Ağız Koruyucusu
Diş Bakımı
Diş İmplantı
Invisalign Tedavisi
Dentapoint Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Karşıyaka Şubesi
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Lingual Ortodonti
Dentapoint Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Karşıyaka Şubesi
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Dentapoint Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Karşıyaka Şubesi
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
ab...
Çocuğumun dişlerinde çarpıklık vardı Doktor Hasan Çınarcık Bey'in tedavisi ve yeterli bilgilendirmesinden çok memnun kaldım. İşinin ehli ve başarılı bir doktor..
y.....
2 seneyi aşkın tedavim bugün sonuçlandı. Sonuçtan çok memnunum. Doktorum ve çalışma arkadaşlarından çok memnun kaldım. Dişlerimin sıkışıklığından dolayı gitmiş olduğum doktorum diş teli tedavisi önerdi. Tedavim bitti kontrollerime devam ediyorum.
du...z
Merhabalar,ben üç sene boyunca tel tedavisi gördüm ve sonucundan çok memnun kaldım. İlgileri alakaları güler yüzleri için herkese tavsiye ediyorum :)
Hasan Bey oldukça iyi bir diş hekimi. Tedavi sürecimi plana uygun ilerletip her görüşüme saygı duyuyor. Kendisiyle tel tedavimi yönetmekten çok memnunum.
h....d
Yaklaşık bir buçuk iki yıldır ortodonti tedavisi görüyorum, Hasan bey her konuda gayet ilgili aklınızda soru işareti bırakmıyor. Şubedeki tüm çalışanlar ilgili ve çözüm odaklı bu arada, güvenebileceğiniz bir klinik.
h....
Dişlerimdeki çarpıklığı cok önemsemiyordum fakat ağrılarımın artmasıyla birçok ortodontist ile görüştüm. Son görüştüğüm diş hekimi hasan beyi tavsiye etti. Bir hekim diğerini tavsiye ediyorsa kendi tedaviye başlamıyorsa vardır bir bildiği deyip görüşmeye gittim. İleri yaşıma rağmen :) tedaviye başladık. 7 ay oldu, benim diş ağrılarım oldu ama bunun hekim ile alakalı olduğunu düşünmüyorum, acı eşiğim biraz düşük. Sakin yapısı insanı strese sokmuyor, sorduğunuz sorulara yanıt alabiliyorsunuz, bilgilendirme yapıyor. Ağrı olmaz diyerek müşteri kazanma derdine düşmedi, ağrınız olabilir bir süre diye belirtmişti zaten. Belki bazı kişiler için olumsuz olabilecek tek özelliği seviyeli bir karakter. Sohbet muhabbet bekleyenler karşılık bulamayabilir etrafımdakilere tavsiye ettiğim muhtemelen ileride aile ortodondistimiz olacak. Malum genetik yapı sonucu çocuklarım da benim yolumdan ilerleyecek gibi duruyor
öz...n
Hasan beyle tanışalı 4 ay oldu, ortodonti sürecime başlayalı da 2 ay. Başta kendi adıma bir sürü endişe ve kararsızlığım olmasına rağmen, onu gördüğüm ilk gün, bu tedaviye ya onunla çıkacağım yada hiç düşüncesine varmama sebep oldu, yani öyle bir güven aldım kendisinden ve hiç de yanılmadım. İşinde son derece titiz, özenli, pratik ve dr-hasta ilişkisinde de gayet seviyeli ve nayif bir hekim olduğuna şahit olmaktayım. Alt ve üst çeneme 1ay aralıkla braketlerimi taktı, ve düşündüğümün aksine hiç de kayda değer bir ağrı zızı yaşamadım, yani herşey şimdilik yolunda gidiyor sayesinde iyi ki ona rastlamış ve onunla çıkmışım bu yola, uzun bir süreç daha bizi beklese de, gayet keyifle sona erdireceğimize inanıyorum İyi ki Hasan Bey..
çi...m
ilgili ve özenliydi kendisinin bilgisi ve aciklayici konusmasindan memnun kaldim kizimi goturdum kizima davranis sekli korku olusmamasi icin gostermis oldugu alakadan ve anlayisli tutumundan memnun kaldik tavsiye ediyorum isininde iyi hekim
t.....
10 yaşlarımda sadece sol üst köpek dişimin üstten gelmesi nedeniyle başlamam gereken ortodonti tedavisini ailemin bütün ısrar ve baskılarına rağmen dişçi deyince gözümden yaş getiren fobimden dolayı asla ve katiyen kabul etmemiştim. diş çarpışıklığı nedeniyle görüntü açısından hiçbir sıkıntı yaşamamama ve hatta bu durumu kendime yakıştırmama rağmen çenemde oluşan deformasyonlar nedeniyle ağrılarım başlayıp çekilmez hale gelince bir çok kez cesaret gösterip tedavime başlama kararı aldım ve olumsuz geçen ortodontist görüşmelerimden sonra hep erteledim.
en son iki ay önce bir azı dişimin kırılması nedeniyle 30 yaşımda başlamış olduğum diş serüvenime ortodontiyi ekledim.
bir ay boyunca sabırla bir çok hekimden randevu alarak görüşmeye gittim.
hasan bey ile görüştükten sonra samimiyeti, sorunlarıma yönelik detaylı ve titiz bir şekilde muayene edişi, sorularımı tek tek net bir şekilde cevaplaması ve en önemlisi bana en uygun olan tedaviyi benim de fikirlerime saygı duyup değerlendirerek planlaması hemen tedavime başlama kararı almama sebep oldu..
şimdi tedavimde ikinci ayımdayım, ağrı sızı olmadan ve hasan beyin dediğine göre her şey yolunda gidiyor..
hekim araştırma sürecinde bu yorumları didik didik eden birisi olarak tedavim bitmeden yazma gereği duydum. hasta doktor ilişkisi çok kişisel bir durum mutlaka bir kaç hekimden muayene olarak tedavinize başlayın.. ama içlerinde kesinlikle hasan bey olsun onun da fikirlerini dinleyin.. sizde farkı göreceksiniz.
h....
Hasan Bey, oldukça kibar ve inanılmaz ilgili bir diş hekimi. Ben ortodonti tedavisi için sadece görüşmek için girmiştim. Doktorumuz bana 1 saat kadar zaman ayırıp, tedavi süreciyle ilgili detaylı açıklamalarda bulundu ve sorularıma sabırla ve içtenlikle cevap verdi. Ortodonti tedavime kesinlikle burada başlayacağım.
Hasan Çınarcık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hasan Çınarcık, Diş Hekimi, Ortodonti. Size Hasan Çınarcık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti), Lingual Ortodonti, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler), Invisalign Tedavisi, Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler, Ağız Koruyucusu, Diş Bakımı, Diş İmplantı.
Hasan Çınarcık adresi nerede?Hasan Çınarcık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahriye Üçok Mahallesi Girne Bulvarı No:154/A Karşıyaka
- Bostanlı Mahallesi, Cemal Gürsel Caddesi, No:85/A İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hasan Çınarcık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hasan Çınarcık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hasan Çınarcık isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hasan Çınarcık, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hasan Çınarcık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hasan Çınarcık tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hasan Çınarcık hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Hasan Çınarcık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Karşıyaka bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Karşıyaka bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Diş Hekimleri