Özgeçmişim
1985 Konya doğumluyum. İlk ve orta öğrenimimi Konya'da tamamladım. Ardından Marmara Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünden 2009 yılında mezun oldum. Mesleki tecrübem ve aldığım bazı eğitimler aşağıda kronolojik olarak sıralanmıştır.
2009-2015 Konya-Selçuklu Rehberlik Ve Araştırma Merkezi Psikolojik Danışman
4. Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi Teknikleri Kursu, 2012, Konya
5. 7-19 Yaş Aile Rehberliği Programı Uygulayıcı Eğitimi Kursu, 2014, Konya
6. D2 Dikkat Testi Uygulayıcı Eğitimi, 2013, Konya
7. Travma Sonrası Normal Tepkiler- Psikoeğitim Kursu, 2014, Yalova
8. Çocuk Koruma Kanunu Danışmanlık Tedbirleri Eğitici Eğitimi Kursu, 2014, Konya
9. I.Uyuşturucu İle Mücadele Şurası, 2014, Ankara
10. Aile Eğitimi Uygulayıcı Kursu, 2015, Konya
11. Bağımlılıkla Mücadele Uygulayıcı Kursu, 2015, Konya
12. PDR Hizmetlerinde Alan Çalışmaları Sempozyumu, 2016, Konya
13. Özel Yetenekli Bireyler Farkındalık Eğitim Semineri, 2018, Konya
14. Dil ve Konuşma Güçlüğü Farkındalık Eğitim Semineri, 2018, Konya
15. Özel Öğrenme Güçlüğü Farkındalık Eğitim Semineri, 2018, Konya
16. Otizm Spektrum Bozukluğu Farkındalık Eğitim Semineri, 2018, Konya
17. Kapsayıcı Eğitim Geçici Koruma Altındaki Çocuklarla Çalışma Eğitici Eğitimi Kursu, 2018, Konya
18. Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi, Anadolu Psikoterapi Dern. 2019, Konya
19. EMDR (Göz Hareketleriyle Duyarsızlaştırma ve Yeniden İşleme) Terapisi, Davranış Bilimleri Enstitüsü, 2020, Ankara
20. EMDR Süpervizyon 1
21. EMDR Süpervizyon 2
22. İnternet Bağımlılık Belirtilerini Önleme Çalıştayı, 2021, Eskişehir
23. Sınavlara Yönelik Bir Performans Geliştirme Programı (PERGEL), 2021 Olcay GÜNER
24. Kalp Merkezli Hipnoterapi Eğitimi, 2022, Reyhana SEEDAT
25. İleri Düzey EMDR Teknikleri Eğitimi, 2022, Ad de JONGH ve Suzy MATTHİJSSEN
Çaybaşı Mah. Furgan Dede Cad. No:48 Kat 4 Daire No 403, 42010 Meram/Konya, Konya
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Eğitim Danışmanlığı
Çocuklar İçin Sosyal Anksiyete Ölçeği
Çözüm Odaklı Terapi
i....g
Ben çocukluğum da istismara uğradım bunun sıkıntıları vardı Harun hocam bana online emdr tedavisi uyguladı ve ben bu rahatsızlığımı online emdr terapisi ile yendim.
a....ö
Harun hocama anksiyete şikayetimden dolayı başvurdum.Bana her konuda yardımcı oldu ve beni bilgilendirdi.Uyguladığı metotlar sayesinde senansa başlamadan önceki ruh halimle son senasım arasında dağlar kadar fark vardı.Allah razı olsun.
f....g
Mutluluk insanın kendindeymis.Sayenizde içimdeki çocukla tanıştım.Hayatima yeni bir pencere açtığı için kendisine çok minnettarım.İyiki tanıdım.Sadece ben değil etrafımdaki herkes çok sevdi yeni beni.Cunku ben kendimi sevdim hocamın sayesinde.Kendinize değer verin.Çünkü gerçekten değerlisiniz .
