Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Aşı Takibi
Aşı takvimi
Bebek Takibi ve Aşılar
Uzm. Dr. Harun Kaçar Muayenehanesi
Boğaz İltihabı Testi (Hızlı Streptokok Bakteri Testi)
Büyüme Takibi
Çocuklarda Kabızlık
Çocuklarda Kaka Kaçırma
Çocukta gelişimi izleme
si...ç
1 saate yakın kaldık yanında , o güler yüzü paha biçilemez . Eşiyle birlikte ilgi alakaları çok iyiydi . Uzun süredir süren anlamsız öksürük sebebiyle gittik ve altında başka nedenler de olabileceği ni ogrendik . Daha önce sunulmayan bir tedavi sunuldu detaylı bir şekilde tepeden tırnağa incelendi muayene edildi oglum.Güncelliyorum bugün 30 Temmuz 2024 Harun hocamın önerisi ile Hanzele Yusuf’u birkaç kere size getirmiştim öksürük krizleri burun akıntısı iltihap şeklinde vs siz tedavisini başlayıp geçmezse şayet alerji ve immunolojiye götür demiştiniz diğer oğlumun rahatsızlığından ancak fırsat bulup götürebildim . Tüm tetkik ler yapıldı şikayetleri hep artıyordu döküntü öksürük koması vs sonuçlar da süte peynire yoğurda yumurta beyazı toza alerjisi çıktı 1 aylık diyet yaptık ve kontrole gittik toparladı çocuk . Sayenizde hocam okadar doktor birşey demeyip hep antibiyotik verip yolladılar.Çocuğum çok şükür bir buçuk aydır o kadar rahatladı iyi ki yönlendirmeniz doğrultusunda gitmişiz
as....
hocamızla bebeğimiz iki aylıkken arkadaş tavsiyesiyle tanıştık. hocamız aşı hakkında, emme süreci hakkında bize bilgiler verdi. bizi detaylı olarak dinledi ve muayenemizi yaptı..yeni almış olduğumuz burun çekme ve nebulizator cihazını beraber inceleyip bize zaman ayırdı..
Birinci çocuğumuzda tanışıp güveniyle kendimizi rahat hissettiren ve bunu ikinci çocuğumuzda daha da pekiştiren saygıdeğer doktorumuz doğru teşhis koyan gereksiz ilaçtan kaçınan sürekli takip eden tecrübeli bir doktor. İki çocuğumu da kendisine getiriyorum takibini yapmakta. Gece gündüz her ihtiyacımızda ulaşabiliyoruz. Bu defa kızımın menenjit aşısı ve rutin kontrolü için gitmiştik.
k.....
Kızım 15 günlükken, bir göbek granülomu nedeniyle doktor arayışımız ile başladı tanışmamız. Şimdi ise kızım 5 aylık o günden bu güne her ay kontrollerde dakikalarca kızımızın muayenesini yapan, her konuda baştan aşağıya değerlendirerek anlatan, kızımızı bizim kadar düşünen kıymetli doktorumuz Sayenizde her kontrolden sonra huzurla evimize dönüyor ve hep iyi ki siz diyoruz her bebeğin sizin gibi bir doktora bence çok ihtiyacı var Hiçbir zaman eksik olmayın, hep diyoruz yine söylemek istiyoruz İyi ki varsınız.
Bebeğim doğmadan önceden beri çocuk sahibi arkadaşlarımızın önerisi ile Harun Beyi takip ediyordum ve kızım doğduğunda kendisini ziyarette bulunduk.temel olarak çocuğumun büyüme ve gelişim takiplerinde kendisinden yardım almayı planlamıştık. bize olan yaklaşım, eşimi ve beni olumlu olumsuz tüm süreç hakkında bilgilendirmeleri bizi mest etti. Doğum sürecinden bu yana defalarca kez muayeneye gittik. Mecbur kalmadıkça ilaç kullanıp, bebeğin sürecini etkilemek istemeyen bir doktor. Bunlar zaten Harun Beyi tercih etmemize yeterli gelirken bir de gün/saat farketmeksizin her sorumu mümkün olan en kısa sürede yanıtlıyor olması en güzel tarafı bence. Eğer bebeğiniz/çocuğunuz varsa ve doktor arayışı içerisindeyseniz Harun Beyi tercih etmemeniz için hiçbir sebep görmüyorum. Bir kere randevu alıp giderseniz zaten dediğimi, hissettiklerimi anlayacaksınız.
d....s
Güler yüzlü canım doktorumuz sizi tanıdığımız için cok şanslıyız .. Kızımın rutin kontrolleri ve sağlık problemlerinde her zaman ulaşabildiğimiz her sorumuza en detaylı şekilde cevap veren, ilgilenen aklınızda hiçbir soru işareti bırakmayan bir doktor. Bebeğin gelişimi hakkında yakından ilgilenmesi, önce bebeği ortama alıştırıp daha sonra Muayane etmesi nokta atışı doğru tanıları, doğru ilaç tercihleri, tedavi sürecinde arayarak ya da mesaj atarak yakın takibi; yazmakla bitmeyen bir çok artı yönleri mevcut. klinik biraz arka sokakta kalsa da içerisi sıcacık hoş ve tertemiz bir ortam asistanı sena hanım hem hocamıza hem de bizlere karşı çok güleryüzlü ve saygılı. Gebze için büyük bir şans.
f.....
Harun hocam ile bebeğim 4 günlük iken tanıştık. Doğum yaptığım hastane kontrolünde yenidoğan sarılık değerleri yüksek olması nedenli anne sütüne ek mama takviyesi önerildi. Harun bey kuzenimin bebeğinin de doktoru idi ve şansıma randevu için uygunluğu vardı, hastane çıkışı eve dahi uğramadan muayenehanesine gittik. Bizi tüm dikkatiyle dinledikten sonra bebeğin emiş kuvvetine de bakarak “anne sütüne şans vermeliyiz, ben mamasız geçirebileceğimize inanıyorum, 2 gün takip edelim sarılık değerlerine bakalım.” Yönlendirmesinde bulundu. Onun yaklaşımı, güveni, pozitif ve detaylı açıklamaları özgüvenimi yükseltti. emzirdikçe süt ve emzirme sürecine olan özgüvenim arttı. halen takiplerimize Harun hocam ile devam ediyoruz, bebeğim şuanda 5 aylık. Sadece bebek ile değil sizinle de oldukça ilgili ve konulara bütünsel bakıyor. Ne zaman soru sorsak hızlıca ve detaylıca dönüş alabiliyoruz. Gereksiz ilaç önermeyeceğine yönelik inancım tam. kliniği ise çok temiz ve düzenli.
z.....
Harun Bey ile tavsiye üzerine tanıştık. İyi ki kendisini tanıma fırsatı bulmuşuz. Hem çocuk doktoru hemde kendisi uzman bir terapist gibi :) oğlumuzun yanı sıra bir anne olarak bana o kadar guzel bilgiler verip, onerilerde bulundu ki uzun uzun hem bizi dinledi hem de kendisi çok sağlıklı bilgiler aktardı. onun sayesinde mamaya alışan oğlumuz emmeye geri döndü ve mama oranını git gide azaltmaya başladık.. muayene sırasında aglayan bebegimizi okadar ilgili bir şekilde sakinleştirip kontrollerini yaptı ki 5. Ayımızda da tekrar gittigimizde bebegimiz pür dikkat doktor beyin kendisiyle konuşmalarını dinleyip tepki vermeye başladı iyiki Harun Bey gibi işini en güzel şekilde yapan bir doktora denk geldik. Biz tavsiye uzerine gittik sizde bu yazıyı okuyorsanız bizden de size tavsiye olsun kesinlikle çocuğunuzu Harun Bey ile tanıştırmalısınız.
Harun bey Harika bir insan ve gözü kapalı güvendiğimiz doktorumuz. Doğumundan itibaren oğlumun sağlıklı büyümesinde dikkati ve tecrübesiyle hep yanımızda oldu. uzun süre devam eden reflü hastalığımızın teşhisini koydu. fayda görmediğimiz Gereksiz ilaçlarımızın tamamını kullanmayı bıraktırdı, doğru teşhisleri ve tedavisi, benim panik hallerimi rahatlatması, whatsapp aracılığı ile sorularımızı her zaman sabırla yanıtlaması bizleri çok mutlu ediyor. Takibi altında olduğumuz 2 yıldır biz Harun hocamızdan çok memnunuz kendisine çok teşekkür ediyoruz.
pi...
İki çocuğumuz var,2 ve 7 yaşlarındalar ,hocam bize ilaç gibi geldi.Ben asla ve asla böyle içten,samimi,kendimi endişeler içinde kaybolmuş bulmadan alıp içirdiğim ilacın tereddüdünü yaşamadan çocuklarımın doktora gitmek istemiyorum aksiyonlarını yaşamadan,bir soru sormama bile fırsat kalmadan hocamın a,z ye her şeyi en ufak noktasına kadar açıklamasından bebeklere ve çocuklara olan mükemmel yaklaşımından ellerini kollarını başını bile kollayarak muayene etmesinden burnu akan çocuğumun sadece o bölge ile değil ayak parmaklarından tutun baş ucuna kadar kontrol edip son derece bilgi donanımına hayran kaldığım canımız doktorumuz işinin gereğinin de fazlasını yapmaya çalıştığınız için çocuklara verdiğiniz sevgi ve değer için mesleğinize olan saygınız için minnettarız ve çok teşekkür ederiz. Hocam Allah sizi başımızdan eksik etmesin Gebze nin gerçekten ihtiyacı olan bir açık alandı çocuk hastalıkları,hocam tek başına hepimize yetecek eminim:)iyi ki varsınız ailemizin doktoru
Harun Kaçar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Harun Kaçar, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Harun Kaçar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Randevu, Yenidoğan Takibi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Apgar Skoru, Çocukta gelişimi izleme, Sağlam Çocuk Muayene, Çocuk beslenme, Hasta çocuk muayenesi.
Harun Kaçar adresi nerede?Harun Kaçar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Osman Yılmaz Mah.649. sokak no:8 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Harun Kaçar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Harun Kaçar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Harun Kaçar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Harun Kaçar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Harun Kaçar hangi dilleri konuşuyor?Harun Kaçar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Harun Kaçar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Harun Kaçar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Harun Kaçar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Harun Kaçar hakkında ne düşünüyor?Toplam 56 hasta / danışan, Harun Kaçar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Harun Kaçar hangi sigortaları kabul ediyor?Harun Kaçar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kocaeli bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla