Kulak Burun Boğaz Randevusu
Bulvar Ofis, Fener Mahallesi Bülent Ecevit Bulvarı 1971 Sokak No:36-D Kat:4 No:10, Antalya
Adenoidektomi
Radyofrekans Uygulamaları
Revizyon Burun Estetiği
Rinoplasti
Op. Dr. Harun Acıpayam
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Septorinoplasti
Septum Perforasyon Onarımı
Ses Cerrahisi (Fonocerrahi)
Sinüs Cerrahisi
Sinüzit cerrahisi
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Op. Dr. Harun Acıpayam
Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi)
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
Timpanostomi Tüpü Uygulanması
Timpanotomi
Tiroid Cerrahisi
Tonsillektomi
Tükürük Bezi Ameliyatı
Op. Dr. Harun Acıpayam
Türbinektomi(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
X-Ray
Yüz Cildi Tümörleri Cerrahi Tedavisi
Yüz Dolgusu
Yüz Gençleştirme
Yüz Gerdirme
Yüze Yağ Enjeksiyonu
Çene Estetiği
se...l
Antalya da kepçe kulak operasyonu için 2 tane hekimle görüştüm Harun beyle görüştükten sonra daha çok güven sağladım kendisine çok memnun kaldım tek kepçe kulak operasyonu geçirdim diğer kulağımla arasında hiç bir fark yok her şey mükemmeldi teşekkür ediyorum size ve ekibinize .Ellerinize Sağlık :)
z....t
Ekim 2020 de tanıştım harun beyle tavsiye uzerine gitmistim burnumda nefes alma problemlerim vardı 1 yıldır ameliyat oldum hem sikayetlerim kalkti hemde aynalarla barıştım bu islemi yapmak isteyen herkese tek tavsiyem sakinliği ile aklınızdaki herseyi bıkmadan cevaplıyor iyiki yollarımız kesişmiş teşekkürler
ye...m
Dr Harun Acıpayam hocama bana yaptığı bu muhteşem burun için, sağlıklı nefes alamamı sağladığı için, sabrı anlayışı sakinliği ve ameliyat öncesi sonrası hep yanımızda olup her sorumuzu sabırla dinleyip cevapladığı için istediğimiz zaman ona ulaşıp bize en kısa zamanda dönüş yaptığı için her şey için minnettarız bikez daha teşekkür ederim hem benim hem eşimin sevgili doktoru
ö.....
Burun estetiği olmak için ön görüşmeye gittim çok ilgili sempatik bir doktor her soruma net bir şekilde cevap verdi kafamdaki tüm soruları sorabilme fırsatı buldum böylece
29 martta harun bey tarafindan burun estetiğim yapıldi bekledigimden cok daha iydi güler yüzlü ve ilgili bir doktor hic süpe edilmeden kendinizi emanet edebilirsiniz gercekten isinde çok basarıli
ha...a
Merhaba burnum yaklaşık 2 yıldır nefes almakta zorlanıyorumdum uykudan yorgun kalkıyorum Dr Harun Bey tedavi şeklini detaylı bir şekilde anlattı , çok iyi bir şekilde aydınlattı ve güven verdi. Ameliyat olmaya karar verdim.Çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ediyorum. Kendisine çok teşekkür ederim.
bu....
Estetik amaçlı gittim ve sonuçtan da oldukça memnunum.Burnumun şekli istediğim gibi oldu ve nefes almamda ya da sağlığımda herhangi bir sorun yok.Doktorumuz da çok ilgili.
Ben çok memnunum doktorumdan, ben estetik oldum.Burun estetiği ve burun içinde kemik eğriliği vardı.Ben çok memnunum doktorumdan, çok da seviyorum kendisine.Olumlu anlamda memnun kaldım, süreçte benimle çok ilgilendi.Doğal bir burun yapısına sahip oldum, herşey istediğim gibi oldu. Hiçbir sağlık problemi de yaşamadım bu süreçte.
Harun Acıpayam isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Harun Acıpayam, Kulak Burun Boğaz. Size Harun Acıpayam tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kulak Burun Boğaz Randevusu, Preoperatif Değerlendirme, Normal Randevu, Burun Estetiği, Dolgu, Kulak Estetiği, Botoks, Botoks Enjeksiyonu, Dudak Dolgusu.
Harun Acıpayam adresi nerede?Harun Acıpayam şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bulvar Ofis, Fener Mahallesi Bülent Ecevit Bulvarı 1971 Sokak No:36-D Kat:4 No:10 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Harun Acıpayam isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Harun Acıpayam online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Harun Acıpayam isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Harun Acıpayam, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Harun Acıpayam hangi dilleri konuşuyor?Harun Acıpayam ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Harun Acıpayam isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Harun Acıpayam bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Harun Acıpayam ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Harun Acıpayam hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Harun Acıpayam hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Harun Acıpayam hangi sigortaları kabul ediyor?Harun Acıpayam tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Antalya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Antalya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Antalya bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Antalya bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Antalya bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Antalya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Antalya bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları