bulunmuş ve ayrıca uzmanlık ve doktora öğrencilerinin tez danışmanlığı görevinde bulunmuştur. Yine bazı doktora ve uzmanlık sınavlarının bilimsel jürisinde bulunmuş ayrıca Üniversiteler Arası Kurul tarafından düzenlenen Doçentlik sınavlarında da jüri üyesi olarak görev almıştır. Alanında American Association of Orthodontics ve European Orthodontic Society gibi uluslararası birliklere üyedir. Ayrıca American Journal of Orthodontics and Dentofacial Orthopedics dergisinde Editorial Manager ve The Angle Orthodontics gibi önemli bazı dergilerinde Hakem olarak yer almaktadır.
Hasan Babacan ortodonti alanındaki güncel teknikleri uygulayarak hem iskeletsel hem de dişsel
anomalisi bulunan hastaların tedavisinde konsultanlık yapmış ve farklı anomalilere sahip
hastaların tedavisini bizzat gerçekleştirmiştir.
Türkiye Büyük Millet Meclisi Mensupları + 11 daha fazla
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Lingual Ortodonti
Tümünü gösterHizmetler
Ağız Koruyucusu
Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler
Invisalign Tedavisi
Ege Sümer Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Lingual Ortodonti
Normal randevu
Ege Sümer Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Ege Sümer Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
Ege Sümer Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Ortadonti tedavim 3 yıl sonunda bitti. Zor bir süreçti fakat dişlerim düzeldi, dişlerimden birisi damağımdaymış o dişimin aşağı inmesi için yer açıldı o dişim de cerrahi bir işlem gerekmeden yerine geldi. Hasan Babacan profesyonel, başarılı bir hekim herkese tavsiye ediyorum.
ha...a
Merhaba. Tedavim 3 yılın sonunda bitti . Tedavi sürecimi paylaşmak istedim.Dudak damak yarığım ve dişlerimde ciddi derecede çapraşıklıklar vardı.Hasan Beyi araştırmalarım sonucu buldum ve randevu aldım.İlk görüşmemizde ilgisi ve tedavimle ilgili verdiği bilgilerden kararımı verdim ve tel tedavim başladı.Tedavi sürecinde gerçekten çok uğraştı ,çok emek verdi.Sıkıntılı konumda çok uğraştırıcı dişim vardı onu da çekmeden istediğimiz konuma getirdi.Gerçekten işini severek yapan bir doktor.Süreç sonunda çok mutlu ayrıldım.
Üst ve alt çenemin diş diziliminde sorun vardı. Bunun için ortodonti tedavisi gördüm. Birkaç hekimle görüştükten sonra tedavimin Hasan Bey tarafından yapılmasına karar verdim. 15 Eylül 2021’de başlayan tedavim 22 Haziran 2023’te sona erdi. Bu süreçte randevuların zamanında gerçekleşmesi, doktorun güzel bir şekilde ilgilenmesi beni memnun eden şeylerdi. Ayrıca hastanenin konumu, iç düzeni, temizliği de gayet güzeldi. Ortodonti tedavisi görmek isteyen kişiler mutlaka Hasan Beyle bir görüşme yapıp daha sonra karar vermeliler.
ne...'
Tedaviye başlamadan önce endişeli bir süreç yaşayacağımı düşünmüştüm ama çok rahat profosyonel, hızlı bir süreç yaşadım ve 2 yıllık tedavi sonunda Hasan bey sayesinde mükemmel bir sonuç aldım. Doktorumu kesinlikle tavsiye ederim. Estetik bir gülüşe sahip olmak dünyadaki en güzel şey olabilir:))
Hasta
Kızımın ortodonti tedavisi için birkaç hekimin fikrini aldım.Hepsi de önce iki dişini çekmemiz gerekiyor ondan sonra tedaviye başlayacağız dedi.Hasan beyin yorumlarını da okudum onun da fikrini almak istedim.Tedaviye diş çekmeden başlayacağını gerekirse ilerleyen süreçte çekmek zorunda kalabileceğini söyledi.Ona güvenerek tedaviye başladık.Tedavimiz 1 yıl 10 ay sürdü.Kızımın dişleri çekilmeden istediğimiz görünüme ulaştık.Hasan hoca ve ekibi her zaman ilgiliydi ve sorularımıza net olarak cevap verdiler.Kliniğin genel olarak hijyen ve güleryüzlülüğünden çok memnun kaldık.İyi ki sizinle karşılaşmışız.Her şey için çok teşekkür ederim.
a....a
34 yaşındayım ve bu yaşıma kadar gülerken hep dişlerimi saklamak zorunda kaldım, uzun araştırmalarım sonucunda Hasan beyin ismini buldum. Ortodontik tedavi yapan 4 tane doktor gezdim ve bir doktor 4 tane dişim çekilmesi gerektiğini bir diğeri tedavinin 2 yıl süreceğini vs şeklinde konuşurken Hasan bey bana güvenli ve işinde uzman duruşuyla hiç diş çekimine gerek kalmadan 12 ay bu süre artı 2 eksi 2 de olabilir diye belirterek tedavi sürecine başlayabileceğimizi söyledi. Bugün tedavim bitti ve teller çıktı. Doktor beyin dediği gibi hiç diş çekimi yapılmadan tedavim tam 15 ayın sonunda inci gibi dişlerime kavuştum. Hasan beye tedavim süresinde göstermiş olduğu ilgisine, mesleğindeki emin duruşuna tekrardan teşekkür ederim.
se...r
Geçen yıl dişlerim yamuk olduğu için gitmiştim tel braket tedavisi uygulandı Hasan bey tedavinin 1 yıldan az süreceğini söyledi ve gerçekten de öyle oldu ben sonuçtan çok memnun kaldım Hasan bey çok iyi işinde. Tedavi süreci çok güzeldi ilgili tek tek yaptığı açıklamalar güven verdi tereddüt etmeden gidilebilir.
e....h
Üst köpek dişimin yukarda oluş sebebiyle gittim. Bir çok doktora gittim,3 seneden az süre vermediler ve 4 dişimin çekilecek olduğunu söylediler. Hasan hocaya ise tavsiye üzerine gittim. Yaptığı açıklamalar beni rahatlattı ve işe koyulduk. Sonuçtan çok memnunum. Bu kadar kısa sürede böyle bir sonuç mükemmel. Her arkadaşıma tavsiye ediyorum. Pişman olmazsınız. Cennet arkadaşımızı da unutmayalım ona da teşekkür ederim
ş....o
Ön alt çenemde fazla diş vardı ve bu yüzden alt dişlerde yamukluk üst dişlerde ayrıklık vardı. İlk önce fazla diş çekildi ve sonra tel tedavisi uygulandı. Başka doktorların bir seneyi geçer dediği tedavi bir seneyi bulmadı. Tedaviye başlamadan önce her şeyi açıklayarak kafamda hiç soru işareti bırakmadı.
Kızımın dişleri ve çene yapısı düzgün degildi Doktorumuz tel takarak tedavi edebilecegini söyledi bizde doktorumuza güvenek tedaviye başladık ve sonuç muhteşem hemde tedavi tam söyledigi zamanda tamamlandı kendisine çok teşekkür ediyorum ve herkese böyle sorunları oldugunda ilk olarak Prof Dr Hasan Babacan ile görüşmelerini tavsiye ederim hem cok ilgili hemde güleryüzlü bir doktor
Hasan Babacan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hasan Babacan, Ortodonti, Diş Hekimi. Size Hasan Babacan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal Randevu, Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti), Lingual Ortodonti, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler), Invisalign Tedavisi, Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler, Ağız Koruyucusu, Normal randevu.
Hasan Babacan adresi nerede?Hasan Babacan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sırakapılar Mah. Prof. Dr. Nusret Fişek Sokak No:11 Denizli Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hasan Babacan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hasan Babacan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hasan Babacan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hasan Babacan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hasan Babacan hangi dilleri konuşuyor?Hasan Babacan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hasan Babacan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hasan Babacan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hasan Babacan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hasan Babacan hakkında ne düşünüyor?Toplam 110 hasta / danışan, Hasan Babacan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hasan Babacan hangi sigortaları kabul ediyor?Hasan Babacan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Merkez Bankası Mensupları, Türkiye Büyük Millet Meclisi Mensupları, Vakıfbank Mensupları, Akbank T.A.Ş. Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı, Anadolu Anonim Türk Sig. Şti. Memurları Emekli Sand. Vakfı, Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı, Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı, T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.