Allianz Sigorta

Enjeksiyon Iv

Esd (Sedimantasyon)

İç Hastalıkları Randevusu

Konum: Nev Anadolu Hastanesi Diğer

Sevgili Harun Hocam ile annemin ciddi enfeksiyon,seker ve böbrek rahatsizligi dolayısıyla 1 haftalık hastane yatış süresince birlikte yol aldık.konusunda uzman oldukça hassas bir hekim.Allah razi olsun hiç annemin elini bırakmadan sevgi saygı ve özveri ile destekledi. Bu zor süreçte anneme evlat bana bir abi oldu. Sayesinde simdi evimizdeyiz.Harun hoca denince gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.

Konum: Nev Anadolu Hastanesi Diğer

Kasım 2022 de kemoterapiye bağlı trobositopeni geçiren annemin tedavi sürecinde bize yardımcı olan ve annemin o sancili sureci en iyi sekilde atlatmasi icin elinden geleni ardina koymayan harika ve iletişim konusunda oldukça iyi bir hekim. Biz çok sevdik Harun hocayı sürekli güzel dileklerimizle anarız. Her şey için bir kez daha teşekkürler.

Ş
Konum: Nev Anadolu Hastanesi Diğer

Anneannem (90 yaşında ve meme kanseri) için geçen hafta Dr.Harun Yılmaz'a gittik. Kendisine acil kan nakli yapılması gerekti ve doktor bey her adımı titizlikle takip ederek anneannemi toparladı... Kendisi şu zamana kadar gördüğüm en en en en en iyi doktor. Hem bilgisi, hem ilgisi her konuda mükemmel ötesi bir doktor. 90 yaşında olan anneannemle sanki kendi ailesinden birisiymiş gibi ilgilendi.. Defalarca kez aramamıza rağmen her seferinde titizlikle bize cevap verdi. Hatta ilaçla ilgili olan bir sıkıntımız için eczacımızı bile arayıp konuştu. Kendisi harika bir doktor. İyi ki varsınız Harun hocam.

Konum: Nev Anadolu Hastanesi Diğer

Dr Harun Yılmaz'a daha öncede guatr tedavisi için 2 yıl kadar devam etmiş çok memnun kalmıştım. 24 ağustos 2021 tarihinde kızımda karın ağrısı ve kusma şikayeti ile kendisine başvurduk.Son derece insani kibar ve özveri ile kızımın muayene ve tedavisini yaptı. Acilde serum işlemi sırasında sayısız kez kontrole geldi . Kendisine harika Doktorluğu ve insani tavırları için binlerce teşekkür ediyorum

J
Konum: Nev Anadolu Hastanesi Diğer

05/03/2020 günü okulda iken mide bulantısı ve karın ağrısı şikayeti oaln kızımı acil olarak hastaneye getirecegimizi bildirdim. Harun hocam mesai saati bitmesine rağmen bizi bekledi. Hastaneye geldiğimizde hiç vakit kaybetmeden yapmış olduğu tetkikler neticesinde apandisit teşhisi konuldu. Genel Cerrah tarafından acilen ameliyata alınan kızımın sağlık durumu şu an gayet iyi. İlgili ve başarılı bir hekim olan Harun Yılmaz hocamı herkese tavsiye ederim.

Y
Konum: Nev Anadolu Hastanesi Ağrı

Sol boşluğumdaki ağrı için gittiğim harun bey son derece ilgiliydi.Gerekli testleri ve tahlilleri yaptırıp ultrasona yönlendirerek en uygun tedaviyi önerdi.Kendisine teşekkür ederim.