Molla Gürani Mahallesi Vatan Cad. Halıcılar Köşkü Sk. No:11 Aksaray, Fatih
bü...
10 sene önce oğluma bronşit tespit etmişlerdi tedavisi için çok kez doktorlara götürdüm hep hava yoluyla tedavi oldu hanifi beyle tanıştık 1 ay içinde bronşiti yok oldu şimdi 2 aylık bebeğim var ve kolik 3 veya 6 ayda geçer dediler hanifi beye götürdüm bebeğimi 3 veya 6 ayda geçer dedikleri kolik(gaz sancısı) 1 haftada düzeldi ve bebeğim normal bebekler gibi gece mışıl mışıl uyudu Rabbim uzun ömürler versin hocamıza iyi ki tanımışım iyi ki çocuklarımın doktoru olmuş
ke...n
Hanefi beyi akrabamız önerdi 7 aylık rotavirüs olan oğlumu götürdüm defalarca dktra gitmemize rağmen ateşi öksürüğü geçmiyor bronşit olmasından korkuyordum.O kadar telaşlıydık ki dktr bey bizi sakinleştirmeyi başardı özellikle oğluma yaprtırdığı bir iğneyle oğlumun ishal hariç rahatsızlıkları bitti.Hanefi bey o kadar güzel ilgilendi ki branşında en iyisi bence güler yüzlü sıcakkanlı bundan sonra başka dktra asla götürmem
ab...1
Yakın bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine oğlumu Dr.Hanefi beye muayeneye getirdim. Yorum yapmaya gerek yok alanında ne kadar iyi bir doktor olduğunu randevu kalabalığından bile anlamak mümkün. Kendisine teşekkür ederim.
sh...b
Bebekliğinden beri Oğlumu ona götürüyorum , sakin ve yerinde tespitleri var . Tecrübesi ilerde insani rahatlatıyor .
ya...u
Mesleğinin en iyi yerinde, branşının en iyisi bence gayet kişilikler ve düzgün bir insan
mü...a
HANİFİ DEMİRTAŞ KESİNLİKLE ÇOK İYİ BİR DOKTOR BİR TANIDIK SAYESİNDE KENDİSİ İLE TANIŞTIK İNSANI TELAŞLANDIRMAYAN BİR KİŞİLİĞİ VAR BEN DOĞUMDAN 4 YADA 5 AY SONRA BEBEĞİMİ GÖTÜRDÜM OĞLUM ŞU AN 2 YAŞINI DOLDURDU VE HALEN HANİFİ BEYE MUAYENE YAPTIRIYORUM İKİNCİ BEBEĞİMİ DE ONA GÖTÜRÜCEM İNŞALLAH TEŞEKKÜR EDİYORUM KENDİSİNE ALLAH SAĞLIK VERSİN.
bu...k
doktor çok iyi ve kibar bir doktor
Hanefi Demirtaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hanefi Demirtaş, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Hanefi Demirtaş adresi nerede?Hanefi Demirtaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Molla Gürani Mahallesi Vatan Cad. Halıcılar Köşkü Sk. No:11 Aksaray Fatih
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hanefi Demirtaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hanefi Demirtaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hanefi Demirtaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hanefi Demirtaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hanefi Demirtaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hanefi Demirtaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Hanefi Demirtaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Beylikdüzü Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Beşiktaş Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bakırköy Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Sarıyer Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Daha fazla (13)Fatih bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Fatih bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Fatih bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Fatih bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Fatih bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Fatih bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Fatih bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla