Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Üroloji Randevusu
Muslihittin Mahallesi Abdi İpekçi caddesi Mehmet Yücel Dişçigil Apartmanı No:11/11, Muğla
Abdominal Ultrasonografi
Penis Implantı
Penise Enjeksiyon Tedavisi
Penise Prp Tedavisi
Hasan Deliktaş Muayenehanesi
Penise Şok Dalga Tedavisi (EDSWT)
Perkütan Böbrek Cerrahisi
Tam Idrar Tahlili(Tit)
Testis Protezi
Testis Tümörüne Yönelik Retroperitoneal Kitle Rezeksiyonu
Hasan Deliktaş Muayenehanesi
Transuretral Mesane Tümörü Rezeksiyonu (TURT)
Transvajinal Mesane Boynu Süspansiyonu
Hasan Deliktaş Muayenehanesi
Transüretral Prostat Rezeksiyonu (TURP)
TUR-P Plazmakinetik
Hasan Deliktaş Muayenehanesi
Vakum Konstrüksiyon Cihazları(Penil Protez)
Vazektomi
İdrar Kaçırma Ameliyatı
İdrar Kaçırma Tedavisi
İdrar Yolu Darlıkları
Hasan Deliktaş Muayenehanesi
İntravenöz Pyelografi ( İvp )
n....
1 ay önce uretrada kondilon sebebiyle oluşan uretra darlığı muayenes için muğla eğitim ve araştırma hastahanesi ne sayın hasan deliktaş a muayene oldum kendisi çok ilgili ve özverili bir hekim muayene sonrası tespiti koyup operasyon kararı verdi geçirdiğim operasyon sonrası kendimi daha iyi hisedoyorum sayın doçent doktor hasan deliktaş a ilgi ve alakasindan dolayi ve gereken tüm tenkitleri yaptığı için şükranlarımi sunuyorum kendisini gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum cok anlayisli ve hasta ile diyologu cok iyi bir hekim tesekurler hocam ...
ti...
Sevgili doktorumuz Doç Dr. Hasan Deliktaş, Prof. Dr. Hayrettin Şahin ile birlikte girdikleri ameliyatta anneme açık nefrektomi ameliyatı yaparak böbreğindeki daha sonradan kötü huylu olduğunu öğrendiğimiz büyük bir tümörü ve bir böbreğini alarak annemi başarılı şekilde opere etmiştir. Sevgili doktorlarımız sayesinde annemin ameliyatı başarılı geçmiştir. Ameliyatın yapıldığı Muğla Yücelen Hastanesi'nin koşulları da son derece memnuniyet verici ve hastane ortamı da gayet nezih, rahat ve ev ortamı gibidir. Doktorlarımız ameliyat sonrasında da annemi sık sık ziyarete gelmişlerdir ve annemin kontrolleri de düzenli şekilde devam etmektedir. Sorduğumuz sorulara her defasında sabırla cevap veren ve annemi çok ciddi bir soruna yol açabilecek bir durumdan hızlıca kurtaran iyi kalpli doktorlarımıza sonsuz sevgi, saygılarımızı sunar, kendilerini herkese tavsiye eder, şifalı ellerinin dert görmemesini dileriz.
ş....a
Hasan Hocam, iletişimi ve insani duyguları fevkalede pozitif olan bir doktordur. Mesleki bilgisi anlatımı ve bakış açısıyla güven veren seviyededir. Ben kendisiyle testis CA tanısıyla tanıştım. O dönem devlet hastanesinde olmasına rağmen hastane standartlarının çok üzerinde ilgi, alaka ve imkanı bize sağladı. Bunu beni sevdiği için yaptığını düşünmüştüm. Sonrasında hastalarla sıra beklerken yaptığım sadece sohbetlerle genele yaklaşımının bu olduğunu ve ne kadar kaliteli bir hekim olduğunu anladım. Kendisine hastalığım sürecinde sağladığı yakınlık ve devam eden dostluğumuz için teşekkür ederim.
Hocam çok iyi bir insan. Mesleğinde bana göre çok deneyimli ve tecrübeli. Ameliyatımı daha önceki yıllar olabilirdim ama güvenemediğim için kaçıyordum. Arkadaşım kendisini tavsiye etti konuşmalarıyla ikna oldum. Aralık ayı içinde prostat ameliyat oldum. Şu ana kadar da bir olumsuzluk yaşamadım. Birkaç defa kontrol amaçlı gittim. Gayet iyi ilgilendi. Hasan Bey bir problem yaşamayacağımı söylemişti, yaşamadım da. Rahatlıkla yaşamımı sürdürüyorum. Kendisi güvendiğim bir insan. Bana kim gelse tereddüt etmeden ameliyat olacağınız kişi anlamında kendisini tavsiyede bulunurum.
Aşağı yukarı 6 yıl öncesinde trafik kazası geçirip, traktörün altında kalmıştım. O sayede Hasan Bey'le tanıştık ve doktorumuz oldu. Kazada leğen kemiğim kırılmış, idrar yolunda kopma cardı. Operasyon geçirdim ve hala daha takibindeyim görüşmeye devam ediyoruz. Hasan Bey operasyonda ve sonrasındaki birebir konuşmalarımızda bilgi verirken, alanında, kişilik olarak gayet çok iyi bir doktor. Kendisinden memnunuz.
Doç. Dr. Hasan Deliktaş tarafından yaklaşık üç yıl önce mesane tümörü tespit edildi. Çaresinin ameliyat olduğu yönünde aydınlatıcı açıklamalar yaptılar. Psikolojik açıdan oldukça güven verici açıklamalardı. Hemen ameliyat olmaya karar verdim. Ameliyatlar sonrasında aşı tedavileri sonrası periyodik kontroller halen devam ediyor. Uzun bir süreç... Her seferinde kendilerinden yakın ilgi gördüm. Allah'a şükürler olsun tekrar bir sorun yaşamadık .Ellerine sağlık. Başka hastaları da sağlıklarına kavuşturmaları dileğiyle kendilerine çok teşekkür ediyorum.
Hasan Bey iyi bir doktor. Kendisi varikosel ameliyatımı gerçekleştirdi. İlk olarak ilaç tedavisi uyguladı olmayınca en son olarak ameliyata karar verdik. Ameliyatım gayet iyi geçti. Sayesinde çocuğum da oldu. Kendisi bize iyi davrandı, güler yüzlüydü. Ameliyat öncesinde ve sonrasında her zaman bilgilendirdi.
h....
Hasan Bey'den hem kendim hem babam için muayene olduk. Kendisi Muğla merkezde en iyi tanıdığım kelimelerle tarif edilemeyecek kadar mükemmel birisi. Böbrek taşı rahatsızlığım vardı gece gündüz demeden her an her dakika benim anlayabileceğim şekilde her şeyi anlattı. Belirli tedavi uyguladı ve tedavim bitti şimdi daha iyiyim. 5-6 yıldır babam tedavi gördü 1 sene öncesinde rahmetli oldu. Aynı şekilde babam için de gece bile telefonla ulaştığım zaman yardımları olmuştur. Hasan Bey dünyanın en iyi doktoru. Doktor mağduruyum kendisi gibi doktorların olmasını, çoğalmasını çok isterim. Allah herkese yardım etsin.
c.....
Hasan Bey'i uzun süredir tanıyorum. Kendisi gerçekten ilgiliydi. Bana çok yardımcı oldu. Taş düşürmüştüm farklı bir kurumda bulamamışlardı ama kendisi sağ olsun çözümümü bulmuştu. Böbreğimde kist var ve taş üretiyor. Kendisi sağ olsun ilaç kullanmamı söyledi. Neredeyse 3 yıl olacak kullandığım ilaçtan sonra taş oluşumuna rastlamadım. Bir daha sıkıntı yaşamadım.
1994 yılından beridir idrarımı yapamıyordum. Prostat ve mesanede taşlarım vardı. 2019 yılında hastaneye gittim. Mesanemdeki büyük taşları ve prostat ameliyatımı beni bayıltmadan belimden iğne vurarak yeni bir yöntemle Hasan Bey gerçekleştirdi. Ameliyatım 1 buçuk saat sürdü. Allah ondan razı olsun. Taşları aldılar. 15'lik genç gibi idrarımı yapabiliyorum. Allah devletimizden, hocamızdan ve ekibinden razı olsun. Ameliyat olalı 3 sene oldu. Şu anda sorunum yok, çok rahatım. Ameliyatımı çok güzel yaptı. Felç olduğum için yürüyemiyorum sonrasında ziyaretine gidemedim. Önceden rahatsızlığımdan dolayı misafirliğe gidemezdim şimdi çok güzel şikayetim yok. Hasan Bey ve ekibi hep ilgilendiler. Allah onlardan razı olsun. Sayelerinde sağlığıma kavuştum.
Hasan Deliktaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hasan Deliktaş, Üroloji. Size Hasan Deliktaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Sistoskopi Ve Üreteroskopi, Prostat Biyopsisi, Transüretral Prostat Rezeksiyonu (TURP), Prostatektomi, Flexible Üreteroskopi, Böbrek Ultrasonu, Nefrektomi, Penil Protez, Sünnet, Transvajinal Mesane Boynu Süspansiyonu.
Hasan Deliktaş adresi nerede?Hasan Deliktaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Muslihittin Mahallesi Abdi İpekçi caddesi Mehmet Yücel Dişçigil Apartmanı No:11/11 Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hasan Deliktaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hasan Deliktaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hasan Deliktaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hasan Deliktaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Hasan Deliktaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hasan Deliktaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hasan Deliktaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hasan Deliktaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Hasan Deliktaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hasan Deliktaş hangi sigortaları kabul ediyor?Hasan Deliktaş, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Hasan Deliktaş ile iletişime geçmenizi öneririz.