Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Normal (Vajinal) Doğum
Rahim Filmi
Sezeryan Doğum
ha...a
2. Gebeliğimde Hande Hanıma gittim ve planlı bir gebelik olmadığı için süreç benim için zor oldu ama Hande hanım her muaynede o kadar güzel destek oldu ki bana kendisinin enerjisi hastaya yaklaşımı bilgisi çok güzel doktora değilde sanki arkadaşıma gidiyormuş gibi hissettirdi hep bana. Gözünü kapalı kendinizi emanet edebilceniğiniz bir doktor
ec...r
Gebeliğimin en başından beri her daim yanımızda olan, enerjisiyle, güler yüzüyle, anlayışıyla bizi hep pozitif tutmaya çalışan, en sonunda bir tanecik bebeğimizi hayatımıza kazandıran canım doktorumuz.. her anımızı bizimle beraber bizim kadar heyecanla paylaştığın için, unutulmaz doğum hikayemizi bize yaşattığın için minnettarız. Yerin bizde apayrı
Detay anlatımı, sakin ve güvenilir takibi, bilgilerinin güncelliği ve sıcak kanlı yaklaşımına hayran kaldım. Zor bir gebelik geçirmeme rağmen tedavi ve kontrol sürecinden çok memnun kaldım. Kaç tane doktor değiştirmiştim Hande hanım son doktorum oldu. Keşke daha önceden karşıma çıkmış olsaydı.
ş....a
Detaylı ve uzun açıklamalarla sevgili doktorum Hande hanım rutin kontrolümün çok iyi geçmesini sağladı. Umuyorum ki bebişimi beklediğim bu yolda her şey şimdiki gibi güzel gider
Hande hanıma seyri değişen bir akıntı şikayeti ile gittim ilk randevumuz da kist tespit ettik ve vücudumun bunu çözebileceiğini söyledi üç ay sonraya tekrar randevu aldım. Bu sefer kaşıntı şikayetim de vardı ve akıntım değişken olsa da rengi yine aynıydı. Kistim söylediği gibi geçmişti fakat akıntım hala aynıydı. Şüphelendiğim durumu söyledim ve çok anlayışlı dikkatli bir şekilde beni dinledi ve bütün sorularıma içtenlikle cevap verdi. Anlattıklarımı beni ötekleştirmeden ve anladığını bana hissettirerek beni rahatlatarak ilerledi. İyi ki kadın hastalıkları konusunda ilk doktorum kendisi olmuş. Bu durumdan, klinik çalışanlarından ve Hande hanımdan çok memnunum. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz
ze...
Kontrol süreci çok güzeldi doğum güzel olacak. Güzel günler dilerim
ş.....
Çok iyi bir doktor. Bilgisine zaten güveniyorum onun yanında güler yüzlü detaylı anlatıyor. Doğum sürecimde birlikteydik tüm zorluklara rağmen harika bir hamilelik ve doğum süreci geçirdim sayesinde. Hep destekleyici ve bilgilendirici oldu herkese öneririm
y....e
Çok tatlı ve ilgili bir doktor gebelik başından itibaren Hande hanımı tercih ettik kendisinden çok memnununuz iyi ki tanıdık
se...a
Hande hanımla hamilelik sürecimin başlamasıyla tanıştık hekim olarak güler yüzüyle samimi yaklaşımıyla merak ettiğim tüm sorularıma açıklayıcı şekilde cevaplamasından dolayı çok memnun kaldım denizlide bence aradığım doktorumu buldum
ek...u
Eşim hamile olduğu için Hande Hanım'a başvurduk. Doğum sürecine kadar eşimin atması gereken adımları bize açıkladı. Eşimin doğuştan kansızlık problemi vardı ve bunun için gerekli tedaviyi uyguladı. Tedaviden çok memnun kaldık ve sağlıklı bir bebek sahibi olduk. Hande Hanım'dan doğum, kansızlık, beslenme ve kan uyuşmazlığı konularında destek aldık.
Hande Hanım'ı kesinlikle öneriyoruz. Diğer doktorların ayıramadığı zamanı size ayırıyor. Ayrıca, 7/24 ulaşılabilir. Eşim rahatsızlandığında, çalışma saatleri dışında bile aramamıza rağmen hastaneyi hazırladı. Serum ve vitamin tedavisiyle sorunu çözdü.
Doktor seçimi bu süreçte çok önemli. Biz Hande Hanım'dan çok memnun kaldık ve tavsiye ediyoruz.
Hande Yurtsever isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hande Yurtsever, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Hande Yurtsever tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Histerosalpingografi (HSG), Rahim Filmi, Sezeryan Doğum, Normal (Vajinal) Doğum, Doğum Kontrol, Laparoskopi, Aşılama Yöntemi.
Hande Yurtsever adresi nerede?Hande Yurtsever şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mehmet Akif ersoy mahallesi 66/1 sk A blok kat 2 Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hande Yurtsever isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hande Yurtsever online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hande Yurtsever isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hande Yurtsever, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hande Yurtsever isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hande Yurtsever tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hande Yurtsever hakkında ne düşünüyor?Toplam 56 hasta / danışan, Hande Yurtsever hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları