Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 16 yaşındaki çocuklar

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Uzm. Kl. Psk. Handenur Özdemir

İstanbul doğumlu Handenur Özdemir, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi’nde Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik (%30 İngilizce) bölümünü yüksek onur derecesi ile bitirmiştir. Üniversite yıllarında anaokulu, disleksi merkezi ve psikolojik danışma merkezlerinde staj yapmıştır. Mezun olduktan sonra, bir süre anaokullarında okul öncesi seviyesine psikolojik danışmanlık hizmeti vermiştir ardından bir yıl kadar özel bir kolejde psikolojik danışman olarak çalışmıştır.2024 ylıında İstanbul Arel Üniversitesi’nde Klinik Psikoloji Yüksek Lisans eğitimini tamamlamıştır. Yüksek lisansta yaptığı çalışmanın ismi: ‘‘ Şema Terapi Modeli Çerçevesinde Sosyal Kaygı Bozukluğunun İncelenmesi’’ dir. Bilişsel Davranışçı Terapi’ nin önde gelen isimlerinden Hakan Türkçapar, Kadir Özdel gibi isimlerle çalışarak BDT eğitimlerini, Dr. Çiğdem Dürüst’ten Duygu Odaklı Terapi Eğitimi almıştır. Arel Üniversitesi bünyesinde ise Şema Terapi eğitimlerini tamamlamıştır. Günümüzde ise depresyon, panik bozukluk, anksiyete(kaygı) bozuklukları, fobiler, yas süreci, öfke ve öz saygı problemleri gibi konularda online hizmet vermektedir.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Kendimi çok bunalmış hissettiğim ve kaygımla artık yalnız başıma mücadele edemediğimi anladığımda Hande Hanımı buldum. Kendime kızmadan anlamaya çalışarak yaklaşmak üzerinde çalıştık, süreç içerisinde kendimi daha güçlü hissetmeye başladım. Başarılarınızın devamını diliyorum Hande Hanım

Konum: Online Danışmanlık Diğer

Hande hanıma öfke sorunum için başvurmuştum. Kendimi yargılamadan önce anlamam gerektiğini öğreniyorum, süreç güzel ilerliyor. Yaptığı açıklamalar ve soruları gerçekten iyi geldi.

K
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Uzmana doktor takvimi üzerinden ulaştım. Depresif duygu durumum sebebiyle başvurdum. Henüz çok zaman olmadı ancak enerjimdeki o değişimi hissedebiliyorum,düşünce yapımın değişeceğine inanıyorum artık.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Hande hanımla birkaç ay önce bitirdik seanslarımızı. Arkadaşlarım ve ailemle olan iletişim sorunları için başvurmuştum kendisine. İnsanlarla olan ilişkimde genellikle hayır diyemeyen kendini asla önceleyemeyen biriydim. Hande hanımla birlikte bu davranışımın ardındaki kaygıları keşfettim sonrasında bunlar üzerine çalışmaya başladık. Terk edilme ve onay arama şemasına sahip olduğumu, bunların hayatımı ne denli etkilediğini anladım. Sürecimiz ve Hande hanımla kurduğumuz güven odaklı iletişim çok iyiydi. Artık kendim olabilmenin önündeki engelleri biliyor ve onlarla mücadele edebiliyorum.

T
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

İyi ki terapiye Hande hocamla başlama kararı vermişim, zamanla bunu çok daha iyi anlamış oldum. Yaygın kaygı bozukluğum sebebiyle başvurmuştum. Süreç gayet iyi ilerliyor. Düşüncelerim ve kaygı duygum arasındaki bağı seanslarımız sayesinde anladım. Düşünmekten uyuyamadığım geceleri geride bıraktım tabii hala devam ediyoruz, terapi süreci kendinize yaptığınız bir yatırım

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Hande hanima bir arkadasim araciligiyla ulastim. Uzun zamandır sınav sürecinde yasadigim kaygi ile basa cikmaya calisiyordum. Seanslardan sonra keske daha once bu danisma hizmetini alsaydim dedim. Kendimle daha barisik hissediyorum ve hata yapma korkularim oldukca azaldi.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Bir süredir hayattan keyif alamama ve depresif ruh halim nedeniyle Hande hanımdan terapi almaya başladım. Kendisi duygularımın nedenini fark etmem konusunda bana çok yardımcı oldu. Kararsızlığım ve konfor alanından çıkamayışım aslında beni mutsuz bir insan yapıyor bunu anladım. Hande hanıma sosyal medya hesabından denk gelerek ulaşmıştım, şans eseri doğru uzmana denk gelmiş olmaktan mutluyum.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Hande hanıma Doktortakvimi üzerinden ulaştım. Başvurma nedenim çocukluğumdan beri içimden atamadığım değersizlik duygumdu. Hande hanım bu dinamikleri oluşturan durumları nazikçe anlamam için bana yol gösterdi. Unutup gittiğimi düşündüğüm aile yaşantılarımın bugünümü bu kadar etkiliyor olduğunu görmek üzücü olsa da iyiye gidiyor oluşumu anlamak bana bir o kadar iyi geliyor. Şimdi aileme olan öfkem biraz olsun anlayışa dönüşmeye başladı. tabii kendimle olan ilişkim de aynı şekilde.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Hande hanımı sosyal medya hesabından buldum ve randevu aldım. Benim yeni fark ettiğim ancak uzun zamandır süren benzer ilişki döngülerim nedeniyle Hande Hanıma başvurmuştum. Zamanla anladım ki ailede başlayan değersizlik duygularımı ilişkilerimde onarmaya çalışarak var olmaya çalısıyormuşum. Anlam veremediğim pek çok davranışıma ise Hande hanımın içtenliği ve güven veren tavrının da yardımlarıyla artık anlam verebiliyorum, kendi duygularım ve davranışlarım üzerine düşünebiliyorum. Şimdi kendisiyle bunlar üzerine çalışıyoruz. Hayatımda verdiğim en iyi kararlardan biriymiş terapiye başlamak.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Hande Hocam'a bir arkadaşımın önerisiyle ulaştım. Başlarken olukça istekli olmama rağmen kaygılıydım. Uzun yıllardır sosyal anksiyeteyle mücadele eden biri olarak umudum azalmıştı çünkü. Hande Hocam'la farklı pencerelerden bakabilmeyi, hatalı düşüncelerimi nasıl değiştirebileceğimi öğrenmeye başladım. Kendimi hapsettiğim etiketleri fark ettim. Yaklaşık 7 aydır sürecimize devam ediyoruz, biliyorum belki daha yolumuz var ama ben artık anksiyetemi yönetebiliyorum, düşüncelerimi sorgulama cesaretine erişebiliyorum.