Çocuk ve Ergen psikiyatrisi alanında hizmet veriyorum. 2006 yılında İstanbul Tıp Fakültesinden mezun oldum. 2013 yılında Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesinde uzmanlık eğitimimi tamamladım. Çorum, Edirne, Balıkesir ve son olarak Kocaeli Darıca ilçesi devlet hastanesinde uzman hekim olarak görev yaptım. 2017 yılında EABCT onaylı Bilişsel Davranışçı Terapi ( BDT diğer isimleriyle KDT, CBT) eğitimi aldım. Çocuk ve gençlerin olumsuz deneyimledikleri duyguların, davranışların ve fizyolojik belirtilerin (karın ağrısı, mide bulantısı çarpıntı, titreme, nefes darlığı ve ateş basması gibi) kökenlerini keşfetme ve BDT teknikleri (yeni ve daha sağlıklı bakış açısı) ile yaşadıkları bu sorunları ortadan kaldırmayı sağlayan BDT ile Psikiyatrik tedaviye ek olarak Psikoterapi hizmeti vermekteyim.

Yahyakaptan, Tamgün Ofis, Özyıldırım Sk. No:16, İzmit, Kocaeli

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Bağımlılık Danışmanlığı +10 daha fazla

Cümle Tamamlama Testi

Cümle Tamamlama Testi

Konum: Hasan Ardıç Muayenehanesi Normal Randevu

Doktor bey bizi kapıda karşıladı. Girer girmez farkını gösterdi. Daha önce danıştığımız uzmanlardan çok farklı bir uslüpla beni de oğlumu da çözdü diyebilirim. İlaç heveslisi bir doktor değil ve sizi gereksiz yere muayeneye çağırmıyor. Dikkat eksikliği ve hiperaktivite için gittik ve Rahatlamış olarak çıktık kurumdan.

Konum: Hasan Ardıç Muayenehanesi Normal Randevu

8 yaşındaki oğlumu götürdük. Gitmek istemiyordu bende olumsuz etkilenir diye tedirginim ancak çok güzel geçti.
Bilmediğim yada yanlış bildiğim birçok şey öğrendim. Bizim için çok verimli bir seans oldu.

Z
Konum: Hasan Ardıç Muayenehanesi Randevu

Merhabalar, kızımın dikkat dağınıklığı sebebiyle gittiğimiz doktorumuzun içtenliği , işinde gerçekten uzman olduğuna şahitiz , lgs döneminde bizleri inanılmaz bir başarıya ulaştırdı.Genellememek üzere psikiyatri doktorları direkt ilaç vermekle bilinirler.Bizim doktorumuz, gerektiği yerde gerçekten gerekirse ilaç vermektedir.Kendisinin varlığı Kocaeli'miz için , çocuklarımız için bence armağan. Allah razı olsun.

Konum: Hasan Ardıç Muayenehanesi Psikoterapi

5 yaşındaki oğlumun öfke kontrolünü sağlanamaması nedeni ile Hasan bey ile çalışmaya başladık. Kendisi bizi son derece sabırla dinledi ve tüm detayları ile nedeni çözümü hakkında bilgilendirdi. Psikolog desteği de alarak su an öfke kontrolünü oğlumuz sağlayabiliyor. Kesinlikle cok tavsiye edebileceğim değerli bir hakimdir kendisi.

Konum: Hasan Ardıç Muayenehanesi Randevu

Hasan beyle olan randevumuzdan cok memnun kaldık.8 yasındaki oglum icin dehb suphesiyle gittik.Hasan bey işinde cok bilgili deneyimli bir doktor.Şu an icin ilacın gereksiz oldugunu davranış sorunlarımız icin terapi destegi almamızın uygun olacagını belirtti.Eylül ayında tekrar görüsecegiz..

Konum: Hasan Ardıç Muayenehanesi Diğer

Otizm tanılı küçük oğlum için oldukça gerçekçi ve ayakları yere basan, bir o kadar da alternatifleri de değerlendiren yaklaşımı sayesinde, büyük oğlum için de fayda elde edebileceğim bir uzman olduğu konusunda artık eminim, katkılarının artarak devam etmesini umut ediyorum.

O
Konum: Hasan Ardıç Muayenehanesi Normal Randevu

Kendisine agperger sendromu olan oğlum için gittim oldukça ilgili bir hekim beni de rahatlacak şekilde açıklamalari oldu.

Konum: Hasan Ardıç Muayenehanesi Randevu

Hem 1.sinif kizim icin hem de ergenlik donemindeki kizim icin yardim aliyorum.Hasan bey tek kelimeyle mukemmel isine asik bir hekim.Bu hayat yolunda ebeveyn olarak bizlere ısik tuttugunuz hem de cocuklarimiza guc oldugunuz icin cok minnettariz.Icimin ve vicdanimin rahatligiyla tavsiye edecegim bir hekim Hasan hocamiz.Biz cok sevdik kendisini iyi ki varsiniz hocam ve iyi ki yolumuz kesismis

Konum: Hasan Ardıç Muayenehanesi Diğer

Hasan hoca ya kizminiz dikkat dağınıklığı icin gittik.Bir cok kez bu hususla ilgili husrana ugramis bir aile olarak, bizi dinledi kizimla cok iyi ilgilendi.Cocugumuzu nasil destekleyecegimizi ve ilac takviyesi ilerlemenin uygun olcagina belirtti.Kendisinde ki iletisim gucu ve guven vermesinden dolayi biz cok memnun kaldik .

Konum: Hasan Ardıç Muayenehanesi Normal Randevu

Geçen sene çok zor durumdayken doktorlar takviminden randevu almıştık iyki tanışmışız 17 yaşındaki kızımı bize tekrar kazandırdı harika bi doktor bizim icinde kızım içinde tedavimiz bitti hala bizim evde Hasan hocamız kızım çok seviyor ona sayamadığım çok güzel şeyler katti .Gönül rahatlığıyla gidebileceğiniz bir doktor emeğinize yüreğinize ilginize sağlık Hasan Hocamın da