me...t
Böbrek taşının kanala girmesi sonucu hocama gittim. Çok sancım vardı saat 15:00 da bana seni akşam 20:00 da acil ameliyata alayim dedi. Bunu çoğu doktor yapmaz o kadar mutlu oldum ki gerçekten mi dedim hocam simdi mi alıyorsunuz evet dedi yarın ameliyathane dolu bir gün daha bekleme dedi beni akşam ameliyata aldı. hastaya karşı ilgisi anlayışı o kadar hoşuma gitti ki dedim böyle doktorlar var mı ama varmış çok şükür kıymetli hocam size minnettarım. Rabbım size evlatlarıniza sevdiklerinize uzun ve sağlıklı yaşam versin. Sizin gibi doktorlara çok ihtiyacımız var.
Cem Bey, gercekten mükemmel bir hekim. Kendisine babamın çok sık idrara çıkma şikayetiyle başvurmuştuk. Tanı ve tedavi süreci, hasta ve yakınlarıyla olan iletişimi, derin bilgi birikimi ve bunu size çok net hissettirmesi, güleryüzü, açıklayıcı yaklaşımı, operasyon sonrasındaki takibi ve daha pek çok konuda kendisine minnettarız.
ağustos 2022 de babamın prostat şikayeti için gittik. babamın 25 yıl önce geçirdiği ülser ameliyatı sırasında idrar yoluna takılan geçici sonda safra kesesini tahriş ederek ödem oluşturmuş ve bu idrar yolunun yıllar içerisinde daralmaya bağlı olarak idrarı tam atamamasına sebep olmuş ve prostat başlangıcı olmasına sebep olmuştur. doktor bey bize bu durumu düzgün ve anlaşılır bi şekilde anlattı ve ameliyat çok başarılı geçti. şuan 10 ay oldu ameliyat hiçbir şikayetimiz yok. Doktor beyin ilgi alaka ve başarısından dolayı kendisine minnettarız. Allah razı olsun kendisinden.
i̇...c
Doktor beye idrar yapamama şikayetiyle gittim .yapılan tetkikler sonucunda yüksek enfeksiyon çıktı. Tedavi yönüyle beni ikna ederek rahatlamamı sağladı. mesleğini severek yapan, hastalarına karşı saygılı ve sabırlı, özverili bir doktor. Hizmeti için çok teşekkür ederiz.
m....b
Cem hocaya eşimin yaşadığı varikosel ağrısı sebebiyle başvurduk. İnsana değer veren yaklaşımı, derin bilgi birikimi, tanılama ve tedavi sürecindeki doğru yönlendirmeleri sayesinde yaşadığı sıkıntıdan kurtuldu. Tekrar buradan da Cem hocamıza çok teşekkür ediyorum. Ülkemizin böyle doktorlara ihtiyacı var. Umarım kıymeti bilinir.
k.....
Her iki oğluma da sünnet etti. Süper bir doktor. Çok tecrübeli. Aynı zamanda hasta doktor ilişkisi de süper
ay....
Çocuğuma anne karnında ip darlık teşhisi kondu. 2013 yılında GATA'da çocuğumun ameliyatını yaptı ve böbreğini kurtardı. Cem hocadan önce Ankara gibi bir şehirde gezmediğim prof.kalmamıştı. Çocuğum şuan 6 yaşında ve Allah'ıma şükür sağlıklı. Kendisine ömrüm yettiğince dua edeceğim.
b....n
Cem Bey, mesleğinde çok iyi bir doktor, tanı ve muayene sürecinde çok yardımcı oldu, babamın, ismail Gürkan ameliyatını yaptı, ameliyatı büyük bir özveri ve başarı ile tamamladı, kendisine ve tüm Gata çalışanlarına teşekkürü bir borç biliyoruz..
ha...n
cem beye çok güveniyoruz gerçekten dalının en iyilerinden bütün prostat hastalarına tavsiye ederim cem hocam tüm olasılıkları en ince ayrıntısına kadar degerlendiriyor kendisine başarılarının devamını diler saygılarımızı sunuyoruz şeker ailesi olarak
ni...l
gata hastanesine 2006 yılında kızım için baş vurmştum idrar kaçırma sıkıntısından dolayı önce yusuf hocamız sonra da sayın cem hocamızla tedavimi devam ettirdim .5 6 yıl boyunca senede 2 defa kontrole götürdüm ve kızım ın hastalığın tamamıyla gecene kadar cem hocamaız bizi bırakma dı ...bir hastaya yaklaşımı ilgisi alakaası hastaya yakınlığı bize hem hastaneyi hem doktoru sevdirdi..çünkü alışmışız genelde doktorları agrasif tersler durumda olmalarına ..şimdi de benim kızım gibi arkadaşımın kızı rahatsın cem hocamıza yönlendirdim arkadaşımda çok memlun kaldı gata hastenesi üroloji bölümündeki tüm hocalarımıza tşk sunuyorum başarılarının devamını diliyor....özellikle de 5 yıl boyunca bizimle ilgilenen cem ırkılata hocamıza tşk sunuyorum .ilgi ve alakanızla siz bizi menlun ettiniz allahta sizi her zaman mutlu etsin gönlünüze göre versin cem hocam.hayırlı günler
Hasan Cem Irkılata isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hasan Cem Irkılata, Üroloji.
Hasan Cem Irkılata adresi nerede?Hasan Cem Irkılata şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Küçükbakkalköy Mah. Vedat Günyol Cd. No:24 Ataşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hasan Cem Irkılata isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hasan Cem Irkılata online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hasan Cem Irkılata isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hasan Cem Irkılata, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hasan Cem Irkılata isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hasan Cem Irkılata bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hasan Cem Irkılata ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hasan Cem Irkılata hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Hasan Cem Irkılata hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ataşehir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ürologlar
Ataşehir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ürologlar