Psk.
SINAV KAYGISI
Güzelyalı mahallesi 3030.sokak yılmaz apartmanı no:2 daire:1 kat:1, Samsun
Klinik Psikolog Harun Asan
s....ü
Harun Bey sürekli kendisini alanda geliştiren, en güncel psikoterapi yöntemlerine vakıf bir uzman. İç dünyama profesyonel bir rehberlik yaparken problemlerimi çözmemde de çok büyük destek oldu. Kendi potansiyellerimi keşfetmemi ve kendimi gerçekleştirmemi sağladığı için kendisine minnettarım. İlgili, samimi ve profesyonel yaklaşımından ötürü Harun beyi herkese tavsiye ediyorum.
Kendisine bir arkadaşımın vasıtası ile ulaştım. Çocuğumun yaşadığı sıkıntılar konusunda desteğe ihtiyacımız vardı. Harun beyin önermiş olduğu ve uyguladığı yöntemler gerçekten çok işe yaradı. Çok teşekkür ediyorum. İyi ki tanımışız kendisini.
Ikizlerimdeki sinav kaygısı icin Harun Bey'le görüştük. Gerek kızlarımla ilgilenmesi gerek ebeveyn olarak bizi bilgilendirmesi kesinlikle çok tatmin ediciydi. Kizlarim Harun Bey' i çok seviyor. Hatta kendileri görüşmek istiyor. Kendim de en kısa zamanda danışan olarak tekrar görüşmek istiyorum.
hd...
Tanıdığım en iyi insanlardan bir tanesi. İlk defa bir psikolog ile görüştüm ve elektrik alabildim.Kendisiyle yeni tanıştık. Bir süredir görüşüyoruz, çocuğumun dikkat dağınıklığı ve öfke kontrolü üzerine kendisine başvurdum . Harun Bey’in etkisi büyük oluyor.Sıcakkanlı, kendini bizim yerimize koyabiliyor.Çocuğumla olan iletişimi iyi, nasıl iletişim kurabileceği konusunda iyi.Gayet olumlu bir elektrik aldık kendisinden. Danışmak isteyenlere de tavsiye ederiz.
m....h
Oğlum uzun zamandır sınav kaygısı yaşıyordu sonrasında Harun bey’i tavsiye üzerine bulduk. Harun bey oğlumun hem sınav kaygısı ile hem de ergenlik sıkıntıları ile çok ilgilendi. Bu süreç bize çok iyi geldi kendisini kesinlikle soran herkese tavsiye ediyorum.
he...i
Yaşadığım bazı korku ve fobileri aşmak için aradığım uzman arayışında yolum Harun Bey ile kesişti. Kapsayıcı tavrı ve sahip olduğu bilgi ve beceriler ile kaygımı hafifletti. Terapi süreci neticesinde kendisiyle tanışmadan önceki yaşamımdan bambaşka bir yaşamın kapılarını açabildim. Kendisine çok teşekkür ediyorum ve kendi içsel yolculuğuna çıkmak isteyen herkese Harun Bey'i tavsiye ediyorum
Harun Asan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Harun Asan, Psikoloji, Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Aile Danışmanlığı. Size Harun Asan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu, Online Terapi, Online Danışmanlık.
Harun Asan adresi nerede?Harun Asan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güzelyalı mahallesi 3030.sokak yılmaz apartmanı no:2 daire:1 kat:1 Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Harun Asan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Harun Asan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Harun Asan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Harun Asan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Harun Asan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Harun Asan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Harun Asan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Harun Asan hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Harun Asan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.