Herhangi bir hizmet eklenmemiş

İş kazasında parmağım kırılamıştı acil gittiğim hastanede tedavi gördüm bunun sonucunda parmağım yanlış kaynadı daha sonra şişli etfal hastanesine gittim hasan basri sezer hocam parmağımı amelıyat etti daha sonrasında evimin yakınında bir hastaneye pansumana gıttım oradaki doktor amelıyatımın nerede hangi doktor yaptı gercekten cok emek vermış ve basarılı bır amelıyat oldugunu söyledi kendısıne mınnettarım işini hakkıyla yapıyor cok ılgılı ve merhametlı bir doktor herkese Gönül rahatlıgıyla tavsıye ederım. Filiz Onar

Konum: İstanbul Hamidiye Şişli Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ortopedi

Sizi ve ekibimizi tebrik ediyorum. Topuk ve kaval kemiğini çok iyi toparlamışsınız çok teşekkür ederim. Sevgiyle kalın.

K

Doktor Hasan Basri Sezer, Kaza geçirip sol diz kapağı tamamen parçalanan eşimi Bingöl devlet hastanesinde ameliyat etti.Sonrasında istanbula döndüğümüz için kendisini göremedik ancak fizik tedavi ve muayene için gittiğimiz tüm ortopedi doktorları röntgen filmlerini görünce hayretlerini gizlemeyip ameliyatı kimin yaptığını sordu.Doktorumuzun ismini söyledik ve kendisiyle görüşürseniz mutlaka tekrar teşekkür edin dediler.Eşim artık eski sağlığına kavuştu. Allah kendisinden razı olsun.Kendisi artık Şişli etfal hastanesinde görev yapıyor.

Profili düzenle veya yönet