2017 yılında “Gömülü 3. molar dişlerin cerrahi çekimi sonrası uygulanan düşük doz lazer tedavisinin ödem, trismus ve ağrı üzerine etkisinin değerlendirilmesi” konulu doktora tezini tamamlayarak bilim doktoru ünvanı almıştır.
Dr. Harun Görgülü 2018-2020 yılları arasında Özel Dişhane Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin şubeleri ve Özel Mediadent Ağız ve Diş Sağlığı Polkliniği'nde Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı olarak görev yapmıştır. Dr. Harun Görgülü 2020 yılından itibaren Başakşehir'de Özel EMG KLİNİK Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’ni kurarak halen görevine devam etmektedir.
Dr. Harun Görgülü evli ve 2 erkek, 1 kız çocuğu babasıdır.
Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Apse Insizyonu Ve Drenajı
Özel EMG KLİNİK Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Dolgusu
Diş Estetiği
Diş Çekimi
Empress Porselen Kaplama
Gülüş Tasarımı
Kanal Tedavisi
Kemik Grefti
Özel EMG KLİNİK Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Kök Kanal Tedavisi Tekrarı (Retreatment)
X-Ray
Yaprak Porselen Lamina
Zirkonyum Porselen Kaplama
Çene Eklemleri Tedavisi
İmplant
fi...n
Harun Bey in elinin hafifliği hasta iletişimi sayesinde implantın nasıl takıldığını anlamadım. Alanında uzman bir dış hekimi Ellerine sağlık
hi...ı
İşinde profesyonel yaklaşımı güven veriyor. Eşimin 20 lik dişini dakikalar içinde çekti ağrısız ve acısız
bi...r
Ben İzmirden geliyorum. İstanbul’daki ilk doktorum Harun Bey oldu. 20’lik dişlerim sinirlere yakındı ve çürüktü. Harun Bey iki yirmilik dişimi de saniyeler içinde çekti. Nasıl olduğunu bende anlayamadım. Çok tecrübeli, pratik, başarılı ve sabırlı bir cerrah. Ayrıca insana güven veriyor hali. Benim diş doktoru fobim olmasına rağmen Harun Bey’in güler yüzü ve sabrıyla korkumu yenmiş oldum sanırım . Şuan dördüncü günüm. Ağrım yok. Herşey yolunda. Çok başarılı bir cerrah kendisi, herkese tavsiye ediyorum.
m....g
Bugün yirmilik diş çekimi operasyonum oldu. doktorum gerçekten işinin ehli benim gibi aşırı panik biriyseniz harun beye kesinlikle gidin.Senelerdir dişçi korkusu yüzünden ertelediğim tedavilerimi harun bey sayesinde korkularım azaldı. Bundan sonraki tek diş hekimimiz kendisi olacak.klinik tertemiz
es...ş
20lik diş çekimi gerçekleştirdim, pratik ve deneyimli bir hekim, eline sağlık.
y....e
Harun hoca ile önce diş tedavime başlamadan önce nasıl yol izleyeceğimizi konuştuk . Yapılacak işlemlerden detaylı bir şekilde kendisi bahsetti,gayet açıklayıcıydı. Sorularıma cevap buldum.Bugün diş cekim işlemiyle başladık.Gayet profesyonel Cerrah kendisi , tavsiye ediyorum...
ay...
İkinci kez diş çekimi yaptırdım bu seferki cerrahi çekim di ve mükemmel sonuç harun hoca işinde çok iyi bir hekim
Başka dişçilerde çok korkutuldum ve burayı buldum implant tedavisi istiyordum ama çekimde olucaktı çok takıntılıydım beni çok güzel motive ettiler hocamızın elide hafif maşAllah hiç anlamadan işlemler bitti ağrım sızım çok hafifti gerekli bilgilendirmeler yapıldı tüm sorularıma cevap buldum çok konforluydu
ar...d
Highly recommended, very professional. Did my surgery of removing the wisdom tooth. It was smooth and not painful. The staff was very friendly.
Hem diş çekimi hem de implant yaptırdım.Harun hoca gerçekten işinin ehli ve hastasına güven veriyor.Dişimi ne zaman çekti,ne zaman implantı taktı anlamadım.Büyük bir diş korkum olmasına rağmen ilk deneyim gayet rahattı.Teşekkür ediyorum.
Harun Görgülü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Harun Görgülü, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi. Size Harun Görgülü tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu, X-Ray, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, İmplant, Diş Estetiği, Gülüş Tasarımı.
Harun Görgülü adresi nerede?Harun Görgülü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kayabaşı Mah. Adnan Menderes Bulv. Kuzey Yakası, A3 Blok, No:7D/50 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Harun Görgülü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Harun Görgülü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Harun Görgülü isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Harun Görgülü, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Harun Görgülü hangi dilleri konuşuyor?Harun Görgülü ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Harun Görgülü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Harun Görgülü tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Harun Görgülü hakkında ne düşünüyor?Toplam 40 hasta / danışan, Harun Görgülü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Harun Görgülü hangi sigortaları kabul ediyor?Harun Görgülü tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; senCard Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları