Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
ah...f
Öncelikle hasan hocaya saygılarımı sunar teşekkür ederim beni sakat kalmaktan kurtardı ayakta 3 tane kırığım vardı beni 4 saat boyunca ameliyat etti ve beni sakat kalmaktan kurtardı allah binlerce kez razi olsun ortapedide üstüne tanımam güvenle yanına gide bilirsiniz
hü...ç
Telefon numarası doğrulandı
mükemmel bir insan , güler yüzlü ,işinin ehli , insanın rahatlıkla güven duyup kendini emanet edebileceği bir doktor..ve kesinlikle öne çıkan doktorlar listesinin en başında yer almalı...
Hasan Aydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hasan Aydın, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Hasan Aydın adresi nerede?Hasan Aydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk (Kışla)Cad.No:37 Malatya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hasan Aydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hasan Aydın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hasan Aydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hasan Aydın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hasan Aydın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hasan Aydın hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Hasan Aydın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar