Allerjik Deri Testleri
Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mahallesi E-5 Yanyol Cad. Ataköy Towers A Blok Kat:4 Daire : 88-87-86-85 Bakırköy, İstanbul
Ben Haritası
Lazerle Yüz Estetiği
Lazerle Çatlak Tedavisi
Lazerle İz Tedavisi
Uzm. Dr. Hande Ulusal Muayenehanesi
Mavi Işık Tedavisi(Fotodinamik Tedavi)
Mezoterapi
Yüz Dolgusu
Yüz Gerdirme
İple Yüz Germe
Uzm. Dr. Hande Ulusal Muayenehanesi
1999 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesine başladı ve 2005 yılında tıp fakultesi 7. olarak başarı ile mezun oldu.
2005 yılında Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma hastanesi Dermatoloji kliniğinde uzmanlık eğitimine başladı. 2010 yılında Dermatoloji uzmanı oldu. 2010-2012 yılları arasında Kars Devlet hastanesinde mecburi hizmetini yaptı.
2012-2015 yılları arasında Özel Memorial Hizmet hastanesinde Dermatoloji uzmanı olarak çalıştı.
2015 Ekim ayı itibariyle Uzm. Dr. Hande Ulusal kendi kliniğinde hizmet vermeye devam etmektedir.
i̇...
Hande Hanıma ve ekibine teşekkür ederek başlamak istiyorum. Yüzümdeki akne ve güneş lekeleri için gittim. Leke için paket lazer aldım. Lazer seanslarımı Başak Hanımdan aldım, kendisi güler yüzlü ve açıklayıcıydı. Her seansa gittiğimde Hande Hanım bizzat geldi yüzümü takip etti. Dr Hanım güler yüzlü, içten, tamamen hasta odaklı, işinin ehli güvenerek gidebilirsiniz. Ben memnun kaldım. Çevremdeki insanlar yüzümdeki farkı hissediyor ve çok hoşuma gidiyor. ÇOKKK TEŞEKKÜR EDERİM TEKRARDAN......
uf...r
göz alti ve yanak dolgusu gerekliydi.. cok arastirdim hande hanima denk geldim. gittim konustum hemen o güveni hissetdim.. müthis bir is cikartdi.. eli cok hafif müthis deneyimli ve sempatik.. helal olsun isini bukadar iyi yapana.. isvicreden saygilar
m....s
Hande hanım uzun zamandır takip ettiğim, bilgisine sonsuz guvendigim nadir kişilerdendir. Bugun tanışma fırsatım oldu kendisiyle. Burun dolgusu uzun zamandır aklımda olan bir işlemdi ve tabiki benim için güvenebilecegim tek insandır kendisi. Memnuniyetimi anlatmama kelimeler yetmez gerçekten harika enerjisi ve yetenegi olan bir insan. Uygulama öncesi ve sonrası önlemler yani tüm süreç o kadar harika ve steril ki hayran kaldım. İlgisi, alakası ve en önemlisi elinin hafifliği beni kendisine birkez daha hayran bıraktı. Şuan burnuma bakmaktan kendimi alamıyorum İşlem sırasında hiçbir acı hissetmedim ve işlemden 3 saat geçti ne bir morluk nede olumsuz bir durum asla söz konusu değil. Ayrıca ekipteki her bir Degerli çalışan kişilerde o kadar ilgili ve samimiler ki kendimi uzun zamandır oradaymış gibi hissettim. Kısacası HANDE HANIM BU İŞTE GERÇEKTEN AMA GERÇEKTEN HARIKA. Uzun zamandır memnun olarak ayrıldıgım tek yer diyebilirim. Hande hanıma ulaşabildigim sürece kesinlikle ama kesinlikle gidecegim tek Dermotologisttir. İYİKİ VARSINIZ.
em...4
Bugüne kadar tanıdığım duruşuyla, güleryüzlü oluşuyla mesleğine gerekli dikkat ve özeni en iyi şekilde gösteren doktorlardan birisi. Benim yüzümle alakalı lazer konusunda bir takım sıkıntılarım olmuştu DR.HANDE ULUSAL HANIMEFENDİ ve orada çalışan MERVE HANIMEFENDİ sayesinde yüzümün çözümü için itinayla benim için uğraş verdiler şuan lazer için 4. seansıma gidiyorum çok memnunum kliniğe gittiğim ilk halimi hatırlıyorumda şuan kendimi psikolojik ve fiziksel açıdan çok iyi hissediyorum .Başta Hande Hanım olmak üzere ve orada çalışan tüm ekibine teşekkürlerimi sunuyorum .
tu...2
HANDE ULUSAL güzellik merkezi tek kelime ile harika bir klinik ! Hande hanımın güler yüzü ve Merve hanımın fevkalade ilgisi alakası ve sempatikliğiyle kendinizi ailenin bir parçası gibi hissediyorsunuz.. Çok memnun kaldım özellikle lazer işlemi için endişe ve tabularınızı yıkacak bir yer.. Önerilir..
oz...l
Merhaba ,Hande Hanım'a geçen hafta muayene için gittim,güleryüzlü pozitif bir insan.Hastalıkla ilgili detaylı bir bilgilendirme yaptı ilaçların da iyi sonuç vereceğini umut ediyorum.Kendisine çok teşekkür eder başarılar dilerim
me...9
Hocam siz harikasınız sizi tanıdıgım için çok şanslıyim sizin sayenizde senelerce ugraştıgım lekelerimden kurtuldum çoook teşekkür ederim
so...l
Akne tedavisi için başvurdum.Diyaloğu çok güzel, insanı rahatlatan gülüşü ve sıcaklığı ile kesinlikle tavsiye edilir.
bd...k
Hastalığımla ilgili ayrıntılı bilgi vererek tedavi sürecini ve sonuçlarını objektif biçimde Anlattı. Dürüst, insancıl ve maddiyata Önem vermeyen bir hekim. Tedavim de çok iyi gidiyor. Size güvenmekte haklıymışım çok teşekkür ederim
de...e
Benim biricik hocam, sizi çok seviyorum, yüzüme yaptığınız uygulamalardan çok memnun kaldım, sizi hiç ama hiçbir zaman bırakamam. Hem mükemmel bir doktor hem de mükemmel bir insansınız. Sizi hiçbir zaman bırakamam, hayranınız oldum, herşey için çok teşekkür ederim saygılarımla
Gökçen Dede
Hande Ulusal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hande Ulusal, Dermatoloji. Size Hande Ulusal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Botoks, Elektrokoterizasyon, Kriyoterapi, Lazerle İz Tedavisi, Lazerle Yüz Estetiği, Cilt Yenileme, Dolgu, Lazer İle Terleme Tedavisi, Ozon Terapi, Ozon Tedavisi.
Hande Ulusal adresi nerede?Hande Ulusal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mahallesi E-5 Yanyol Cad. Ataköy Towers A Blok Kat:4 Daire : 88-87-86-85 Bakırköy İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hande Ulusal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hande Ulusal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hande Ulusal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hande Ulusal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hande Ulusal hangi dilleri konuşuyor?Hande Ulusal ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hande Ulusal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hande Ulusal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hande Ulusal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hande Ulusal hakkında ne düşünüyor?Toplam 26 hasta / danışan, Hande Ulusal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar