Bender Gestalt Motor Algı Testi
Wechler Bellek Testi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
s....d
Hande hocam ile 8 ay önce tanıştık. Boşanma sonrası büyük kızım babası ile sıkıntılar yaşadı, bu da hem okula hem de evde kardeşine ve bana yansıdı. Seanslarla ilerledikçe çok çok iyi bir duruma geldik. Süreçteki destek ve güzel ilginiz için çok teşekkür ederim. Tavsiye ederim
a....g
Hande hocam umutsuz bir anımızda sizi bulduk. Bize güven verdiniz ve yardımcı oldunuz. Kızım sizin sayenizde sınav kaygılarından kurtuldu. Ne kadar teşekkür etsek az.
p.....
Ben aldığım hizmetten memnun kaldım. Ufak tefek görünse de sorunlarımızı halletmiş olduk. Bazen evde konuşarak halledemeyeceğimiz,bir başkasına ihtiyaç duyduğumuz noktalarda olduğunu görmüş olduk. Kızımla ilgili gitmiştik.10.sınıfta sınav kaygısı yaşıyordu. Telaşlıydı, anksiyete yaşıyordu. Anne-baba olarak anlatıyoruz ama anne-baba kimliğimizden dolayı etkili olmuyordu. Kızım Hande Hanım'la görüştükten sonra mutlu oldu.Onun için faydalı oldu, sıkıntı yaşadığı konular olsa da teknik olarak bazı şeyleri uygulamaya başladı. Stres olmadan işlerini yapmaya çalışıyor, sıkıştığımızda zaman zaman telefonla ulaşabiliyorum Hande Hanım'a. İyi ki gitmişiz, tavsiye ediyoruz kendisini.
Benim çocuklarımı kendine hayran bıraktı. Rüyalarında bile Hande Hanım var. Ben bir tanıdık aracılığıyla ulaştım kendisine. Sorunlarımız ufak tefek çözüldü. İlerlemeler görüyoruz. Çocuklara karşı ilgisi çok güzel,bizi de kapı karşılıyor. Devam ediyoruz hala görüşmeye, gitmek isteyen herkesi yönlendiriyoruz Hande Hanım'a.
Ben sınav dönemimde yaşadığım stresi kontrol altında tutabilmek için görüşme yapmıştım. Benimle çok ilgilendi, çeşitli araştırma sonuçlarıyla ikna edici ve samimi görüşmelerdi çok memnun kaldım.
z.....
Biz Hande Hanım'la kızım için görüşmüştük,kendisinden de çok memnun kaldık.Her zaman da takibini yapıyor, bırakmadı. Kızım lise öğrencisi, derslerinden dolayı sıkıntıya girmişti. İçine kapanıktı, şimdi daha dışa dönük ve sosyal oldu.Derslerinde de daha rahat olmaya başladı. Çevremdeki herkese tavsiye ediyorum kendisini.
d.....
İlgili ve işinde başarılı bir insan. Tavsiye üzerine gittik Hande Hanım'a. Benim sorunlarımın basitti,çözümleyici önerilerde bulundu bana.İyi geldi, şuan iyiyim. Seanslarımız sonuçlandı, seansları bitirdik. Kendisinin olumlu olması,olumlu olarak yönlendirmesi güzeldi. İşinde bilgili olması güven duygusunu arttırdı. Danışmak isteyen herkese tavsiye ederim. Genç olduğu için uzun bir yolu var. Çok çok daha başarılı olacağına inanıyorum.
Ben Hande Hanım'dan çok memnunum. Evham sıkıntım vardı,yardıma ihtiyacım olduğunu hissettim.Hande Hanım'la karşılaştık ve beni rahatlattı.Bilgisi, sıcak davranışları, güleryüzlü ve sıcakkanlı olması çok güzel. Çok rahatladım. Yıllarca boş yere kendimi yıprattığımı anladım. Önceden haftada bir kez görüştük, pandemi döneminde online olarak görüştük.En ufak sıkıntım olduğunda telefonla arayabiliyordum.Zamanlı zamansız evham yaptığım anlarda her konuda bana yardımcı oluyordu, tavsiye ediyorum kendisini.
Hande Velieceoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hande Velieceoğlu, Psikoloji. Size Hande Velieceoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Aile Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Cinsel Terapi, Normal Randevu, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Psikoterapi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri.
Hande Velieceoğlu adresi nerede?Hande Velieceoğlu adresini belirtmedi. Hande Velieceoğlu yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Hande Velieceoğlu adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hande Velieceoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hande Velieceoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hande Velieceoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hande Velieceoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Hande Velieceoğlu hangi dilleri konuşuyor?Hande Velieceoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hande Velieceoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hande Velieceoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hande Velieceoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hande Velieceoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Hande Velieceoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hande Velieceoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Hande Velieceoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.