28 yıl sonra kelebeklerle barıştım. Altı yaşımdan beri bende olan kelebek fobimi Harun hocamın tek seans ileri düzey emdr tekniğiyle yendim. Bu fobimin hiç yenemeyeceğimi düşünüyordum, bir kelebeğe bırakın dokunmayı aynı ortamda korkmadan bulunabileceğimi bile hayal edemezdim. Fobilerinizi yenmek için Harun hocama gönül rahatlığıyla başvurabilirsiniz.
fa...y
Harun hocama buradan yorumları okuyarak gitmiştim. Benimde unutamadığım kötü anılarım ve sürekli sinirli ve öfkeli halim vardi. Emdr tedavisiyle kısa bir surede kendime geldim. Yasam kalitem yükseldi. Kafama çok şey takıyordum emdr tedavisi ve Harun hocamın desteğiyle artık daha iyiyim. Öfkemi yönetmeyi öğrendim. Harun hocamı tavsiye ederim. Ilgi ve alakası ve samimiyeti çok iyi .
Hasta
Konusuna hakim; iletişim becerisi oldukça iyi. Terapi seanslarından oldukça yarar gördüğümü düşünüyorum.
h....ç
Hem oğlum hem de kızımın sıkıntıları için gittik.
Harun bey uzman olduğu konuda gerçekten çok başarılı bir tedavi süreci uyguluyor. Oğlumun OKB tedavisinde, kızımın da fobileriyle ilgili EMDR ve hipnoterpi çalışmaları yaptı ve oldukça başarılı oldu. Kendisinden Allah razı olsun.
Harun bey sonuca kısa sürede ulaştı.
Tavsiye ederim.
Mükemmeliyetçilik ve buna bağlı olarak yetersizlik hissi şikayeti ile yardımına başvurduğum Harun beye terapi sürecinin her bir anı için teşekkür etmek istiyorum. EMDR yöntemi ile bilinçaltımda tamamen unuttuğumu, beni kesinlikle etkilemediğini düşündüğüm anların hayatımı olumsuz açıdan ne kadar fazla etkilediğini önce fark ettim sonrasında da yine bu yöntem sayesinde bu anları doğru biçimde işleyerek hayat kalitemi ne kadar artırdığını deneyimledim. Beni hata yapabileceğime ve bunun çok normal olduğuna ikna eden bu süreç için Harun Gül'e tekrar teşekkür ediyorum.
Gaziantep'te yaşadığım büyük depremin üzerimde bıraktığı travmayı atlatmak adına Harun Bey ile görüştüm. Travma yaratan bu tarz olaylarda kullanılan Emdr tekniğini uyguladı. Kısa sürede Emdr tekniği aracılığıyla depremin üzerimde bıraktığı tedirginlik, korku vb. faktörleri nötrledik. Deprem sonrası Konya'ya geldiğimde Antep'e bir daha geri dönemeyeceğimi düşünüyorken Emdr sonrasında şu an Antep'e geri dönmek üzerine bir korkum yok. Bu danışma sürecinde öncelikle yaşadığım korkularla yüzleşmeyi ardından bu korkuların benim kontrolümde olan, benden üstün olmayan şeyler olduğunu gördüm. Bu kadar kısa sürede korkularınızın yok oluşunu görmek çok şaşırtıcı ve güzel. Ayrıca Harun Bey'in en başından beri her adımı tane tane anlatması, güleryüzü, işini aşkla yapması süreci kolaylaştıran etkenlerden oldu.
em...
Harun beyle seansa ilk başladığımda anaroksiya ve blumiayla boğuşuyordum yemek yiyemiyor yesem de kusuyordum ilk önce her ne kadar tedavi olmamı gerektirecek bir şey olmadığını düşünsem de arkadaşımın ısrarıyla ilk seansıma gittim çok memnun kaldım ve seanslara devam ettim anoreksiya ve blumiaya dışında bipolar bozukluk okb panik atak ve anksiyete tanılarım da vardı hipnoterapiyle kusmalarım bitti ilaçlarımı bıraktım ilaçların her ne kadar bana iyi geldiğini düşünsem de beni hissizleştirdiğini fark ettim seanslara devam ediyorum hala ve gün geçtikçe kendimi toparlıyorum Harun beye çok teşekkür ederim
Harun Gül isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Harun Gül, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Harun Gül tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi.
Harun Gül adresi nerede?Harun Gül şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çaybaşı Mah. Furgan Dede Cad. No:48 Kat 4 Daire No 403, 42010 Meram/Konya Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Harun Gül isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Harun Gül online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Harun Gül isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Harun Gül, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Harun Gül hangi dilleri konuşuyor?Harun Gül ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Harun Gül isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Harun Gül bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Harun Gül ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Harun Gül hakkında ne düşünüyor?Toplam 38 hasta / danışan, Harun Gül hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.