Ragıp Tüzün Mahallesi İvedik Cad. No:202, Yenimahalle, Ankara
Lina Kadın Sağlığı Ve Doğum Merkezi
Ragıp Tüzün Mahallesi İvedik Cad. No:202, Ankara
Lina Kadın Sağlığı Ve Doğum Merkezi
bü...a
Bende, eşimde ailemde doğumdan özellikle benim doğum sürecimden çok korkuyorduk süreç içerisinde sezeryan ameliyatımda özellikle süreci çok iyi yönetti gergindim ve benimle iletişim halindeyken işini de titizlikle yaptı bir sorun yaşamadım
tu...a
İkinci gebeliğimde ssvd için kendisiyle tanıştım.ayrıntılı bilgi vermesi ve realist duruşu güzel.inşaallah sürecimizi güzel bir normal doğumla tamamlayabiliriz.
t.....
Hanife Hocama vajinit için gittim. Kendisine karşı ön yargılı ve tedirgin olmama rağmen ilk birkaç dakika içinde tüm ön yargımı yok edecek kadar içten ve ilgiliydi. Yüksek enerjisi, güler yüzü ve bilgisiyle insanı o kadar rahatlatıyor ki muayene ve operasyon aşamasında bile hiç rahatsızlık hissetmedim. Hatta cinsellikle ve orgazm olamama gibi sorunlarımla da ayrıca ilgilendi. İyiki yollarımız kesişmiş. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
p....t
Gebelik sürecimin en başında tanıştım doktor hanımla ve hala takıplı hastası olarak devam ediyorum ki gebelik surecimın keyifli gecmesınde bana en buyuk destek. Bilgisi, özverisi, iletişimi, hastası ile ilgili hıcbır detayı unutmaması ve o muhteşem derecede guzel kalbi ile dedim ki Rabbımın benim ve cocıgumun karsısına cıkardıgı bir melek sürec ıcınde gerek terapiler gerekse kontrol sırasındaki insanın içini rahatlatan açıklamaları ile her bu yolculuktaki kadının karsısına cıkması gereken muhtemesem bir doktor. Umarım Hanife hanım gibi doktor sayıları gun gectıkce artar
se...
İlk kez gitmiş oldum doktorun ilgisi alakası elinin hafifliği neden şimdiye kadar gitmedimi sorgulattı vajinal akıntının çözümü için beklemem gerekmedini bir kez daha iyi anladım iyüki böyle doktorlarımız var teşekkür ederim
el...ı
Check up muayenesi için gitmiştim. Hanife hanımın detaylı muayenesi,açıklamaları,dili ve güleryüzünden gayet memnun kaldım.
Hanife Hanım'dan gayet memnunum. Kendisi güler yüzlü, iletişimi çok iyi ve tedavisi gayet başarılı doktor hanım. Hanife Hanım ria çıkarılması işlemimi yaptı. Kendisine teşekkür ederim.
bu...ş
Hocamla dün ilk adet sancısı ve düzensizliği için gittim yapılan muayenede rahim duvarında kalınlaşma ve miyom tanısı konuldu beni o kadar çabuk rahatlatıp güven verdiki tek tek açıkladı yapabilinecek uygulamaları hemen akşamında rahim duvarından parça alındı sonrasında sonuca göre ameliyat planını oluşturacağız daha uzun yolumuz var değerli hocamla ellerine emeğine sağlık
Dr. Hanife hanımın onkoloji hastanesinde hastasıydım.Ayrıldığını duyunca çok üzülmüştüm.Hem basaŕılı hekimligı,hemde empatik oluşu iletisimimizi ve dogrudan tedavinin gidisatını olumlu etkiledi.Öncelikle bir hasta olarak teşekkür ediyorum. Menepoz öncesi sıkıntılara eslik eden polip,miyom tedavisi görüyorum .Doktor hasta iletişimine inanan ve zor ikna olan biri olmama rağmen Dr.Hanife hanımın gerek tedavi süreci gerek hastalık takibindeki süreçte yaklaşımı ve ilgi alakası sonucunda iyi bir rehberle yol aldığımı düşünüyorum.
Hanife Sağlam isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hanife Sağlam, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Hanife Sağlam tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Randevu.
Hanife Sağlam adresi nerede?Hanife Sağlam şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ragıp Tüzün Mahallesi İvedik Cad. No:202 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hanife Sağlam isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hanife Sağlam online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hanife Sağlam isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hanife Sağlam, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hanife Sağlam hangi dilleri konuşuyor?Hanife Sağlam ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hanife Sağlam isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hanife Sağlam bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hanife Sağlam ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hanife Sağlam hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Hanife Sağlam hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları