me...̇
Saygıdeğer Hasan ALTUNKILIÇ hocama büyük abdestte zorlanma, makatta akıntı, aşırı sesli ve sancılı gaz çıkarma şikayetime binaen gittim Kolonoskopi çekilmemi istedi, çıkan sonuçlara istinaden ilaç tedavisi uyguladı, tedavinin ardından aşırı gaz oluşumu rahatsızlığım sona erdi. Sonrasında beni rahatsız eden diğer şikayetim için anal fissürüm (fistür) olduğunu akıntı ve ağrının buradan kaynaklandığını anlattı, ameliyat edilebileceğini söyledi. Kabul ettim. Kan, röntgen ve ekg sonuçlarım ile anestezi polikliniğine giderek kontrollerimi yaptırdım. Sorun görülmedi ve ameliyata alındım. Ameliyat öncesi hazırlık aşamasını detaylıca anlattı. Ameliyatı söylediği saatte yaptı. Ameliyat sonrası sürekli takip ederek büyük abdest esnasında kendimi zorlamadan yapmam gerektiği, ayağa kalkıp yürümem gerektiği gibi önerilerde bulunarak taburcu etti. Netice itibarıyla şikayetlerim sona ermiş olup sürecin başından sonuna kadar ilgi ve alakadar olduğu için kendisine teşekkür ederim. Saygılarımla.
Hasan Altunkılıç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hasan Altunkılıç, Genel Cerrahi.
Hasan Altunkılıç adresi nerede?Hasan Altunkılıç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kötekli Mahallesi Aydın Muğla Yolu No:48 Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hasan Altunkılıç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hasan Altunkılıç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hasan Altunkılıç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hasan Altunkılıç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hasan Altunkılıç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hasan Altunkılıç hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Hasan Altunkılıç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.