il...i
Hanife hanımla 2000 yılında samsunda görev yaparken tanıştım allah razı olsun ilgisinden çok memnun kaldım
mi...r
Tek kelimeyle insan gerçekten doktorluğuyla iyi niyetiyle süper rize için çok büyük şans
ALLAH RAZI OLSUN RABBİM YOLUNU AÇIK EYLESİN
ay...r
ALLAH RAZI OLSUN RABBİM YOLUNU AÇIK EYLESİN
he...i
bence o doktorların meleğı çok iyi bir insan hastalarına çok iyi davranıyor tatlı dili ilen hastalarına kendini çok sevdiriyor allah yolunu açık etsin hocam
şü...n
BENİM ÜÇ ÇOCUĞUMDA DA DOKTORUM DU.HEPSİ SEZERYAN OLU MÜKEMMEL DOKTOR.VE MÜKEMMEL İNSAN. DOKTOR HASTA İLİŞKLERİ ÇOK İYİ TEŞHİS VE TEDAVİSİ ÇOK İYİ HERKESE ÖNERİRİM.TANIŞIN
Hanife Birben isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hanife Birben, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Hanife Birben adresi nerede?Hanife Birben şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Rize Rize
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hanife Birben isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hanife Birben online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hanife Birben isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hanife Birben bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hanife Birben ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hanife Birben hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Hanife Birben hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.