Çocuk Psikiyatrisi Randevusu
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Çocuk ve Ergen Terapisi
Harun Erdem Muayenesi
Ege Üniversitesinden mezunum. Diyarbakır Bismil Devlet Hastanesi, Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Iğdır Devlet Hastanesi ve Ödemiş Devlet Hastanesinde çalıştıktan sonra şuanda kendi muayenehanemde hasta kabul ediyorum.
Her bireyin benzersiz ihtiyaçlarına odaklanarak, kapsamlı bir değerlendirme ve tedavi planlarıyla hastalarıma destek sağlıyorum
ay...
Hastanede verilen dehb semineri sırasında Harun Beyi tanıdık, dehb tedavisi çok emek isteyen bir süreç tavsiyeleri ve tedaviyle çok yol katettik , kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum meslek hayatında başarıların devamını dilerim
ya...n
yaklaşık 2 yıldır kendisi ile tedavi sürecimize devam ediyoruz oğlumda dikkat dağınıklığı var bize yaklaşımı ve sürci kontrol etmemizdeki desteği cok kıymetli ıyiki bizim doktorumuzsunuz
Harun Erdem isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Harun Erdem, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi. Size Harun Erdem tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Terapi, Çocuk Psikiyatrisi Randevusu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Psikoterapi, Bireysel Terapi, Çocuk ve Ergen Terapisi, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite.
Harun Erdem adresi nerede?Harun Erdem şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Onur Mah., Manolya Sk. Akbay Apt. No: 2 Daire: 2 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Harun Erdem isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Harun Erdem online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Harun Erdem isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Harun Erdem, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Harun Erdem hangi dilleri konuşuyor?Harun Erdem ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Harun Erdem isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Harun Erdem tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Harun Erdem hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Harun Erdem hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Harun Erdem hangi sigortaları kabul ediyor?Harun Erdem tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.