Başakşehir ergoterapi ve gelişim merkezi kurucusu Hansa Yıldırım Yavaş eğitim öğretimini İstanbulun tek devlet üniversitesi olan Sağlık bilimleri üniversitesinde 2021 yılında üstün başarı öğrencisi olarak tamamlamıştır. 2021-2022 yılları arasında Pera başakşehir özel eğitim merkezinde ergoterapist olarak çalışmıştır. Bu sene içerisinde DIR Floortime 101 ve 201 eğitimlerini tamamlamıştır. 2020 yılında Beckman Oral Motor terapisi eğitimini tamamlayarak oral motor terapist olmuştur. 2021 yılında Nörogelişimsel bozukluklar üzerine tezini yazmıştır. 2022 yılında merkezini kurup aktif olarak seans alımına devam etmektedir. Kurum içerisinde Beslenme Terapisti tarafından beslenme seansları aktif olarak verilmektedir.

Başakşehir Ergoterapi ve Gelişim Merkezi
kayaşehir mahallesi rabia caddesi kayaşehir iş ve yaşam merkezi kat :6 no: 85, Başakşehir, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk

Online Danışmanlık +16 daha fazla

Beckman Oral Motor Değerlendirme

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk

Ergoterapi Randevusu

kayaşehir mahallesi rabia caddesi kayaşehir iş ve yaşam merkezi kat :6 no: 85, İstanbul

Konum: Başakşehir Ergoterapi ve Gelişim Merkezi Ergoterapi Randevusu

Hansa hocam ile 5 yaşındaki oğlumun ergoterapi ihtiyacı için tanıştık 2 yıldır kendisinden ergoterapi alıyoruz çok memnunuz birçok duyusal arayışi vardı oğlumun çoğu bitti diyebilirim oğlumu çok iyi tanıdı yaklaşımı tamamen oğlumun durumuna göre oldu klasik bir tedavi olmadı tamamen oğlumun durumuna göre şekillendi hocamın birçok konuda bilgisi var ve tespitleri tedavileri ona göre uyguluyor. Kendisiyle iyiki yollarimiz kesişmiş oğlumda çok seviyor gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Başakşehir Ergoterapi ve Gelişim Merkezi Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)

Hansa hocamıza bir arkadasımın tavsisiyle gittik. anlatılan kadar varmış, işinde çok başarılı bir terapist. Kızımın duyusal anlamda problemleri vardı, sosyal iletişim problemleri aynı zamanda merdiven cıkma salıncakta sallanamama gibi problemleri vardı Daha önceden bir kaç terapiste gittik kızımla ilgili bekledigimiz verimi hiç alamadım seanslarda vs yabancılık cekiyordu aşamayıp terapi süreci yarım kalıyordu her seferinde. Simdi hansa hocamızla tanıstık güzel ilgisinden kaynaklı kızım kısa bi zamanda benimsedi ve bircok gelisme yasandı kızımla ilgili, seanslara heyecanla gidiyoruz. Çok memnunuz sürecimiz devam ediyor herkese tavsiye ederim.

Konum: Başakşehir Ergoterapi ve Gelişim Merkezi Ergoterapi Randevusu

4 yaşındaki kızım için psikiyatristimizin söylemesi üzerine Hansa hocamıza ulaştık. Yaklaşık 9 ay kadar beraber çalıştık ve mezun olduk. Hocamızın sürece katkıları gerçekten muhteşemdi. Son derece ilgili, işine hakim ve bütün detayları görüp aşamaları onlara göre belirleyen birisi. Çocuk sevgisini ve aynı zamanda işindeki profesyonelliğini gözlerinde görebilirsiniz. Gönül rahatlığı ile kendisini tavsiye ederim. İyi ki yolumuz denk düştü sizinle Hansa hocam..

Konum: Başakşehir Ergoterapi ve Gelişim Merkezi Ergoterapi

3 yaşındaki oğlumun duyusal hassasiyetleri için bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Hansa hanımla tanıştık. Çocuğum başka bir çocuk oldu sanki, özgüvensiz ve korku dolu bir çocukken özgüvenli ve cesaretli bir çocuk olarak hayatına devam ediyor. Deneyimi hakkında ilk başladığımızda istemsiz bir çekincem vardı fakat çocuğumdaki değişiklikleri gördükçe, Hansa hanımın iletişim yeteneklerinin olumlu yansıyışlarını çocuğum üzerinde gördükçe işinde ne kadar yetenekli bir Ergoterapist olduğunu görmüş oldum. Kendisi aynı zamanda çocuklarla ciddi anlamda çok iyi anlaşan biri, gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz.

Konum: Başakşehir Ergoterapi ve Gelişim Merkezi Ergoterapi Randevusu

oğlumun otizm tanısı aldi.doktor ve eğitimlerle desteklendi. Hansa hocama ocak ayindan itibaren devam ediyoruz.ergoterapist olarak iyi 201 ve floortime eğitiminin olması seanslarin daha kaliteli geçmesine neden olmuştur. Duyu ve ergoterapi hizmeti almaktadır. Kafamıza yatmayan çocuğumuzu geliştirmeyen doktorda öğretmenide degistirdik. hansa hocam kızıma iyi geldi.sizde kendi cocugunuza iyi gelen öğretmeni bulma aşamasında değerlendirebilir siniz

Konum: Online Danışmanlık Diğer

Psikiyatristimizin atipik otizm olabileceğini düşündüğü oğlumun hansa hanımla 6 aylık çalışması sonrası gelişiminin gayet iyi olduğunu ve devam etmesine gerek olmadığını söyledi doktorumuz. Şimdi okula başladık ve bir sorun yaşamadık

Telefon numarası doğrulandı

Kızımın halledilemez dediğimiz sorununu hansa hocam çok kısa sürede gerekli özveride bulunarak tedavi etti biz kendisinden çok memnun kaldık tüm yakın çevreme tavsiye ettim