Türkmen Mahallesi Hülya Koçyiğit Bulvarı A Blok. No:2 Kitaş Çelik Sitesi, Kuşadası
Abdominal Ultrasonografi
Endometriyal Biyopsi
Histerosalpingografi (HSG)
Rahim Filmi
ö....k
2 doğumumu da normal doğum olarak canım doktorumla gerçekleştirdim. İşini şansa bırakmayan,ciddiyet ve titizlikle hamilelik takiplerini yapan, doğum anında destek olan harika doktorumuz. 2 kızımı da sağ salim bize kavuşturdu,bu yolu onunla birlikte gittiğimiz için şanslı ve ayrıcalıklı hissediyorum. Doğum sonrası da desteğini hiçbir zaman esirgemedi ve ihtiyaç durumunda her daim bizi cevapsız bırakmadı. Herşey için çok teşekkür ederiz,iyi ki varsınız doktorum
h....ü
İletişim kopukluğu yaşadık aradığımızda ulaşamadık , düşük yaptım ve sebebini öğrenmek için test yapılsın dedik kürtajdan aldığı parçayı araştırma merkezine göndermeyi unutup 3 hafta bekletip kullanılmaz hale gelmesine sebep oldu ve sonucu öğrenemedik .Sonucunda da arayıp haber verme zahmetine girmediler biz arayıp kendimiz öğrendik , bizi tatmin etmeyen açıklamaları oldu hiç memnun kalmadık.
c.....
Öyle tereddütsüz gözü kapalı gittim iki doğumuma da...Gram korkum endişem olmadı.Harika tertemiz bir muayenehane, güler yüzlü işinin ehli hemşiresi ve profesyonel yaklaşımıyla Hasan Attila mükemmel bir doktor. A dan Z ye gebeliğim hakkında tüm bilgilerimi 9 ay boyunca kontrol altında tutması, verdiği öneriler ve bilgiler ile eşsiz bir doktor.Kesinlikle tavsiye ediyorum.
ad...s
Zor günler ve zor kararlar verdiğim noktada , bana güven veren ve yaptığı operasyonla da bunu ispatlayan bir doktor... Ve en önemlisi insan özellikle kadın psikolojisinden iyi anlayan bir hekim... Sayesinde zor günleri daha rahat atlattım... Başka şehirde yaşıyor olsam da tek tercihim Hasan bey olacaktır...
Hasan Attila isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hasan Attila, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Hasan Attila tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG), Amniosentez, Abdominal Ultrasonografi, Bilateral Ooferektomi, Endometriyal Biyopsi, Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler, Doğum Kontrolde Hormonal Metodlar, Doğumda Bradley Yöntemi, Doppler Ultrason.
Hasan Attila adresi nerede?Hasan Attila şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Türkmen Mahallesi Hülya Koçyiğit Bulvarı A Blok. No:2 Kitaş Çelik Sitesi Kuşadası
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hasan Attila isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hasan Attila online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hasan Attila isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hasan Attila, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hasan Attila isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hasan Attila bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hasan Attila ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hasan Attila hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Hasan Attila hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kuşadası bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kuşadası bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kuşadası bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kuşadası bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kuşadası bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kuşadası bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kuşadası bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kuşadası bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kuşadası bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kuşadası bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kuşadası bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kuşadası bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kuşadası bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kuşadası bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kuşadası bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kuşadası bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kuşadası bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kuşadası bölgesinde Halkbank Mensupları kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kuşadası bölgesinde Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları