilinçli insanlara kendinizi teslim etmek çok güzel birşey kesinlikle devamlı gidebileceğim ve arkadaşlarıma önere bileceğim yerdir.
Hande Uchehara isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hande Uchehara, Ozon Terapi, Mezoterapi. Size Hande Uchehara tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ozon Terapi Randevusu, PRP, PRF (Platelet Rich Fibrin) Uygulaması, Ozon Tedavisi, Ozon Terapi, Proloterapi, Botoks, Göz Altı Dolgusu, Dolgu.
Hande Uchehara adresi nerede?Hande Uchehara şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mh., Kanuni Sultan Süleyman Blv, Yeşil Altınkent Sit., No: 12 Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hande Uchehara isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hande Uchehara online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hande Uchehara isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hande Uchehara, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Hande Uchehara hangi dilleri konuşuyor?Hande Uchehara ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Hande Uchehara isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hande Uchehara tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hande Uchehara hakkında ne düşünüyor?Toplam 87 hasta / danışan, Hande Uchehara hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.