Online Randevu Takvimi

Laserasyon Onarımı

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Acıbadem Altunizade Hastanesi • Diğer

18.05.21 de sezeryan doğum yaptım ve sürecim çok güzel geçti. Hamileliğimin son ayın da kendisiyle tanışmış olsak da ve pandeminin vermiş olduğu tedirginlik olsa da beni çok güvende ve huzurlu hissettirdi. Çok ilgili ve candan bir doktor.

Konum: Acıbadem Altunizade Hastanesi • Gebel...daha fazlaik Takibi ve doğum daha az

Çok anlayışlı, güleryüzlü ve iyi bir hekimdir Harika hanım. Gebelik takibim boyunca her konuda yardımcı olup, her sorumu içtenlikle cevapladı. Güle oynaya sorunsuz bir sezeryan gerçekleştirdi. Doğum sonrasında ise desteğini esirgemedi. Kendisiyle karşılaşmış olmak benim için bir şans.

Sizi her konuda çok rahatlatan biri herzaman rahatlıkla ulaşıla biliyor. değiştirilmesi hayli zor bir hekimdir kendileri.
Hatice öge

uzun yıllar kendisiydi doktorum. çok sıcak, anlayışlı ve saygın bir doktordur. her zaman güven vermiştir.

Çok ilgili ,nazik ,güler yüzlü bir doktor.Riskli gebelikler için özellikle öneririm.Benim ikinci hamileliğimin takibini ve doğumumu yaptırdı.İlk gebeliğimde de amniyosentezimi yapmıştı.Bayanların özellikle istedikleri gibi her sorusuna cevap alabileceği kendini rahat hissettiren bir doktor.

Profili düzenle veya yönet