Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Randevusu
Laboratuvar Analizi
Omuz, Kol ve Bacak Ağrılarının Tedavisi
Proloterapi
n....ö
Akupunktur tedavisine zayıflama amaçlı başladım ve istediğim kiloya ulaştım süreç çok güzel di ağrılarım yok oldu hasan hocam çok ilgili bir doktor
na...n
Alanında çok başarılı bir doktorumuz. Sırt,boyun,bel ağrılarıma,çarpıntıma kısa sürede yanıt aldım. İlaç kullanmaktan kurtuldum.
em...n
Bel fıtığı ağrılarım için geldim. Belim kitlenmişti resmen. 3 seansta rahatladım. İlk seansta zaten hissetmiştim etkisini. 3. Seanstan sonra daha önce de dönem dönem sıkıntı yaşadığım aşil tebdiniti rahatsızlığım nüksetti. hasan bey onu da 2 seansta halletti. Tedavi ortamı nezih ve temiz
t....a
Ellerimdeki karpal tünel sendromu uyuşukluk ve kasılmalar ve boyun fıtığı için bir sürü tedavi denedim ama bir sonuç alamamıştım Uşakta yaşıyordum ve Hasan beyi duydum ve çok iyi bir tedavi süreciyle ellerimi kullanmaya başladım geceleri uyuyamıyordum artık hiç rahatsız olmadan uyuyorum.emeğinize sağlık
y...
Doktoruma bel ağrısı şikayeti ile gittim çok memnun kaldım ağrılarım yok denecek kadar azaldı herkese tavsiye ederim.
e...
Humerus üst uç kırığı nedeniyle ağrılarım vardı. Hasan Hocanın şifalı elleriyle tedavisi sayesinde ağrılarım azaldı. Memnun kaldım. Çevreme kesinlikle tavsiye ederim.
b...
Güler yüzüyle birlikte alakası beni çok memnun etti. Aşırı stres nedeniyle kendisine başvurdum. Akupunktur tedavisi ile beni ehliyet sınavındaki stresimi yenmeme yardımcı oldu. Çevremdekilere de gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
m...
Hasan Bey'e arkadaşımın tavsiye üzerine başvurdum. Geçmeyen omuz ağrım ve sürekli hayatımı etkileyen migren ataklarım vardı. Hasan Bey'in kliniğine gittiğimde şikayetlerimi anlattım daha sonra kendisi de muayene etti. Muayene bittikten sonra tedavi süreci ile ilgili bilgilendirme yaptı. Çok nahif ve alanında gerçekten bilgili bir hekim. Daha sonra tedaviye başladık. Hiç korktuğum gibi olmadı tadavi sırasında hiç ağrı, acı hissetmedim. Daha ilk seanstan ağrılarım inanılmaz derecede hafifledi hatta tamamen geçti bile diyebilirim. Ağrılardan dolayı sürekli ilaç kullanmak zorunda kalan ve sürekli ağrılarıma çare arayan biri olarak kesinlikle tavsiye ediyorum.
c...
Hasan Bey'in tedavisi sayesinde günlük baş ağrılarımdan kurtuldum. Önceden her gün bir veya iki ağrı kesici alıyordum, ancak tedaviye başladıktan sonra bu alışkanlığımı bırakabildim. Ayrıca, kolumda yaşadığım ağrı da iyileşti. Özellikle kolumu uzatırken yaşadığım sıkıntı son buldu. Hasan Bey'in tedavi yaklaşımından çok memnun kaldım ve herkese tavsiye ederim. Pişman olmayacaksınız.
e...
Diz ağrısı sebebiyle uzun yıllar sağlıklı bir yürüyüş yapamıyordum. Akupunktur tedavisiyle tek seansta dahi mükemmel sonuçlarla karşılaştım. Diz ağrısı sebebiyle birçok ilaç kullanmama rağmen bu kadar etkili sonuç elde etmemiştim. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Hasan Aktaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hasan Aktaş, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon, Akupunktur. Size Hasan Aktaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Akupunktur Tedavisi, Omuz, Kol ve Bacak Ağrılarının Tedavisi, Baş ve Yüz Ağrılarının Tedavisi, Kanser Ağrısı Tedavisi, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Randevusu, Proloterapi, Enjeksiyon Iv, Enjeksiyon Im, Laboratuvar Analizi.
Hasan Aktaş adresi nerede?Hasan Aktaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Servi mah. Atatürk Blv. Haydaroğlu Apt. No: 43 D:3 Kütahya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hasan Aktaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hasan Aktaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hasan Aktaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hasan Aktaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Hasan Aktaş hangi dilleri konuşuyor?Hasan Aktaş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hasan Aktaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hasan Aktaş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hasan Aktaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Hasan Aktaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hasan Aktaş hangi sigortaları kabul ediyor?Hasan Aktaş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.