g.....
Kizimin ismi Alara ateşi çok yüksekti iki gün sürekli ateşi vardi. 38/39 derece. Kizimi Harun beye götürdük hemen muayene yaptı. Kan testi istedi virüs çikti sonuç klima virüsü ben çok telaş yaptim. Bize sakin olmamizi söyledi 2 gün sonra tekrar gittik kizim biraz daha iyi di öncesine göre Doktor Harun bey yârin iyileşir dedi. Dediği gibi çikti Harun Hocama çok tşk ediyorum herkese gönül rahatligi ile tavsiye edebileceğim bir ⚕️ Doktor....
Harun Tepeli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Harun Tepeli, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Harun Tepeli adresi nerede?Harun Tepeli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Öğretmenevleri Mahallesi 460. Sokak No:48 Konyaaltı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Harun Tepeli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Harun Tepeli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Harun Tepeli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Harun Tepeli bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Harun Tepeli ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Harun Tepeli hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Harun Tepeli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Antalya Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muratpaşa Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla