Kültür Mahallesi, Şehit Nevres Bulvarı, No:7 Eczacıbaşı Apt. Kat:1 Daire: 2, İzmir
Aile İçi İletişim Sorunları
Yas Terapisi
İlişki Terapisi
Şema Terapi
bi...
Klinik psikiyatri değerlendirmesi yaptırdım. Epey uzun süren ve kapsamlı bir çalışma oldu. Ve yine kapsamlı bir rapor sundu. Nöroloji doktorum ile fikir alışverişinde bulundu. O günden beri kendime odaklı oldum, sağlığımı önemsiyorum, spor yapıyorum , beslenme ve uyku düzenine dikkat ediyorum. Bireysel farkındalığım arttı. Bir kere görüşün, ne demek istediğimi anlayacaksınız.
ed...
Panik atak rahatsızlığım için danışıyorum bir süredir. Daha ilk seansta bana iyi geliceğini hissettirmişti. Alanında çok donanımlı olduğunu düşünüyorum. Farkındalığımı arttırdı. Ataklarımın üstesinden gelebilmem için çabalıyorum öğreniyorum.. Bu zorlu yolda iyi bir yoldaş .
Hasan bey harika bir therapist. Onu harika kilan Esnek olmasi. eger randevuyu yanlislikla kacirirsam anlayip bir sonraki gune ayarlamasi, randevu sirasinda saate degil benim sorunlarima odaklanmasi, Bazen terapinin uzamasi sonucu Bunun gerekli oldugunu dusunerek zamani ya da parayi on plana almamasi, danisanlarinin ona istedigi zaman email ya da mesaj yoluyla her an ulasip goriusmeyi beklemeden fikir Vermesi.
ç....k
Bir çok pskatriye ve danışmana gittim bu nedenle farkı daha iyi gördüm..Hasan bey benim bakış açımı değiştirdi kendimi sevmeyi öğrendim ki ben çok kötü bir durumdaydım gün içerisinde kendimi öldürmeyi defalarca düşünen biriydim ,sürekli ağlıyan,kapı çalmasından bile korkan , sağlıklı uyku nedir bilmeyen ve daha bir sürü öyle bir ruh halindeydim .Çok fazla travmalarim var benim için bu değişim muhteşem herkese tavsiye ediyorum bir çok arkadaşım da gitti onlarda hayran kaldı bir tane bile aksi düşünen olmadi. İhtiyacınız varsa ki bana göre çoğunun var hiç tereddüt etmeden başka yerlerde vakit kaybetmeden hemen gidin kendinize yaptığınız en iyi yaptırım olucaktır
n....a
Hasan beyle yaptigim her gorusme sonrasi kendimi kus gibi hafiflemis hissediyorum. Bakis acisi ve yonlendirmeleri sayesinde hayatimin her alaninda olumlu donusumler yasiyorum.
ay...k
İki yıllık bir süreci bugün tamamladık. Hasan Bey, alanında kendini sürekli geliştirerek danışanlarına en iyi şekilde yardımcı olmayı hedefleyen, güler yüzü ve tatlı sohbetiyle, bilgisiyle, empatik değerlendirmeleriyle sizi motive eden çok güzel bir "insan". Hayatta hepimiz birçok insanla ve olayla karşılaşıyoruz. Doğru tepkiler verip vermeme konusunda hepimiz çok isabetli davranamayabiliyoruz ya da bunun yöntemini bilmiyor olduğumuz için yanlış tepkilerle yanlış ruh hallerine bürünebiliyoruz. Hasan Bey işte tam da bu noktada bize yardım etmek için var. Kendisini çok takdirle ve sevgiyle anacağım.
ce...e
İlişkilerimde yaşadığım yanlış seçimler ve sonucunda duygusal zorlanmalarım sebebiyle Hasan Bey'e başvurdum. Sakinliği ile kaygılı halimi yatışmasına yardımcı olduğunu söyleyebilirim. Kendimi ifade ettikçe altında yatan sebepleri daha iyi idrak etmemi sağladı terapi sürecim devam ediyor. İlk başta ayda bir olan seansların ayda ikiye çıkmasını istedim. Süreçten memnunum.
ha...a
Hasan Bey ile iki seans görüştük şimdiye kadar, ikisi de oldukça güzel geçti, hep kafam çok dağınıktır ancak görüşme sonrasında her seferinde daha toparlanmış daha iyi hissediyorum :) Kendisine oldukça güveniyorum, daha yolumuz var :)
n ...b
Bir sorunum olduğunu kabul etmem bile çok zaman aldı. İsabetli ve net tutumuna çok şey borçluyum. Cook öneriyorum.
Hasan beyi ben de ilk internetteki yorumlar ile keşfetmiştim. Bir cerrah için nasıl daha iyisi araniyorsa psikolog içinde öyle olması gerektiğini kendisiyle tanışınca anladım. Her zaman fark etmediğim bir yorumuyla beni aslında olana itti. Kendisiyle görüşmelerim hala devam ediyor. Kendisi işini özenle yapan, bilgili ve özverili biri. Psikologa gitmeyi düşünen, kendinde ve yahut düşüncelerinde yön bulamayan herkes için naçizane belki haddim olmayarak tavsiyemdir.
Hasan Arslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hasan Arslan, Psikoloji. Size Hasan Arslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Süreklilik Anksiyete Ölçeği.
Hasan Arslan adresi nerede?Hasan Arslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kültür Mahallesi, Şehit Nevres Bulvarı, No:7 Eczacıbaşı Apt. Kat:1 Daire: 2 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hasan Arslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Hasan Arslan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Hasan Arslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hasan Arslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı.
Hasan Arslan hangi dilleri konuşuyor?Hasan Arslan ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Hasan Arslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hasan Arslan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hasan Arslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 49 hasta / danışan, Hasan Arslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar