Merhaba ben Hande Velieceoğlu; Psikoloji alanında hizmet vermekteyim.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Psikoloji Randevusu +25 daha fazla

Bender Gestalt Motor Algı Testi

Konum: Atlas Psikolojik Danışmanlık Merkezi Normal Randevu

Hande hocam ile 8 ay önce tanıştık. Boşanma sonrası büyük kızım babası ile sıkıntılar yaşadı, bu da hem okula hem de evde kardeşine ve bana yansıdı. Seanslarla ilerledikçe çok çok iyi bir duruma geldik. Süreçteki destek ve güzel ilginiz için çok teşekkür ederim. Tavsiye ederim

Konum: Atlas Psikolojik Danışmanlık Merkezi Diğer

Hande hocam umutsuz bir anımızda sizi bulduk. Bize güven verdiniz ve yardımcı oldunuz. Kızım sizin sayenizde sınav kaygılarından kurtuldu. Ne kadar teşekkür etsek az.

P

Ben aldığım hizmetten memnun kaldım. Ufak tefek görünse de sorunlarımızı halletmiş olduk. Bazen evde konuşarak halledemeyeceğimiz,bir başkasına ihtiyaç duyduğumuz noktalarda olduğunu görmüş olduk. Kızımla ilgili gitmiştik.10.sınıfta sınav kaygısı yaşıyordu. Telaşlıydı, anksiyete yaşıyordu. Anne-baba olarak anlatıyoruz ama anne-baba kimliğimizden dolayı etkili olmuyordu. Kızım Hande Hanım'la görüştükten sonra mutlu oldu.Onun için faydalı oldu, sıkıntı yaşadığı konular olsa da teknik olarak bazı şeyleri uygulamaya başladı. Stres olmadan işlerini yapmaya çalışıyor, sıkıştığımızda zaman zaman telefonla ulaşabiliyorum Hande Hanım'a. İyi ki gitmişiz, tavsiye ediyoruz kendisini.

Benim çocuklarımı kendine hayran bıraktı. Rüyalarında bile Hande Hanım var. Ben bir tanıdık aracılığıyla ulaştım kendisine. Sorunlarımız ufak tefek çözüldü. İlerlemeler görüyoruz. Çocuklara karşı ilgisi çok güzel,bizi de kapı karşılıyor. Devam ediyoruz hala görüşmeye, gitmek isteyen herkesi yönlendiriyoruz Hande Hanım'a.

Konum: Online Danışmanlık Diğer

Ben sınav dönemimde yaşadığım stresi kontrol altında tutabilmek için görüşme yapmıştım. Benimle çok ilgilendi, çeşitli araştırma sonuçlarıyla ikna edici ve samimi görüşmelerdi çok memnun kaldım.

Z

Biz Hande Hanım'la kızım için görüşmüştük,kendisinden de çok memnun kaldık.Her zaman da takibini yapıyor, bırakmadı. Kızım lise öğrencisi, derslerinden dolayı sıkıntıya girmişti. İçine kapanıktı, şimdi daha dışa dönük ve sosyal oldu.Derslerinde de daha rahat olmaya başladı. Çevremdeki herkese tavsiye ediyorum kendisini.

İlgili ve işinde başarılı bir insan. Tavsiye üzerine gittik Hande Hanım'a. Benim sorunlarımın basitti,çözümleyici önerilerde bulundu bana.İyi geldi, şuan iyiyim. Seanslarımız sonuçlandı, seansları bitirdik. Kendisinin olumlu olması,olumlu olarak yönlendirmesi güzeldi. İşinde bilgili olması güven duygusunu arttırdı. Danışmak isteyen herkese tavsiye ederim. Genç olduğu için uzun bir yolu var. Çok çok daha başarılı olacağına inanıyorum.

Ben Hande Hanım'dan çok memnunum. Evham sıkıntım vardı,yardıma ihtiyacım olduğunu hissettim.Hande Hanım'la karşılaştık ve beni rahatlattı.Bilgisi, sıcak davranışları, güleryüzlü ve sıcakkanlı olması çok güzel. Çok rahatladım. Yıllarca boş yere kendimi yıprattığımı anladım. Önceden haftada bir kez görüştük, pandemi döneminde online olarak görüştük.En ufak sıkıntım olduğunda telefonla arayabiliyordum.Zamanlı zamansız evham yaptığım anlarda her konuda bana yardımcı oluyordu, tavsiye ediyorum kendisini.