Nusrettin Mahallesi Tevfik Fikret Sokak No 1/2, Düzce Merkez, Düzce
Çözüm Odaklı Terapi
Öktem Sözel Bellek Süreçleri Testi
İz Sürme Testi
Metapsikoloji Danışmanlık Merkezi
Ders kapsamında Ayrımcılık, Dezavantajlı gruplar hakkında çalışmalar yaptım. Öte yandan teorik bilgileri pratik edebilmek adına; İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Kliniği’nde asistan öğrenci olarak 8 ay staj yapmıştır. Staj süresince Wernicke afazi, Broca Afazi ve Global afazi bozukluğuna sahip hastalarla bireysel rehabilitasyon çalışmaları yapmıştır. İstanbul Üniversitesi Aziz Sancar Deneysel Tıp Araştırma Enstitüsü Sinirbilim’de ve Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji Bölümü Öğrenme Davranışları Laboratuvarında gönüllü staj yapmıştır. Ayrıca Bayrampaşa Belediyesi ile ortak yürütülen Yaşlılarda İyilik Halini Arttırma Projesi’nde uygulayıcı stajyer olarak Yaşlıların Psikolojik Gelişimlerini takip ederek gözlem yapma imkanına sahip olmuştur.
2019-2020 tarihleri arasında ise İstanbul’da bulunan Matesis Akademi Danışmanlık Merkezi’nde klinik stajı yaptım. Staj boyunca çocuk-ergen-yetişkinlerle gözlem ve görüşmeler yapmış ve Lisans mezuniyetiyle birlikte BDT (Bilişsel Davranışçı Terapi), Kısa Süreli Çözüm Odaklı, Bilinçli Farkındalık (Mindfulness) ve son olarak da İçsel Aile Sistemleri (İAS) eğitimlerini alarak süpervizyon süreçlerinden geçmiştir. Şu an aktif olarak EMDR eğitimine devam etmekte ve kurucusu olduğu Metapsikoloji Danışmanlık Merkezi’nde yüz yüze ve Türkiye’nin her bir yanında ikamet eden danışanlarla da online danışmanlık hizmeti vermeye devam etmektedir.
Daha öncesinde de farklı psikologla görüşme sağlamıştım. Harun Bey'le görüşmelerimiz olumlu geçiyor ve devam etmekteyiz. Kendisinden yaklaşık 6 seans danışmanlık hizmeti aldım ve devam ediyorum. Seanslarımızdan sonra kendimin sorun ettiğim şeylere yaklaşımın değiştiğini zamanla gördüm. Harun Bey gerçekten iyi bir dinleyici olduğunu düşünüyorum bu yüzden benim için iyi dinleyici olması önemli. Kendisi gayet iyi bir uzman. Ben çok memnunum.
Harun Bey'le gayet verimli vakit geçirdim. Seanslarımız gayet güzeldi. Kendisinin yönlendirmeleri gayet hoşuma gitti. 4-5 seans danışmanlık aldım ve devam ediyorum. Seanslarımızdan sonra gözlem seviyem arttı, söylemlerimden sonra ister istemez daha rahatladım. Perspektif açıdan daha büyük farklılıklar oldu ve daha da olgunlaşmış hissettim.
c.....
Harun Bey işini hakkıyla yapan, işini severek yapan birisi. Tanıştığımız zamandan beridir kendisini geliştirmesine şahit olduğum, kendisine sürekli bir şeyler katabilen bir psikolog. Yaklaşık 10 seans görüşme sağladım. Kararsızlık ve kaygı üzerine görüşme sağlamıştım. Kaygımın altında yatan sebepleri biraz daha anlamamı sağladı. Bir karar verirken nasıl daha sağlıklı, ne, nasıl rahat hissedebileceğim üzerine ilerledik. Sebepleri aramaya başladığımızda daha az kaygılı bir insan oldum. Bu da kendimi tanımış olmamı sağlayarak kaygılandığım zaman da bunu yönetebilmemi sağladı. Kendisine teşekkür ederim.
f.....
Harun Bey'le başladığımızdan beridir sürecim iyi gidiyor. Kendisinin samimiyetine güvenip gelmiştim. Bir şeyler anlatırken yanına rahat hissediyorum. Çok güzel dinliyor. Geliş sebebime dair birçok şeyi daha yönetebilir hale geldim. 8 seans görüşme sağladık ve sürecimiz hala devam ediyor şu anda kendisinden memnunum.
Harun Demir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Harun Demir, Psikoloji. Size Harun Demir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Benton Görsel Bellek Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Süreklilik Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi, Fobilerden Kurtulmak, Ağlama ve Öfke Nöbetleri.
Harun Demir adresi nerede?Harun Demir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Nusrettin Mahallesi Tevfik Fikret Sokak No 1/2 Düzce
Adresine gitmek zorunda kalmadan Harun Demir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Harun Demir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Harun Demir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Harun Demir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Harun Demir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Harun Demir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Harun Demir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Harun Demir hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Harun Demir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.