12...9
benim 2 dogumumuda o yaptı ve hiçbir sorun yasamadım.herseyi tam anlatmıyor bilgi vermiyor.tek sorun bu bence..tabi insanlarla ugrasılmasıda kolay degil...muayeneye gittigimizde nelerini görüyoruz yahu...
mi...r
doktor bırakın hamile bir hasta ile konuşmayı insana nasıl konuşması gerektıgını bilmiyor anca azarlıyor bence artık emekli olmalı sabır diye bişi kalmamış
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Hanlar Ünlü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hanlar Ünlü, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Hanlar Ünlü adresi nerede?Hanlar Ünlü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mars Mabedi Cad. Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hanlar Ünlü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hanlar Ünlü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hanlar Ünlü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hanlar Ünlü bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hanlar Ünlü ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hanlar Ünlü hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Hanlar Ünlü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Muğla bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Muğla bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Muğla bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Muğla bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları